Tema tikrai puiki, ar man pavyks sudalyvaut? nežinau, mėginsiu
o čia iš šiandienos.. jauč per daug būsiu kažko pridirbus, bet su PS dirbt dar neįgudus
(mėlynos per daug, bet kaip atgal bepadaryt, nebesupratau)..
noriu pasitikslinti... tų "curves patampymas" - tai čia su spalvų balansu kažkas turima omenyje? prisitampiau, taip sakant
QUOTE(Lindra @ 2008 08 21, 21:26)
noriu pasitikslinti... tų "curves patampymas" - tai čia su spalvų balansu kažkas turima omenyje? prisitampiau, taip sakant
Pasiskaityk is vis apie curves, gal paaiskes kiek. Kad ir cia
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 21, 23:43)
ačiū
QUOTE(Anasko @ 2008 08 21, 21:51)
Siek tiek abejoju del vieno kadro, man lyg ir spalvotas patinka, bet norisi kazkodel j/b Pakritikuokit, gal isvis reikia dirbti kita linkme
Man jau geriau jb, nes tas pasviesinimas veiduko puses labai i akis krenta o kaip vertei jb? galvociau, kad su filtru (oranziniu ar raudonu) Man gal kazkokio kitokio vertimo noretusi Idomu butu originala pamatyt
QUOTE(Anasko @ 2008 08 21, 22:43)
Wyshnia aciu Cia beveik originalas, su Avytess bw dariau kazka "naugad" atrodo oranzinis filtras tai tikrai yra, dar difuzeris (lyg tai )ir sviesinimas Originalo neliko, tik RAW formate, as rytoj istrauksiu. Ten vakarine saule taip dave apsvietima.
Na kaip tau gausis Kadras man patinka, tik kas liecia apdirbima, noretusi dar paieskoti
QUOTE(Lindra @ 2008 08 21, 23:26)
Kai pažiūriu į šią tavo foto 'kitaip' atrodo jog ten spalvotas mėnulis pakabintas dėmesys labai krenta į dešinę pusę, į 'plūdurą' (ar kas ten)
Vakar padariau sioki toki atradima, ir norejau su jumis pasidalinti:
Knygyne uzkliuvo akis uz Scott Kelby "Skaitmeninė fotografija" sita. Pavarciau, nusipirkau, perskaiciau - patiko. Kada tai buvo kalba apie tai, kokias knygas verta pirkti - tai si manau ypac tinkama naujokui (kaip pvz. man - perskaicius 5 kartus fotoaparato instrukcija mane eme neviltis, kad niekad to nesuprasiu).
Dauguma cia rasanciu tikrai ne naujokai, todel pirsti knygos nenoriu, bet tokiems, kaip, berods, medituke - galiu rekomenduoti.
Autoriaus puslapis cia
O beje... norintiems vilnieciams galiu paskolinti paskaityti, kad veltui nemesti pinigu
Knygyne uzkliuvo akis uz Scott Kelby "Skaitmeninė fotografija" sita. Pavarciau, nusipirkau, perskaiciau - patiko. Kada tai buvo kalba apie tai, kokias knygas verta pirkti - tai si manau ypac tinkama naujokui (kaip pvz. man - perskaicius 5 kartus fotoaparato instrukcija mane eme neviltis, kad niekad to nesuprasiu).
Dauguma cia rasanciu tikrai ne naujokai, todel pirsti knygos nenoriu, bet tokiems, kaip, berods, medituke - galiu rekomenduoti.
Autoriaus puslapis cia
O beje... norintiems vilnieciams galiu paskolinti paskaityti, kad veltui nemesti pinigu