Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Tema tikrai puiki, ar man pavyks sudalyvaut? nežinau, mėginsiu rolleyes.gif

o čia iš šiandienos.. jauč per daug būsiu kažko pridirbus, bet su PS dirbt dar neįgudus

user posted image
Atsakyti
user posted image

(mėlynos per daug, bet kaip atgal bepadaryt, nebesupratau)..
noriu pasitikslinti... tų "curves patampymas" - tai čia su spalvų balansu kažkas turima omenyje? biggrin.gif prisitampiau, taip sakant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 08 21, 21:26)
noriu pasitikslinti... tų "curves patampymas" - tai čia su spalvų balansu kažkas turima omenyje?  biggrin.gif prisitampiau, taip sakant tongue.gif

Pasiskaityk is vis apie curves, gal paaiskes kiek. Kad ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 21 rugpjūčio 2008 - 22:44
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 21, 23:43)
Pasiskaityk is vis apie curves, gal paaiskes kiek.  Kad ir cia

ačiū smile.gif
Atsakyti
Siek tiek abejoju del vieno kadro, man lyg ir spalvotas patinka, bet norisi kazkodel j/b g.gif Pakritikuokit, gal isvis reikia dirbti kita linkme 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 21, 21:51)
Siek tiek abejoju del vieno kadro, man lyg ir spalvotas patinka, bet norisi kazkodel j/b g.gif Pakritikuokit, gal isvis reikia dirbti kita linkme 4u.gif

Man jau geriau jb, nes tas pasviesinimas veiduko puses labai i akis krenta g.gif o kaip vertei jb? galvociau, kad su filtru (oranziniu ar raudonu) g.gif Man gal kazkokio kitokio vertimo noretusi unsure.gif Idomu butu originala pamatyt smile.gif
Atsakyti
Wyshnia aciu 4u.gif Cia beveik originalas, su Avytess bw dariau kazka "naugad" biggrin.gif atrodo oranzinis filtras tai tikrai yra, dar difuzeris (lyg tai g.gif )ir sviesinimas g.gif doh.gif Originalo neliko, tik RAW formate, as rytoj istrauksiu. Ten vakarine saule taip dave apsvietima.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 21, 22:43)
Wyshnia aciu  4u.gif  Cia beveik originalas, su Avytess bw dariau kazka "naugad" biggrin.gif  atrodo oranzinis filtras tai tikrai yra, dar difuzeris (lyg tai g.gif )ir sviesinimas g.gif  doh.gif Originalo neliko, tik RAW formate, as rytoj istrauksiu. Ten vakarine saule taip dave apsvietima.

Na kaip tau gausis mirksiukas.gif Kadras man patinka, tik kas liecia apdirbima, noretusi dar paieskoti 4u.gif
Atsakyti
Anasko, man spalvota labiau. Nuotrauka graži, gražus apšvietimas, bet ne wow smile.gif Kadruotė kiek kliūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 22 rugpjūčio 2008 - 08:53
Mano originalas cia
Evita, aciu 4u.gif turiu as ir geresne kadruote, sita buvo apsidraudimui padaryta, nes autofokuso virsutiniai taskiukai nevisada suveikia, as su viduriniu fokusavau ir kad nepabegtu ryskumas nejudinau fotiko rolleyes.gif Vat dabar ir galvoju ka tokio padaryti, kad paslepti bloga kadravima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 08 21, 23:26)

Kai pažiūriu į šią tavo foto 'kitaip' atrodo jog ten spalvotas mėnulis pakabintas lotuliukas.gif doh.gif dėmesys labai krenta į dešinę pusę, į 'plūdurą' (ar kas ten) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 22 rugpjūčio 2008 - 12:27
Vakar padariau sioki toki atradima, ir norejau su jumis pasidalinti:
Knygyne uzkliuvo akis uz Scott Kelby "Skaitmeninė fotografija" sita. Pavarciau, nusipirkau, perskaiciau - patiko. Kada tai buvo kalba apie tai, kokias knygas verta pirkti - tai si manau ypac tinkama naujokui (kaip pvz. man - perskaicius 5 kartus fotoaparato instrukcija mane eme neviltis, kad niekad to nesuprasiu).
Dauguma cia rasanciu tikrai ne naujokai, todel pirsti knygos nenoriu, bet tokiems, kaip, berods, medituke - galiu rekomenduoti.
Autoriaus puslapis cia

O beje... norintiems vilnieciams galiu paskolinti paskaityti, kad veltui nemesti pinigu smile.gif
Atsakyti