Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 08 25, 19:06)
dzene, na si foto tau, kaip mamai jos vaiko smile.gif nors ir nekokybiska, ir fokusas ne vietoj, ir tamsi, ir pilka, ale tokia grazi "veido" israiska, kad atperka kokybe  lotuliukas.gif manes nesujaudino tavo foto. matau tik kokybes trukuma, nes ten ne mano "vaikas"  lotuliukas.gif

Aš vaiku jos nelaikau lotuliukas.gif Ai trinu aš ją matau tikrai nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai Sansarai balionu nesu - 4u.gif 4u.gif 4u.gif , skaitau ir zaviuosi - tolerancija, pedagiskumas... liuks thumbup.gif

Naujokes, sveikos prisijungusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 25, 19:09)
As tai Sansarai balionu nesu -  4u.gif  4u.gif  4u.gif , skaitau ir zaviuosi - tolerancija, pedagiskumas... liuks thumbup.gif

lotuliukas.gif vadinasi pedagoginis universitetas gerai isauklejo lotuliukas.gif
deeekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 25, 19:26)
lotuliukas.gif vadinasi pedagoginis universitetas gerai isauklejo  lotuliukas.gif
deeekui  blush2.gif

Prie balionų ir aš prisidėt norėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 25, 12:19)
naudojantis proga, sveikinu visas Mergeles Jurgas ir NeJurgas su praejusiais/ateinanciais gimtadieniais  lotuliukas.gif atsimenu kazkada issiaiskinome kad mergeliu siame skyrelyje vos ne dauguma   lotuliukas.gif

Praeje gimtadieniai dar nelabai gali buti... Mergeliu sezonas dar tik prasidejo biggrin.gif
Aciu, ir tuo paciu sveikinu Tave 4u.gif Kada Tavoji diena? Gi kiek pamenu irgi Mergele ax.gif

Sveikos prisjungusios naujokes 4u.gif Del dievo meiles neskaitykit visu senu temu blink.gif lotuliukas.gif Daugumos nuotrauku vistiek nebera, o musu Blog'e visa informacija tikrai rasit ir be visu plepalu biggrin.gif

Wyshniuk, ar pasveiko Maziukas jau? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 rugpjūčio 2008 - 18:40
QUOTE(Dženė @ 2008 08 25, 18:21)
Dvejojau, bet įmetu šį kadrą. Nieko gero gal...  doh.gif
Man norėtųsi daugiau erdvės apačioje, ir kad matytųsi ausytės...

Sansara viską susakė. aš dar pridursiu dėl rėmo. man jis kažkoks toks keistas unsure.gif . nors katino vardas lotuliukas.gif thumbup.gif

na, kaip kai kas čia mėgsta sakyt - atiduodu sutaršymui biggrin.gif man per intensyvus fonas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 25 rugpjūčio 2008 - 20:00
aga bite, ypac kaires puses tekstura ir tamsumas nukreipia demesi smile.gif ale ir ilgos tavo katino letenos bigsmile.gif

ca_girl - 5 diena. doh.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarą, Sansara. 4u.gif
laba naujokam (aš tiek temų blink.gif dėl neperiodiško buvimo nesu suskaičius lotuliukas.gif )

Atsinešu dar vieną...čia kėliaus ryte, kad važiuot į mišką užvakar, tai bevažiuojant užtikom tokį rytą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 25, 20:27)

Man laaaaaabai gerai thumbup.gif Super tiesiog wub.gif Nuostabi spalvine gama, neatsiziuriu...

Bitele, sutinku- antras planas per aktyvus. Ir da letena(tokia dyyyyydele) issiliejusi blasko ax.gif
Nori pasakyti cia ne juosta??? Tada isduok paslapti kaip tai padarai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 rugpjūčio 2008 - 20:39
QUOTE(bite maja @ 2008 08 25, 20:57)

na, kaip kai kas čia mėgsta sakyt - atiduodu sutaršymui  biggrin.gif

Kai kas tokius pasakymus supranta tiesiogiai lotuliukas.gif Tavo katinėlis labai gražus, bet nuotraukose aš jų komentuot nemoku, ryškesnės kojos gal norėtųsi. Nežinau kodėl, bet pirma mintis buvo kad sayonaros unsure.gif Bet mintys pas mane susinarplioję, tai pati neatrenku kas prie ko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 25, 21:37)
Man laaaaaabai gerai thumbup.gif

swoon.gif
Aš dar tokių galykų negirdėjau unsure.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ačiū Džene ir Loreli už komentarus 4u.gif smile.gif

Karbyne tavo kamanes gal buvo galima dėti į kokią seriją - čia matai užpakaliuką, čia priekiuką biggrin.gif man tai kaip nuotrauka gražiau žiūrisi su "priekiuku" bet "užpakaliukas" irgi dabar jau neiškrenta iš atminties biggrin.gif o tai jau yra gerai thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 25, 13:19)
naudojantis proga, sveikinu visas Mergeles Jurgas ir NeJurgas su praejusiais/ateinanciais gimtadieniais  lotuliukas.gif atsimenu kazkada issiaiskinome kad mergeliu siame skyrelyje vos ne dauguma  lotuliukas.gif

biggrin.gif ačiū ax.gif ir Tave taip pat 4u.gif biggrin.gif ir tada tuo pat Ca_girl sveikinu biggrin.gif 4u.gif

Karbyne, gražios rytinės spalvos - o kuri čia vieta? (prie kurio miesto arčiau) nes viena mintis kirba, ir negaliu nepaklaust doh.gif
Atsakyti
Panevėžio rajone ten 4u.gif
Atsakyti