Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

taigi ND nugaletoja skelbiama nuotrauka Nr.3
o ar toliau testi ND, ar ne - galvokit. unsure.gif as visgi buciau uz tesima, tik liudna kai per 4 sav tik 6 foto paskutiniuose. vadinasi akstino stengtis - 0.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 20:40)
taigi ND nugaletoja skelbiama nuotrauka Nr.3
o ar toliau testi ND, ar ne - galvokit.  unsure.gif as visgi buciau uz tesima, tik liudna kai per 4 sav tik 6 foto paskutiniuose. vadinasi akstino stengtis - 0.

ir iš tų 6 foto 2 mano umn.gif . negerai kolegės smile.gif

labas vakaras 4u.gif

manau sveikinam Stebuklę smile.gif

bandysiu po truputį grįžt į šeimą
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 08 20, 16:21)

Ir dar va ziuriu Westa irgi aptingejo visai  cool.gif Kur nuotraukos is Kretos  lens.gif

Westa ND daro kol jūs čia pliurpiat .. o jei rimtai, nepatikėsi, bet foto iš Kretos dar vis flashe doh.gif .. niekaip iki jų nedaeinu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 rugpjūčio 2008 - 20:21
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 10:43)
na tai nauja porcija smile.gif
šita įtariu įdomiau žiūrėtūsi jb rolleyes.gif

o aš manau, kad tos pirmos foto negalima verst į j/b. ten tokios fainos plytelės ant sienos tongue.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 15:20)

aš skaičiau, skaičiau visus tavo vargus ir supratau, kad nieko nesupratau doh.gif unsure.gif

QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
Westa ND daro kol jūs čia pliurpiat .. o jei rimtai, nepatikėsi, bet foto iš Kretos dar vis flashe  doh.gif .. niekaip iki jų nedaeinu  unsure.gif

davai tik rodyk greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 21:44)

davai tik rodyk greičiau  mirksiukas.gif

būtinai ką nors parodysiu.. tik reik paruošt parodymui smile.gif

pakomentuosiu tik vieną foto... inc pačios geriausios pačio gražiausio modeliuko foto wub.gif labai labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus labai labai 4u.gif 4u.gif
Tik nelabai supratau, jau pamažinau su tuo kontrastu? Jau pasveikau smile.gif ?

QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 14:20)
evitafoto, o tu internetui ruosi lightroome ar PS? jei lightroome, kokiu budu "isplesi" kokybe

Mažinu su PS, su lightroom mažinti nebandžiau, bet mačiau prie exporto tokią galimybę, galvoju kada pasinaudoti, kai reikės daug failų pamažinti "urmu" biggrin.gif
O su PS po sumažinimo nešarpinu, tiesiog mažinu su paskutiniu meniu punktu, ten kur mažinimui specialiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 20 rugpjūčio 2008 - 21:05
As irgi noriu pasveikinti nugaletoja 4u.gif manau kad ten Saules puga g.gif

Del ND- man gaila butu jei ju nebutu unsure.gif nors is kitos puses irgi suprantu, kad senbuviams jie kaip ir nereikalingi o naujuokai nevisi rodo nora ten sudalyvauti unsure.gif Atsimenu senais laikais hihihi.gif as tik svajojau kad sudalyvauti ND user posted image , bet negalejau, o dabar, prasom kas norit, o dalyvauja daugiausia senbuviu unsure.gif

Westa, baik marinuoti kadrus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 20 rugpjūčio 2008 - 22:13
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:37)
Tai, kad su kokybe viskas gerai mirksiukas.gif

ačiū tau labai 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
ir iš tų 6 foto 2 mano umn.gif    . negerai kolegės  smile.gif

ooooo, kokie žmonės thumbup.gif Vis pagalvoju apie tave, kada čia pasirodysi smile.gif

Dėl taviškio natiurmorto, nu to, kur rašiau kad nevykęs, nu dabar išsididinau net, nu ir nesuprantu tikrai unsure.gif Ar tu ten kažką su ta foto darei, filtrus kokius dėjai ar ką, nu ji man kažkokia išplaukus, neina visai suprasti kas ten pirmam plane unsure.gif Vien tik spalvos kad gražios, nu bet vien jų neužtenka g.gif Tikiuosi neužpyksi dėl to komentaro unsure.gif Man ten tame psl taip truksta smilikų, kartais net pačiai tie komentarai nuskamba ne taip kaip norėčiau unsure.gif

