Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Karbyne, prie ryskumo ir spalvu - neprikibsi smile.gif

Puriena, nu ir reklama bigsmile.gif

naudojantis proga, sveikinu visas Mergeles Jurgas ir NeJurgas su praejusiais/ateinanciais gimtadieniais lotuliukas.gif atsimenu kazkada issiaiskinome kad mergeliu siame skyrelyje vos ne dauguma lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki
Ar priimsite į savo kompaniją? Fotografuoti buvo sena mano svajonė, kurią, gimus dukrai, pagaliau esu ir priversta įgyvendinti. Matau, kad jūs visos čia jau labai toli pažengusios, tad.. aš galiu jums tik trukdyti, pateikdama nesąmoningus ir paprastus klausimus ax.gif
Pasiryžusi keistis ir tobulėti bigsmile.gif Pradžiai mėginsiu įsigyti normalų fotoaparatą.. ir dabar - grįžtu į pradinį puslapį semtis jūsų išminties ax.gif
Aišku, kol prieisiu iki 41... bus nauja tema doh.gif
Ooops.. Perskaičiau jūsų pirmąjį puslapį ir supratau, kad man čia visiškas kosmosas. Tiek to. Stengsiuos žinių ir normalios praktikos įgyti savistoviai.. ir kada nors prisijungti prie jūsų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 25 rugpjūčio 2008 - 13:17
QUOTE(trudeme @ 2008 08 25, 14:13)
Sveiki
Ar priimsite į savo kompaniją? Fotografuoti buvo sena mano svajonė, kurią, gimus dukrai, pagaliau esu ir priversta įgyvendinti. Matau, kad jūs visos čia jau labai toli pažengusios, tad.. aš galiu jums tik trukdyti, pateikdama nesąmoningus ir

junkis drasiai ir jau dabar. nebelabai liko prasmes skaityti visas pries tai buvusias temas (pati jas perzvelgiau siomis dienomis, gal tik pirmas 3-5 verta tikrai idemiai perskaityt, nes ten tikrai yra pradmenu), nes nuotrauku like tik kokie 5 proc is visu buvusiu idetu. geriau stebet jau dabar rasoma temele ir jei kas neaisku, koks terminas, ar fraze, ar dalykas, tada ieskotis ar musu blog'e ar google. o jei ir tada neaisku, klausk musu drasiai. manau tikrai vienas ar kitas zmogus pabandys atsakyt. 4u.gif
siusti skaityti beveik 60 temu, tikrai sadistiska darosi lotuliukas.gif
o viskas nera taip sunku.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip šaunu, kad taip geranoriškai ir pakančiai sureagavote smile.gif
Tai va... žadu batų sąskaita pirkti gerą fotoaparatą ("geras" mano samprata labai platus terminas lotuliukas.gif ). Draugės vyras rekomendavo NiconD80. Google susiradau.. ir, o siaube, kiek trumpinių ir kaip visi protingai bauginančiai atrodo.. Gal.. kai kuri/kuris nors turėsite laiko ir noro.. galėtumėte patarti? (P.S. Iš anksto įspėjau dėl kvailų ir nuobodžių savo klausimų doh.gif )
Atsakyti
Labas, trudeme smile.gif Čia turbūt dar neskaitei?
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 25, 14:56)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip šaunu, kad taip geranoriškai ir pakančiai sureagavote  smile.gif
Tai va... žadu batų sąskaita pirkti gerą fotoaparatą ("geras" mano samprata labai platus terminas  lotuliukas.gif )

del fotoaparato pirkimo mes visada atsakome vienodai: kuris limpa prie rankos, tenkina kisene ir patinka pagal svori, ieskikli ir t.t.. o siaip cia pasiskaityk. esme suprasi, ten yra nuoroda i kita svetaine ir viskas bus aiskiau.

Saules puga, medali tau uz tai, kad taip puikiai ir greit gaudaisi blog'e thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 rugpjūčio 2008 - 14:26
Laba diena!

(pamaciau,kad trudeme,"prisistate",tai ir as is paskos 4u.gif taip lengviau...)

Seku jau senokai sia tema,nes labai domina fotografija.Menininke tikriausiai niekada netapsiu,bet noreciau,kad nors seimos albumas butu grazus ax.gif

Pradejau skaityti senas temas.42 jau iveikiau.Suzinojau daug vertingu dalyku.Susipazinau su jumis. blush2.gif

Atsakyti
Dvejojau, bet įmetu šį kadrą. Nieko gero gal... doh.gif
user posted image
Man norėtųsi daugiau erdvės apačioje, ir kad matytųsi ausytės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 25 rugpjūčio 2008 - 17:21
dzene, pirmiausia man nesinori to daikto balto apacioje i desine. smile.gif del ausies pritariu, norisi ir man. o siaip reik traukt Mise i kaire kadro smile.gif nes dabar ten tik juoduma. ir tradiciskas priekaistas - erdves zvilgsniui turi but daugiau nei i priesinga puse.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 25, 18:45)
dzene, pirmiausia man nesinori to daikto balto apacioje i desine. smile.gif  del ausies pritariu, norisi ir man. o siaip reik traukt Mise i kaire kadro smile.gif nes dabar ten tik juoduma. ir tradiciskas priekaistas - erdves zvilgsniui turi but daugiau nei i priesinga puse.

Tas baltas daiktas (pati vos vos ką tik supratau biggrin.gif ) tai palangė. smile.gif Na bandysim su photoshop'u pataisyti, bent jau pataisomas klaidas. 4u.gif ačiū už komentarą smile.gif
Atsakyti
(čia ne spamas, o ištrinta nuotrauka lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 25 rugpjūčio 2008 - 18:07
dzene, na si foto tau, kaip mamai jos vaiko smile.gif nors ir nekokybiska, ir fokusas ne vietoj, ir tamsi, ir pilka, ale tokia grazi "veido" israiska, kad atperka kokybe lotuliukas.gif manes nesujaudino tavo foto. matau tik kokybes trukuma, nes ten ne mano "vaikas" lotuliukas.gif
Atsakyti