Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Lindra, irgi Mergele??? biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl, aciukas wub.gif , pasveikom 4u.gif tik dabar vargelis mano - rankinukas doh.gif

Bitele, manes fonas neblasko, blasko letenele ax.gif

Jungiuosi ir as prie sveikinimu visoms musu Mergelems 4u.gif
Atsakyti
As naudojantis proga biggrin.gif irgi noriu pasakyti Sansarai padekos zodzius asmeniskai nuo saves blush2.gif Be taves, nebuciau pasiekusi tiek 4u.gif
Ir dar noriu padekoti, kad tu neduodi numirti sitam skyreliui 4u.gif

Karbyne, man tavo peizazas irgi liuks 4u.gif ir triuksmas spalvotas baisiai patinka. Ant sienos!
As pati dabar neturiu jokio ikvepimo, fotikas ilsisi smile.gif

Ir dar noreciau jusu pagalbos blush2.gif del spalvu, gal galetumet parasyti kokie atspalviai fotografijose blush2.gif
(sitoje turetu buti siltesnes spalvos)
user posted image

(sita pas mane lyg tai saltesne)
user posted image
Ar jus taip pat matot g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 25 rugpjūčio 2008 - 23:14
QUOTE(Anasko @ 2008 08 25, 22:09)
Ir dar noreciau jusu pagalbos blush2.gif  del spalvu, gal galetumet parasyti kokie atspalviai fotografijose blush2.gif

Ar jus taip pat matot g.gif  4u.gif

As taip pat - virsutine siltesne, apatine saltesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 26, 00:21)
As taip pat - virsutine siltesne, apatine saltesne smile.gif
Aciu Wysniukas 4u.gif O tai siandien bandau nauja PS ir foto bandymui padariau, o kai atidariau papke, tai vos nenugriuvau kai spalvas pamaciau rolleyes.gif issigandau kad monitorius issikalibravo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 25, 21:27)
Atsinešu dar vieną...čia kėliaus ryte, kad važiuot į mišką užvakar, tai bevažiuojant užtikom tokį rytą.

gražu.

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 25, 21:37)
Bitele, sutinku- antras planas per aktyvus. Ir da letena(tokia dyyyyydele) issiliejusi blasko ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 25, 23:33)
Bitele, manes fonas neblasko, blasko letenele ax.gif

nu ne. letena manęs visai neblaško. taip turi būt čia tongue.gif o vat fonas tai varo į neviltį.

QUOTE(Anasko @ 2008 08 26, 00:09)
Ir dar noreciau jusu pagalbos blush2.gif  del spalvu, gal galetumet parasyti kokie atspalviai fotografijose blush2.gif

matau taip, kaip surašei smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Nerealiai gražu.. O jūs visos.. profesionalės??? Ar įmanoma PAGYVENUSIAM žmogui (čia aš apie save) to išmokti.. ar tai yra tik .. duota? Geriu kavą ir širdį ganau po tokias gražias nuotraukas..
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 26, 09:02)
Labas rytas
Nerealiai gražu.. O jūs visos.. profesionalės??? Ar įmanoma PAGYVENUSIAM žmogui (čia aš apie save) to išmokti.. ar tai yra tik .. duota? Geriu kavą ir širdį ganau po tokias gražias nuotraukas..

uoj uoj uoj, dėl pagyvenusios titulo dar galėčiau pakonkuruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 25, 23:24)
Lindra, irgi Mergele??? biggrin.gif
flirt.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 25, 23:33)
Jungiuosi ir as prie sveikinimu visoms musu Mergelems 4u.gif

aciuks.gif

Bite Maja, katinukas labai mielas ir gražus, nuotrauka atspindi kojų ilgumą, bet tu gali geriau 4u.gif

Anasko - man abi nuotraukos šaltų atspalvių unsure.gif tik antroj foto daugiau mėlynos ant smėlio..

