taigi ND nugaletoja skelbiama nuotrauka Nr.3
o ar toliau testi ND, ar ne - galvokit. as visgi buciau uz tesima, tik liudna kai per 4 sav tik 6 foto paskutiniuose. vadinasi akstino stengtis - 0.
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 20:40)
taigi ND nugaletoja skelbiama nuotrauka Nr.3
o ar toliau testi ND, ar ne - galvokit. as visgi buciau uz tesima, tik liudna kai per 4 sav tik 6 foto paskutiniuose. vadinasi akstino stengtis - 0.
ir iš tų 6 foto 2 mano . negerai kolegės
labas vakaras
manau sveikinam Stebuklę
bandysiu po truputį grįžt į šeimą
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 08 20, 16:21)
Westa ND daro kol jūs čia pliurpiat .. o jei rimtai, nepatikėsi, bet foto iš Kretos dar vis flashe .. niekaip iki jų nedaeinu
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 10:43)
o aš manau, kad tos pirmos foto negalima verst į j/b. ten tokios fainos plytelės ant sienos
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 15:20)
aš skaičiau, skaičiau visus tavo vargus ir supratau, kad nieko nesupratau
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
Westa ND daro kol jūs čia pliurpiat .. o jei rimtai, nepatikėsi, bet foto iš Kretos dar vis flashe .. niekaip iki jų nedaeinu
davai tik rodyk greičiau
QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 21:44)
būtinai ką nors parodysiu.. tik reik paruošt parodymui
pakomentuosiu tik vieną foto... inc pačios geriausios pačio gražiausio modeliuko foto labai labai sveikinu
Ačiū visiems už komentarus labai labai
Tik nelabai supratau, jau pamažinau su tuo kontrastu? Jau pasveikau ?
Mažinu su PS, su lightroom mažinti nebandžiau, bet mačiau prie exporto tokią galimybę, galvoju kada pasinaudoti, kai reikės daug failų pamažinti "urmu"
O su PS po sumažinimo nešarpinu, tiesiog mažinu su paskutiniu meniu punktu, ten kur mažinimui specialiai.
Tik nelabai supratau, jau pamažinau su tuo kontrastu? Jau pasveikau ?
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 14:20)
evitafoto, o tu internetui ruosi lightroome ar PS? jei lightroome, kokiu budu "isplesi" kokybe
Mažinu su PS, su lightroom mažinti nebandžiau, bet mačiau prie exporto tokią galimybę, galvoju kada pasinaudoti, kai reikės daug failų pamažinti "urmu"
O su PS po sumažinimo nešarpinu, tiesiog mažinu su paskutiniu meniu punktu, ten kur mažinimui specialiai.
As irgi noriu pasveikinti nugaletoja manau kad ten Saules puga
Del ND- man gaila butu jei ju nebutu nors is kitos puses irgi suprantu, kad senbuviams jie kaip ir nereikalingi o naujuokai nevisi rodo nora ten sudalyvauti Atsimenu senais laikais as tik svajojau kad sudalyvauti ND , bet negalejau, o dabar, prasom kas norit, o dalyvauja daugiausia senbuviu
Westa, baik marinuoti kadrus
Del ND- man gaila butu jei ju nebutu nors is kitos puses irgi suprantu, kad senbuviams jie kaip ir nereikalingi o naujuokai nevisi rodo nora ten sudalyvauti Atsimenu senais laikais as tik svajojau kad sudalyvauti ND , bet negalejau, o dabar, prasom kas norit, o dalyvauja daugiausia senbuviu
Westa, baik marinuoti kadrus
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:37)
Tai, kad su kokybe viskas gerai
ačiū tau labai
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
ir iš tų 6 foto 2 mano . negerai kolegės
ooooo, kokie žmonės Vis pagalvoju apie tave, kada čia pasirodysi
