Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Lindra, paskutinioji tavo J/B geriausiai žiūrisi, tik gal kažko norėtųsi su veidu, kad nebūtų toks juodas blynas, bet J/B ir vanduo žiūrisi gerai

Sveikinimai, konkurso nugalėtojoms 4u.gif
Atsakyti
Lindra, tavo paskutinė patiko. Pritariu Loreli, vanduo labai gerai žiūrisi. smile.gif
Atsakyti
Sayonara, dekoju uz mano sokejeles patvarkyma, pasinaudojau as patarimais 4u.gif ir pirma karta kudroje foto buvo tarp dienos geriausiu biggrin.gif apsidziaugiau kaip mazas vaikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 22, 23:15)
4u.gif Ačiū 4u.gif Tavoji irgi labai šauni buvo, už ją ir balsavau thumbup.gif gaila kad lko kiek tolėliau...
Gaziulkai valio valio 4u.gif  4u.gif  4u.gif nu šaunuolė! thumbup.gif

4u.gif merginos. O as irgi uz Anasko nuotrauka balsavau (beje, musu foto ideja tai beveik ta pati), ir uz tavo, aisku tongue.gif O mano kaip nuotrauka tai ner kazin ko verta, tiesiog ant populiariausio stereotipo sugrojau ir pataikiau mirksiukas.gif

Sansara, puiki ta paskutine tavo ideta nuotrauka. Toks ispudis, kad ja jau matem g.gif Bet vis tiek puiki. Ir atvira. nezinau, ar tureciau drasos savo tokia rodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 24, 11:00)
Sansara, puiki ta paskutine tavo ideta nuotrauka. Toks ispudis, kad ja jau matem g.gif Bet vis tiek puiki. Ir atvira. nezinau, ar tureciau drasos savo tokia rodyt blush2.gif

lotuliukas.gif taigi nieko ten nesimato smile.gif kojos tik, o visa kita jau kiekvieno vaizduote, kuri gali ir pro rubus isivaizduoti ta pati, ka ir sioje foto lotuliukas.gif ten seseliai taip suzaide, kad nedaug ir suprasti eina.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 24, 11:26)
lotuliukas.gif taigi nieko ten nesimato smile.gif kojos tik, o visa kita jau kiekvieno vaizduote, kuri gali ir pro rubus isivaizduoti ta pati, ka ir sioje foto  lotuliukas.gif ten seseliai taip suzaide, kad nedaug ir suprasti eina.

biggrin.gif kad nezinau, kaip cia tiksliau issireiskus - ji ne tai kad tiesiogiai atvira, bet atvira tuo, kas numanoma tongue.gif
Atsakyti
Gaziulka, Pupeliukai aciu uz balsus 4u.gif Man Gaziulka tavo foto irgi krito i akis, bet nespejau isimyleti i ja, balsavau siek tiek uz senesnes blush2.gif
Atsakyti
Gaziulka, aisku tada ka turejai galvoje. uz tavo foto nebalsavau, nes neziuriu to serialo, tik anonsus matau lotuliukas.gif todel stereotipas manes ir nepaveike. doh.gif
balavau uz pupeliuka ir anasko is musu thumbup.gif pupeliuka itariau, bet po to suabejojau, kai jau idejus ta foto, pasake, kad vis fotografuoja lygintuva. tai pamaniau, kad dar bando ir nera jos foto doh.gif
karbyne originaliai pasirode, irgi saunuole 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kalbat apie fotokonkursą, tai aš balsavau iš mūsų, tai už Pupeliuką ir Anasko, labai patraukė tos foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 24 rugpjūčio 2008 - 17:59
Laba,
čia šiaip, ne dėl komentarų, bet į temą. Kad neliūdėtumėte dėl pralaimėjimų 4u.gif Gaila, kad žaidynės jau baigėsi. Beje, nuotrauka daryta Pekine smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 24, 17:23)
Gaziulka, aisku tada ka turejai galvoje. uz tavo foto nebalsavau, nes neziuriu to serialo, tik anonsus matau  lotuliukas.gif todel stereotipas manes ir nepaveike.  doh.gif

kad as irgi ne vienos serijos nemaciau cool.gif . teko net google pasitikslint jo pavadinima.
Atsakyti
Sveiki. Po savaitgalio parsivežiau visokios smulkmės, bet čia spec. atitempiau vieną, nes šiandien buvo "pamėtėta" situacija pakartot vieną kadrą lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2008 08 22, 18:59)
bet aš mokausi  rolleyes.gif  ax.gif šiuo metu su spalvom
user posted image

man ši is buvusių jos variantų patinka labiausiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 24, 18:23)
karbyne originaliai pasirode, irgi saunuole  4u.gif

g.gif

A jau supratau biggrin.gif Ačiū. Kažkaip maniau, kad iki 26d. balsavimas. Pati balsavau už 1 ir 3 vietas užėmusias nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 rugpjūčio 2008 - 21:15