Ca-girl kokia šaunuolė thumbup.gif - 11 apdovanojimų Fotokonkursuose thumbup.gif jau seniai baltas pavydas buvo mane suėmęs blush2.gif doh.gif

o šiandien pas mus puikus dangus fotografavimui, o vietoj fotiko į tašę lietsargį įsidėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 08 21, 13:39)
mano apsimarinaves atostogu kadras. issiaiskinau, kad man be kontrastliges dar ir "vertikalige"  lotuliukas.gif

Jau horizonto lygumas thumbup.gif tos moteriškės kiek subuitina vaizdą, gal su spalvom dar bandyčiau ką įdomaus sugalvot g.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 21, 13:42)
Kadras ne komentarams. Šiaip. Gal ką pralinksmins?  4u.gif

pralinksmino, smagus smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 21, 14:39)
Gal ilgai netempsiu ir skelbsiu, kad

ND tema "Rankos"

gera tema, bet vėl nukeliavom prie interpretacinių. Tada dveji ND tikrai praranda prasmę unsure.gif

Lindra, taviškės kur prie jūros ,tai pirma čiuožiko ir paskutinė su bure (ar kaip ten tą daiktą pavadint g.gif ) geriausiai žiūrisi smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 08 21, 23:51)
Siek tiek abejoju del vieno kadro, man lyg ir spalvotas patinka, bet norisi kazkodel j/b g.gif Pakritikuokit, gal isvis reikia dirbti kita linkme 4u.gif

spalvotas man geriau, kadravimo kitokio norisi, originale geriau, bet irgi dar lyg kažko trūksta. Šiaip išraiška labai gera thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:43)
ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu  doh.gif rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina  g.gif
"uzsiliepsnojimas"

gera, kaip ir visos iš šios serijos. Puikiai į ją įsipaišo thumbup.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 08 23, 00:11)
Gaziulka, Pupeliukai  bigsmile.gif  sveikinimai didziausi su  second.gif  ir third.gif  4u.gif

Prisijungiu prie sveikinimų . Visos geros, bet Gaziulkos man labiausiai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 24, 22:09)
Sveiki. Po savaitgalio parsivežiau visokios smulkmės, bet čia spec. atitempiau vieną, nes šiandien buvo "pamėtėta" situacija pakartot vieną kadrą  lotuliukas.gif

spalvos gražios, vabzdžio įdomesnio norėtųsi smile.gif

QUOTE(Dženė @ 2008 08 25, 18:21)
Dvejojau, bet įmetu šį kadrą. Nieko gero gal...  doh.gif

gerai apšvietimą išnaudojai , kadravimo kitokio norisi kiek, bet šiaip visai patinka smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 25, 20:57)
na, kaip kai kas čia mėgsta sakyt - atiduodu sutaršymui  biggrin.gif man per intensyvus fonas.

patinka labai, katino poza thumbup.gif Fonas man ne tiek intensyvus gal, kiek kad susilieja su katiniuku vietomis, bet kai foto tokia smagi , kažkaip man ne taip jau ir krenta tas į akis smile.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 08 25, 21:27)
Atsinešu dar vieną...čia kėliaus ryte, kad važiuot į mišką užvakar, tai bevažiuojant užtikom tokį rytą.

labai graži wub.gif Puikiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 rugpjūčio 2008 - 11:21
Dėkui Anasko, Bite Maja, Smiltis 4u.gif

Vakar ieškojau vienam nufotkintam vabaliukui pavadinimo ir netyčia berods atradau, kad ans yra reta ir Lietuvos raudonojon knygon įrašyta rūšis. bigsmile.gif
Nukvakau aš su tais savo vabaliukais doh.gif lotuliukas.gif
Čia ne prie tų retųjų biggrin.gif (gal jau kas ir matėt)

juostelinė blakė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 26 rugpjūčio 2008 - 11:29
Karbyne, parodyk retaji, bent jau nuoroda imesk blush2.gif peizazas puikus. tikrai puikus. gal kiek kaires nukirpciau minimaliai, bet siaip ir taip - puiku.

dekui uz balionus, tuoj gristu darban, todel patys turesit islaikyti skyreli tongue.gif busiu turbut labai retas svecias cia, na arba nedirbsiu visai, tik darbe SMe sedesiu lotuliukas.gif o tada jau butu laaaabai negerai lotuliukas.gif

Anasko, matau kaip ir tu. viens siltas, kits saltas.
Atsakyti