Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 08 26, 12:31)
Karbyne, parodyk retaji

mano supratimu (ne šimtaprocentiniu) tas retasis gali būti šis. Neesmė man tas retumas buvo ir yra, tiesiog ieškojau pavadinimo.
user posted image

lyginant kažkaip pasirodė panašu į tai

http://lt.wikipedia...._puoŔniažygis

(apačioje ten nuorodose duoda daugiau jų vaizdų pažiūrėt)

Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 26 rugpjūčio 2008 - 11:41
Bite Maja, Lindra, Sansara, aciu 4u.gif kas idomiausia man biggrin.gif kad ir ta salta atspalvi rodo irgi siltai per PS, kazka jauciu reikia nustatyti smile.gif
Smiltis aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(trudeme @ 2008 08 26, 10:02)
Labas rytas
Nerealiai gražu.. O jūs visos.. profesionalės??? Ar įmanoma PAGYVENUSIAM žmogui (čia aš apie save) to išmokti.. ar tai yra tik .. duota? Geriu kavą ir širdį ganau po tokias gražias nuotraukas..
Viskas imanoma mirksiukas.gif 4u.gif Reikia kantrybes ir uzsispyrimo 4u.gif kazkam 6 menesius, kazkam maziau,kazkam ilgiau.

Karbyne ir vel man patinka bigsmile.gif Juosteline blake liuks, patinka fonas ir ryskumo zona. Jei kabinetis hihihi.gif prikibciau prie zoleles antrame plane, nors faktiskai ji man netrukdo smile.gif Antra irgi kokybiska, tik norisi kad visas usas butu ryskumo zonoje.
O koks tavo fotoaparatas ir koks objektyvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 26 rugpjūčio 2008 - 12:07
QUOTE(Anasko @ 2008 08 26, 13:04)
O koks tavo fotoaparatas ir koks objektyvas?

va toks.
Apie objektyvą atsakinėt turbūt nebereikia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 26 rugpjūčio 2008 - 12:17
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 26, 13:17)
va toks.
thumbup.gif super ir kokybe ir pati saunuole, kad su paprastu fotiku taip fotografuoji thumbup.gif 4u.gif
P.S. cia kazkas neseniai klause koki fotika pirkti mirksiukas.gif Stai ir pavizdys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 26, 12:25)
Nukvakau aš su tais savo vabaliukais  doh.gif  lotuliukas.gif
Čia ne prie tų retųjų  biggrin.gif  (gal jau kas ir matėt)

juostelinė blakė

nu tikrai šauniai tu su tais vabalais darbuojies, menęs tai jų nieks nenuvarytų fotkint doh.gif

Ta blakė tai man norėtųsi kad būtų labiau iš šono ar viršaus, kad daugiau kūno matytusi ir ta žolė kiek ne į temą man, norisi fono grynesnio. Su kompozicija tai abiejose galėtum dar padirbėti. Juodis geriau patinka (vienintelis kas kliūva kad centre unsure.gif ) Liūdnas tik keliauja jis, nu bet suprantama ruduo gi ateina, nekas bus žiemą jam bigsmile.gif

Anasko, dėl spalvų man irgi kaip ir tau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 rugpjūčio 2008 - 13:05
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 25, 18:35)
Sveikos prisjungusios naujokes 4u.gif Del dievo meiles neskaitykit visu senu temu blink.gif  lotuliukas.gif Daugumos nuotrauku vistiek nebera, o musu Blog'e visa informacija tikrai rasit ir be visu plepalu biggrin.gif

Tu teisi,bet paskaitinet smagu.Idomu kaip si tema pasikeite per tiek laiko. ax.gif

Cia su savo nuotraukomis brautis dar nedristu. blush2.gif Nelabai turiu ka ir parodyt.

QUOTE(Karbynė @ 2008 08 26, 12:17)
va toks.