Dėl taviškio natiurmorto, nu to, kur rašiau kad nevykęs, nu dabar išsididinau net, nu ir nesuprantu tikrai Ar tu ten kažką su ta foto darei, filtrus kokius dėjai ar ką, nu ji man kažkokia išplaukus, neina visai suprasti kas ten pirmam plane Vien tik spalvos kad gražios, nu bet vien jų neužtenka Tikiuosi neužpyksi dėl to komentaro Man ten tame psl taip truksta smilikų, kartais net pačiai tie komentarai nuskamba ne taip kaip norėčiau
Taip pat ir Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi ), nu nelimpa jis man nors tu ką , pusdienį šiandien žiūrėjau, žiūrėjau ir bandžiau įžvelgti dėl ko taip giriamas Sugrūstas kažkoks, visko daug, blaškosi žvilgsnis tai prie gėlių pirmam plane, tai prie miško, tai prie kalnų , tai prie atspindžio Po taviškių tokių smagių, šiltų, įdomių, išgrynintų ir tobulų kompoziciškai peizažų, šis man kaip ne tavo darbas Bet juk pati išlepinai gražiais vaizdais
Lindra , tavo su veidrodžiu , na gal irgi kažkokie sentimentai, nes smagūs man tie vedrodėliai kalnuose, tai kažkaip smagi ji man Patinka vaizdas vedrodyje. Nors trūkumėlių irgi daugokai- kadravimo kitokio tikrai norėtųsi ir tas išdegęs dangus nelabai, žmogėnas tas nei šen, nei ten
Opa, fotiką po skvernu per lietų nešiausi, o kai fotkinau tai po medžiu tokiu dideliu palindau, tai jam vandens nedaug kliuvo Ačiū tau ir Anasko, ir Bacardi už komentarus
Papildyta:
Oi dar Peppi pamiršau Pirmi trys kadrai man laabai patinka Ir motoroleris (j/b čia tikrai nereikia )- puikios spalvos ir gerai dera. Ir tvoros tos labai gerai išsidėlioja. Patinka man tavo nuotraukų kompozicija, tokia lyg ir nėra tobula, galima rasti kokių trūkumų, bet jie beveik visada tik pliusų duoda tavo nuotraukoms
O natiurmortas Tik pamačius taip užsimaniau šviežiai raugtų agurkų Žodžiu parodyta skaniai, bet daugiau jokių sentimentų nekelia
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 22:53)
Taip pat ir Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi ), nu nelimpa jis man nors tu ką , pusdienį šiandien žiūrėjau, žiūrėjau ir bandžiau įžvelgti dėl ko taip giriamas Sugrūstas kažkoks, visko daug, blaškosi žvilgsnis tai prie gėlių pirmam plane, tai prie miško, tai prie kalnų , tai prie atspindžio Po taviškių tokių smagių, šiltų, įdomių, išgrynintų ir tobulų kompoziciškai peizažų, šis man kaip ne tavo darbas Bet juk pati išlepinai gražiais vaizdais
Tikrai neuzpyksiu Sutinku su tuo ka sakai
O giramas, kiek supratau buvo daugiau gamtovaizdis, o ne pati nuotrauka kaip fotodarbas Gamtos grozis pas mus nerealus(tik nesakyk kad negrazu ), bet as nemoku jo tinkamai parodyti... Negaliu su tuo nesutikti
Prie progos bandysim dar karta
Dekui visiems komentavusiems
Del ND...nors as tingiai dalyvauju, bet pazadu taisytis Prasom palikim ND Butu neidomu be ju...gal rudeni aktyvesni busim...viliuosi
Labas rytas
Opa, vakar pamiršau parašyt, bet tavo paskutinių foto nerodo man
kartais būna kad ilgai darant kažką perdegi ir nieko gero neišeina
labai gražu pas jus
Opa, vakar pamiršau parašyt, bet tavo paskutinių foto nerodo man
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 23:59)
Smiltis, baik juokus .. kritika - sveikas ir sveikintinas dalykas.. jei jos yra, vadinasi jos reik. tik kai paskaičiau Tavo komentarą ir prisiminiau kiek prie to kadro šokinėjau .. ne veltui sakoma, kad geriausi kadrai expromtiniai
kartais būna kad ilgai darant kažką perdegi ir nieko gero neišeina
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 21, 02:13)
Gamtos grozis pas mus nerealus(tik nesakyk kad negrazu
labai gražu pas jus