Lindra, irgi Mergele???
Californiagirl, aciukas , pasveikom tik dabar vargelis mano - rankinukas
Bitele, manes fonas neblasko, blasko letenele
Jungiuosi ir as prie sveikinimu visoms musu Mergelems
As naudojantis proga irgi noriu pasakyti Sansarai padekos zodzius asmeniskai nuo saves Be taves, nebuciau pasiekusi tiek
Ir dar noriu padekoti, kad tu neduodi numirti sitam skyreliui
Karbyne, man tavo peizazas irgi liuks ir triuksmas spalvotas baisiai patinka. Ant sienos!
As pati dabar neturiu jokio ikvepimo, fotikas ilsisi
Ir dar noreciau jusu pagalbos del spalvu, gal galetumet parasyti kokie atspalviai fotografijose
(sitoje turetu buti siltesnes spalvos)
(sita pas mane lyg tai saltesne)
Ar jus taip pat matot
Ir dar noriu padekoti, kad tu neduodi numirti sitam skyreliui
Karbyne, man tavo peizazas irgi liuks ir triuksmas spalvotas baisiai patinka. Ant sienos!
As pati dabar neturiu jokio ikvepimo, fotikas ilsisi
Ir dar noreciau jusu pagalbos del spalvu, gal galetumet parasyti kokie atspalviai fotografijose
(sitoje turetu buti siltesnes spalvos)
(sita pas mane lyg tai saltesne)
Ar jus taip pat matot
QUOTE(Anasko @ 2008 08 25, 22:09)
Ar jus taip pat matot
Ar jus taip pat matot
As taip pat - virsutine siltesne, apatine saltesne
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 26, 00:21)
As taip pat - virsutine siltesne, apatine saltesne
Aciu Wysniukas O tai siandien bandau nauja PS ir foto bandymui padariau, o kai atidariau papke, tai vos nenugriuvau kai spalvas pamaciau issigandau kad monitorius issikalibravo
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 25, 21:27)
Atsinešu dar vieną...čia kėliaus ryte, kad važiuot į mišką užvakar, tai bevažiuojant užtikom tokį rytą.
gražu.
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 25, 21:37)
Bitele, sutinku- antras planas per aktyvus. Ir da letena(tokia dyyyyydele) issiliejusi blasko
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 25, 23:33)
nu ne. letena manęs visai neblaško. taip turi būt čia o vat fonas tai varo į neviltį.
QUOTE(Anasko @ 2008 08 26, 00:09)
matau taip, kaip surašei
QUOTE(trudeme @ 2008 08 26, 09:02)
Labas rytas
Nerealiai gražu.. O jūs visos.. profesionalės??? Ar įmanoma PAGYVENUSIAM žmogui (čia aš apie save) to išmokti.. ar tai yra tik .. duota? Geriu kavą ir širdį ganau po tokias gražias nuotraukas..
Nerealiai gražu.. O jūs visos.. profesionalės??? Ar įmanoma PAGYVENUSIAM žmogui (čia aš apie save) to išmokti.. ar tai yra tik .. duota? Geriu kavą ir širdį ganau po tokias gražias nuotraukas..
uoj uoj uoj, dėl pagyvenusios titulo dar galėčiau pakonkuruoti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 25, 23:24)
Lindra, irgi Mergele???
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 25, 23:33)
Bite Maja, katinukas labai mielas ir gražus, nuotrauka atspindi kojų ilgumą, bet tu gali geriau
Anasko - man abi nuotraukos šaltų atspalvių tik antroj foto daugiau mėlynos ant smėlio..
