Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū, Džene 4u.gif

user posted image
mažiau mėlynumo ir be raudonų bujų 4u.gif
Atsakyti
Lindra, papriestarausiu dzenei, melynumo per daug ir man, bet raudonas pluduras man palaike pusiausvyra burei g.gif buvo raudonos spalvos atsikartojimas. gal to prie pat buriuotojo ir nereikejo, bet didysis prie kranto man tiko ir patiko. o siaip foto visai ziurisi. ir kampas geras, ir istrizaine man patiko. jauciasi bures pasipriesinimas judejimui. nuemus melynuma ir grazinus pludura, butu pats tas lotuliukas.gif
pirmoji foto iskirpta is didesnes? g.gif labai stiprus violetinis apvadas apie zmogu, spalvines aberacijos atrodo vadinasi moksliskai blush2.gif

anasko, neuzkabino manes foto. kadravimas net pilnoje geresnis, nei tavo iskirptoje. spalvota mieliau ziurisi, del sviesumo po smakriuku, kuri pradanginai JB apdirbime. smakras dabar nebeissiskiria taip graziai, kaip spalvotoje. na priburei zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
sayonara, man tik liudna, nesu fanate.

ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu doh.gif rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina g.gif
"uzsiliepsnojimas"
user posted image
Atsakyti
Ačiū Sansara 4u.gif . mėginsiu dar pažaisti ir grąžinti plūdurą biggrin.gif
taip, pirma foto iškirpta iš didesnės, ax.gif

o dabar trečias bandymas su tais "čiuožikais"

user posted image
(fotografuota prie besileidžiančios saulės.. tad kaži ar pavyktų išgaut geresnes spalvas?)

QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:35)
Lindra, papriestarausiu dzenei, melynumo per daug ir man, bet raudonas pluduras man palaike pusiausvyra burei  g.gif buvo raudonos spalvos atsikartojimas. gal to prie pat buriuotojo ir nereikejo, bet didysis prie kranto man tiko ir patiko. o siaip foto visai ziurisi. ir kampas geras, ir istrizaine man patiko. jauciasi bures pasipriesinimas judejimui. nuemus melynuma ir grazinus pludura, butu pats tas  lotuliukas.gif
pirmoji foto iskirpta is didesnes?  g.gif labai stiprus violetinis apvadas apie zmogu, spalvines aberacijos atrodo vadinasi moksliskai  blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 22, 17:39)
liūdna man dėl krepšinio, bet kaip gražu žiūrėt buvo, ką??
doh.gif drinks_cheers.gif

Anasko, man spalvota irgi geriau - ilgiau į ją norėjosi žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:43)
ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu  doh.gif rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina  g.gif
"uzsiliepsnojimas"

Sansara, man kažkodėl sukelia negerą-nejaukų jausmą žiūrint unsure.gif , pačiai norisi prisidengt biggrin.gif ypač kliūna nuo tarpukojo aukštyn - keista forma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 08 22, 17:14)
Ačiū, Džene  4u.gif
mažiau mėlynumo ir be raudonų bujų  4u.gif

Na dabar pritariu Sansarai drinks_cheers.gif , trūkta dabar kažko. Ir beje, aš nenorėjau kad visi plūdurai dingtų, kalbėjau apie vieną blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
dar norėjau prieš tai esančią foto pakeisti, bet jau SM nebeleidžia, tai dedu paskutinį kart tą pačią kad labai neįkyrėčiau blush2.gif
atleiskit, kad tiek daug tos pačios blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet aš mokausi rolleyes.gif ax.gif šiuo metu su spalvom

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 22 rugpjūčio 2008 - 18:02
QUOTE(Sansara @ 2008 08 22, 17:43)
ar jusu tokia pat nuomone apie sia foto, kaip ir kudrieciu  doh.gif rusiskam tinklapyje tai palankiai vertina  g.gif
"uzsiliepsnojimas"

Nežinau, ką sako kūdriečiai, bet man žavus šis darbas. Liepsnas gal ir primena, bet man labiau primena baigiančią žydėti tulpę (o gal kaliją), iš paskutiniųjų besistengiančią išlaikyti žiedlapius. Mane traukia žiūrėti dar.

Lindra, paskutiniame Tavo nuotraukos variante gražiai išryškėjo debesys, man patinka spalvos ir net matosi tolumoje ties horizontu kažkokie brūkšneliai.

O ta, kur vienas buriuotojas (ar kas jis ten toks), kažkas ten ne taip. Ir ne spalvos kaltos, nes paprastai besileidžianti saulė puikus apšvietimas... Gal labai artinta, išdidinta ir iškirpta?
Atsakyti
ačiū Saulės pūga 4u.gif , originale tai dar daugiau raudonos spalvos yra. bet tas raudonumas man užtamsina nuotrauką, dėl to bandžiau jį kiek sumažint smile.gif

dar vienas bandymas smile.gif JB

user posted image

Atsakyti
Gaziulka, Pupeliukai bigsmile.gif sveikinimai didziausi su second.gif ir third.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū 4u.gif Tavoji irgi labai šauni buvo, už ją ir balsavau thumbup.gif gaila kad lko kiek tolėliau...
Gaziulkai valio valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu šaunuolė! thumbup.gif

Kažkoks azartas buvo pagavęs man tą lyginimo procedūrą fotografuot lotuliukas.gif

P.S. aš vėl atostogauju nuo SM, tai esu tik tylus stebėtojas šio skyrelio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 rugpjūčio 2008 - 23:17
sveikinu Gaziulka ir Pupeliuka 4u.gif mano voblu niekas nesuprato lotuliukas.gif tiesiog buvo jau dead line, o nieko neturejau, tai bet ka sulipdziau is to ka radau po ranka lotuliukas.gif saunuoles merginos mirksiukas.gif
Atsakyti