Ačiū, Džene
mažiau mėlynumo ir be raudonų bujų
Lindra, papriestarausiu dzenei, melynumo per daug ir man, bet raudonas pluduras man palaike pusiausvyra burei buvo raudonos spalvos atsikartojimas. gal to prie pat buriuotojo ir nereikejo, bet didysis prie kranto man tiko ir patiko. o siaip foto visai ziurisi. ir kampas geras, ir istrizaine man patiko. jauciasi bures pasipriesinimas judejimui. nuemus melynuma ir grazinus pludura, butu pats tas
pirmoji foto iskirpta is didesnes? labai stiprus violetinis apvadas apie zmogu, spalvines aberacijos atrodo vadinasi moksliskai
anasko, neuzkabino manes foto. kadravimas net pilnoje geresnis, nei tavo iskirptoje. spalvota mieliau ziurisi, del sviesumo po smakriuku, kuri pradanginai JB apdirbime. smakras dabar nebeissiskiria taip graziai, kaip spalvotoje. na priburei zodziu
pirmoji foto iskirpta is didesnes? labai stiprus violetinis apvadas apie zmogu, spalvines aberacijos atrodo vadinasi moksliskai
anasko, neuzkabino manes foto. kadravimas net pilnoje geresnis, nei tavo iskirptoje. spalvota mieliau ziurisi, del sviesumo po smakriuku, kuri pradanginai JB apdirbime. smakras dabar nebeissiskiria taip graziai, kaip spalvotoje. na priburei zodziu
Ačiū Sansara . mėginsiu dar pažaisti ir grąžinti plūdurą
taip, pirma foto iškirpta iš didesnės,
o dabar trečias bandymas su tais "čiuožikais"
(fotografuota prie besileidžiančios saulės.. tad kaži ar pavyktų išgaut geresnes spalvas?)
Anasko, man spalvota irgi geriau - ilgiau į ją norėjosi žiūrėti.
Papildyta:
Sansara, man kažkodėl sukelia negerą-nejaukų jausmą žiūrint , pačiai norisi prisidengt ypač kliūna nuo tarpukojo aukštyn - keista forma
taip, pirma foto iškirpta iš didesnės,
o dabar trečias bandymas su tais "čiuožikais"
(fotografuota prie besileidžiančios saulės.. tad kaži ar pavyktų išgaut geresnes spalvas?)
QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:35)
Lindra, papriestarausiu dzenei, melynumo per daug ir man, bet raudonas pluduras man palaike pusiausvyra burei buvo raudonos spalvos atsikartojimas. gal to prie pat buriuotojo ir nereikejo, bet didysis prie kranto man tiko ir patiko. o siaip foto visai ziurisi. ir kampas geras, ir istrizaine man patiko. jauciasi bures pasipriesinimas judejimui. nuemus melynuma ir grazinus pludura, butu pats tas
QUOTE(sayonara @ 2008 08 22, 17:39)
liūdna man dėl krepšinio, bet kaip gražu žiūrėt buvo, ką??
Anasko, man spalvota irgi geriau - ilgiau į ją norėjosi žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:43)
ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina
"uzsiliepsnojimas"
"uzsiliepsnojimas"
Sansara, man kažkodėl sukelia negerą-nejaukų jausmą žiūrint , pačiai norisi prisidengt ypač kliūna nuo tarpukojo aukštyn - keista forma
QUOTE(Lindra @ 2008 08 22, 17:14)
Na dabar pritariu Sansarai , trūkta dabar kažko. Ir beje, aš nenorėjau kad visi plūdurai dingtų, kalbėjau apie vieną
dar norėjau prieš tai esančią foto pakeisti, bet jau SM nebeleidžia, tai dedu paskutinį kart tą pačią kad labai neįkyrėčiau
atleiskit, kad tiek daug tos pačios
bet aš mokausi šiuo metu su spalvom
atleiskit, kad tiek daug tos pačios
bet aš mokausi šiuo metu su spalvom
QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:43)
ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina
"uzsiliepsnojimas"
"uzsiliepsnojimas"
Nežinau, ką sako kūdriečiai, bet man žavus šis darbas. Liepsnas gal ir primena, bet man labiau primena baigiančią žydėti tulpę (o gal kaliją), iš paskutiniųjų besistengiančią išlaikyti žiedlapius. Mane traukia žiūrėti dar.
Lindra, paskutiniame Tavo nuotraukos variante gražiai išryškėjo debesys, man patinka spalvos ir net matosi tolumoje ties horizontu kažkokie brūkšneliai.
O ta, kur vienas buriuotojas (ar kas jis ten toks), kažkas ten ne taip. Ir ne spalvos kaltos, nes paprastai besileidžianti saulė puikus apšvietimas... Gal labai artinta, išdidinta ir iškirpta?
ačiū Saulės pūga , originale tai dar daugiau raudonos spalvos yra. bet tas raudonumas man užtamsina nuotrauką, dėl to bandžiau jį kiek sumažint
dar vienas bandymas JB
dar vienas bandymas JB
Ačiū Tavoji irgi labai šauni buvo, už ją ir balsavau gaila kad lko kiek tolėliau...
Gaziulkai valio valio nu šaunuolė!
Kažkoks azartas buvo pagavęs man tą lyginimo procedūrą fotografuot
P.S. aš vėl atostogauju nuo SM, tai esu tik tylus stebėtojas šio skyrelio
Gaziulkai valio valio nu šaunuolė!
Kažkoks azartas buvo pagavęs man tą lyginimo procedūrą fotografuot
P.S. aš vėl atostogauju nuo SM, tai esu tik tylus stebėtojas šio skyrelio