Ca-girl kokia šaunuolė - 11 apdovanojimų Fotokonkursuose jau seniai baltas pavydas buvo mane suėmęs
o šiandien pas mus puikus dangus fotografavimui, o vietoj fotiko į tašę lietsargį įsidėjau
Sveiki
Jau horizonto lygumas tos moteriškės kiek subuitina vaizdą, gal su spalvom dar bandyčiau ką įdomaus sugalvot
pralinksmino, smagus
gera tema, bet vėl nukeliavom prie interpretacinių. Tada dveji ND tikrai praranda prasmę
Lindra, taviškės kur prie jūros ,tai pirma čiuožiko ir paskutinė su bure (ar kaip ten tą daiktą pavadint ) geriausiai žiūrisi
spalvotas man geriau, kadravimo kitokio norisi, originale geriau, bet irgi dar lyg kažko trūksta. Šiaip išraiška labai gera
gera, kaip ir visos iš šios serijos. Puikiai į ją įsipaišo
Prisijungiu prie sveikinimų . Visos geros, bet Gaziulkos man labiausiai patiko
Papildyta:
spalvos gražios, vabzdžio įdomesnio norėtųsi
gerai apšvietimą išnaudojai , kadravimo kitokio norisi kiek, bet šiaip visai patinka
patinka labai, katino poza Fonas man ne tiek intensyvus gal, kiek kad susilieja su katiniuku vietomis, bet kai foto tokia smagi , kažkaip man ne taip jau ir krenta tas į akis
labai graži Puikiai
QUOTE(Sansara @ 2008 08 21, 13:39)
mano apsimarinaves atostogu kadras. issiaiskinau, kad man be kontrastliges dar ir "vertikalige"
Jau horizonto lygumas tos moteriškės kiek subuitina vaizdą, gal su spalvom dar bandyčiau ką įdomaus sugalvot
QUOTE(sayonara @ 2008 08 21, 13:42)
Kadras ne komentarams. Šiaip. Gal ką pralinksmins?
pralinksmino, smagus
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 21, 14:39)
gera tema, bet vėl nukeliavom prie interpretacinių. Tada dveji ND tikrai praranda prasmę
Lindra, taviškės kur prie jūros ,tai pirma čiuožiko ir paskutinė su bure (ar kaip ten tą daiktą pavadint ) geriausiai žiūrisi
QUOTE(Anasko @ 2008 08 21, 23:51)
Siek tiek abejoju del vieno kadro, man lyg ir spalvotas patinka, bet norisi kazkodel j/b Pakritikuokit, gal isvis reikia dirbti kita linkme
spalvotas man geriau, kadravimo kitokio norisi, originale geriau, bet irgi dar lyg kažko trūksta. Šiaip išraiška labai gera
QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:43)
ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina
"uzsiliepsnojimas"
"uzsiliepsnojimas"
gera, kaip ir visos iš šios serijos. Puikiai į ją įsipaišo
QUOTE(Anasko @ 2008 08 23, 00:11)
Gaziulka, Pupeliukai sveikinimai didziausi su ir
Prisijungiu prie sveikinimų . Visos geros, bet Gaziulkos man labiausiai patiko
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 24, 22:09)
Sveiki. Po savaitgalio parsivežiau visokios smulkmės, bet čia spec. atitempiau vieną, nes šiandien buvo "pamėtėta" situacija pakartot vieną kadrą
spalvos gražios, vabzdžio įdomesnio norėtųsi
QUOTE(Dženė @ 2008 08 25, 18:21)
Dvejojau, bet įmetu šį kadrą. Nieko gero gal...
gerai apšvietimą išnaudojai , kadravimo kitokio norisi kiek, bet šiaip visai patinka
QUOTE(bite maja @ 2008 08 25, 20:57)
na, kaip kai kas čia mėgsta sakyt - atiduodu sutaršymui man per intensyvus fonas.
patinka labai, katino poza Fonas man ne tiek intensyvus gal, kiek kad susilieja su katiniuku vietomis, bet kai foto tokia smagi , kažkaip man ne taip jau ir krenta tas į akis
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 25, 21:27)
Atsinešu dar vieną...čia kėliaus ryte, kad važiuot į mišką užvakar, tai bevažiuojant užtikom tokį rytą.
labai graži Puikiai
Karbyne, parodyk retaji, bent jau nuoroda imesk peizazas puikus. tikrai puikus. gal kiek kaires nukirpciau minimaliai, bet siaip ir taip - puiku.
dekui uz balionus, tuoj gristu darban, todel patys turesit islaikyti skyreli busiu turbut labai retas svecias cia, na arba nedirbsiu visai, tik darbe SMe sedesiu o tada jau butu laaaabai negerai
Anasko, matau kaip ir tu. viens siltas, kits saltas.
dekui uz balionus, tuoj gristu darban, todel patys turesit islaikyti skyreli busiu turbut labai retas svecias cia, na arba nedirbsiu visai, tik darbe SMe sedesiu o tada jau butu laaaabai negerai
Anasko, matau kaip ir tu. viens siltas, kits saltas.