Karbyne,as irgi su tokiu fotografuoju.friends.gif
Ech grazios tavo nuotraukytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 26 rugpjūčio 2008 - 13:09
mergaites, noriu pas jus blush2.gif ziauriai reikia jusu konsultaciju doh.gif nusipirkau fotika(rinkausi vos ne pora menuser posted image), o dabar visiskai nemoku juo naudotisuser posted imagebeda ta, kad veidrodini isigyjau,nes jau taip norejau, taip norejau, o nuotraukos ziaurios su juo....nezinau, bet nesigauna po muilinesuser posted imageas cia kol kas nuotrauku tikrai neparodysiu, bet va klausimu blondinisku sulauksit ne vienauser posted image
pradziai biggrin.gif :
1.kam ant objektyvo tas sukamas dalykas(kiek ziurejau nei jis priartina, aplamai vaizdo nekeicia g.gif ) doh.gif
2.kaip priartint/atitolint vaizda?kai jau nuotrauka yra, tai imanoma arciau paziuret, o kai noreciau norima objekta priartint, nejuda g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 26, 13:16)
1.kam ant objektyvo tas sukamas dalykas(kiek ziurejau nei jis priartina, aplamai vaizdo nekeicia g.gif ) doh.gif
2.kaip priartint/atitolint vaizda?kai jau nuotrauka yra, tai imanoma arciau paziuret, o kai noreciau norima objekta priartint, nejuda g.gif  doh.gif

tas sukamas dalykas, jei jau neartina, skirtas rankiniam fokusavimui.
jei objektyvas fiksuoto židinio nuotolio, tai niekaip nesiartins. jei ne- artint/tolint gali sukinėdama objektyvą (su pačiu fotiku to nepadarysi).

Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 08 26, 13:16)
mergaites, noriu pas jus blush2.gif ziauriai reikia jusu konsultaciju doh.gif nusipirkau fotika(rinkausi vos ne pora menuser posted image), o dabar visiskai nemoku juo naudotisuser posted imagebeda ta, kad veidrodini isigyjau,nes jau taip norejau, taip norejau, o nuotraukos ziaurios su juo....nezinau, bet nesigauna po muilinesuser posted imageas cia kol kas nuotrauku tikrai neparodysiu, bet va klausimu blondinisku sulauksit ne vienauser posted image
pradziai biggrin.gif :
2.kaip priartint/atitolint vaizda?kai jau nuotrauka yra, tai imanoma arciau paziuret, o kai noreciau norima objekta priartint, nejuda g.gif  doh.gif

koks objektyvas? gal fiksuoto židinio nuotolio, tada "tas daiktas: yra skirtas rankomis fokusuoti (nekeičia vaizdo, jei įjungtas autofokuso režimas). tokiu atveju priartinti vaizdą gali kojomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 26, 14:04)
Ta blakė tai man norėtųsi kad būtų labiau iš šono ar viršaus, kad daugiau  kūno matytusi ir ta žolė kiek ne į temą man, norisi fono grynesnio.

Iš šono prašom biggrin.gif , iš viršaus ar kitokia kompozicija berods neturiu ph34r.gif ...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 08 26, 14:27)
tokiu atveju priartinti vaizdą gali kojomis smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 26 rugpjūčio 2008 - 13:31
Laba smile.gif vis įlendu čia pasigrožėti jūsų šedevrais rolleyes.gif kadangi nerealiai patinka fotografuoti tai savo 6 metų senumo skaitmenuką pakeičiau į šiek tiek daugiau turintį funkcijų fotoaparatą va tokį fotoaparatas bėda ta kad niekaip nesigauna man jo perprasti doh.gif gal kas nors turite tokį ar panašų ir galite man papaiškinti apie pagrindines jo funkcijas( kaip nustatyti fokusavimus, kaip padaryti makro nuotrauką ir t. t.)tiek visko skaičiau ankstesnėse temose bet nesigauna man visko suprasti unsure.gif verysad.gif gal trumpai galite suteikti informacijos apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 08 26, 13:43)
Laba  smile.gif vis įlendu čia pasigrožėti jūsų šedevrais  rolleyes.gif kadangi nerealiai patinka fotografuoti tai savo 6 metų senumo skaitmenuką pakeičiau į šiek tiek daugiau turintį funkcijų fotoaparatą va tokį fotoaparatas bėda ta kad niekaip nesigauna man jo perprasti  doh.gif gal kas nors turite tokį ar panašų ir galite man papaiškinti apie pagrindines jo funkcijas( kaip nustatyti fokusavimus, kaip padaryti makro nuotrauką ir t. t.)tiek visko skaičiau ankstesnėse temose bet nesigauna man visko suprasti  unsure.gif  verysad.gif gal trumpai galite suteikti informacijos apie tai  4u.gif

o ar instrukciją skaitei? paskaityk instrukciją ir ją skaitydama viską tuoj pat šalia knygos išbandyk. netikiu, kad neįmanoma perprasti skaitant instrukciją smile.gif dar yra įvairios literatūros lietuvių kalba, kad ir tie paprastieji "Skaitmeniniai fotoaparatai".
Atsakyti