Taip pat ir Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi unsure.gif ), nu nelimpa jis man nors tu ką , pusdienį šiandien žiūrėjau, žiūrėjau ir bandžiau įžvelgti dėl ko taip giriamas unsure.gif Sugrūstas kažkoks, visko daug, blaškosi žvilgsnis tai prie gėlių pirmam plane, tai prie miško, tai prie kalnų , tai prie atspindžio unsure.gif Po taviškių tokių smagių, šiltų, įdomių, išgrynintų ir tobulų kompoziciškai peizažų, šis man kaip ne tavo darbas unsure.gif Bet juk pati išlepinai gražiais vaizdais smile.gif

Lindra , tavo su veidrodžiu , na gal irgi kažkokie sentimentai, nes smagūs man tie vedrodėliai kalnuose, tai kažkaip smagi ji man smile.gif Patinka vaizdas vedrodyje. Nors trūkumėlių irgi daugokai- kadravimo kitokio tikrai norėtųsi ir tas išdegęs dangus nelabai, žmogėnas tas nei šen, nei ten unsure.gif

Opa, fotiką po skvernu per lietų nešiausi, o kai fotkinau tai po medžiu tokiu dideliu palindau, tai jam vandens nedaug kliuvo unsure.gif Ačiū tau ir Anasko, ir Bacardi už komentarus thumbup.gif
Papildyta:
Oi dar Peppi pamiršau smile.gif Pirmi trys kadrai man laabai patinka wub.gif Ir motoroleris (j/b čia tikrai nereikia schmoll.gif )- puikios spalvos ir gerai dera. Ir tvoros tos labai gerai išsidėlioja. Patinka man tavo nuotraukų kompozicija, tokia lyg ir nėra tobula, galima rasti kokių trūkumų, bet jie beveik visada tik pliusų duoda tavo nuotraukoms thumbup.gif

O natiurmortas tongue.gif Tik pamačius taip užsimaniau šviežiai raugtų agurkų tongue.gif Žodžiu parodyta skaniai, bet daugiau jokių sentimentų nekelia smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 rugpjūčio 2008 - 22:48
Smiltis, baik juokus mirksiukas.gif .. kritika - sveikas ir sveikintinas dalykas.. jei jos yra, vadinasi jos reik. tik kai paskaičiau Tavo komentarą ir prisiminiau kiek prie to kadro šokinėjau .. ne veltui sakoma, kad geriausi kadrai expromtiniai smile.gif

Anasko, ir aš Taves pasiilgau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 22:53)
Taip pat ir Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi  unsure.gif ), nu nelimpa jis man nors tu ką , pusdienį šiandien žiūrėjau, žiūrėjau ir bandžiau įžvelgti dėl ko taip giriamas  unsure.gif Sugrūstas kažkoks, visko daug, blaškosi žvilgsnis tai prie gėlių pirmam plane, tai prie miško, tai prie kalnų , tai prie atspindžio unsure.gif Po taviškių tokių smagių, šiltų, įdomių, išgrynintų ir tobulų kompoziciškai peizažų, šis man kaip ne tavo darbas  unsure.gif Bet juk pati išlepinai gražiais vaizdais  smile.gif

Tikrai neuzpyksiu biggrin.gif Sutinku su tuo ka sakai drinks_cheers.gif
O giramas, kiek supratau buvo daugiau gamtovaizdis, o ne pati nuotrauka kaip fotodarbas mirksiukas.gif Gamtos grozis pas mus nerealus(tik nesakyk kad negrazu biggrin.gif ), bet as nemoku jo tinkamai parodyti... 4u.gif Negaliu su tuo nesutikti ax.gif

Prie progos bandysim dar karta biggrin.gif

Dekui visiems komentavusiems 4u.gif

Del ND...nors as tingiai dalyvauju, bet pazadu taisytis pioneer.gif Prasom palikim ND 4u.gif Butu neidomu be ju...gal rudeni aktyvesni busim...viliuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 rugpjūčio 2008 - 01:16
Labas rytas 4u.gif

Opa, vakar pamiršau parašyt, bet tavo paskutinių foto nerodo man g.gif

QUOTE(westa @ 2008 08 20, 23:59)
Smiltis, baik juokus  mirksiukas.gif .. kritika - sveikas ir sveikintinas dalykas.. jei jos yra, vadinasi jos reik. tik kai paskaičiau Tavo komentarą ir prisiminiau kiek prie to kadro šokinėjau .. ne veltui sakoma, kad geriausi kadrai expromtiniai  smile.gif

kartais būna kad ilgai darant kažką perdegi ir nieko gero neišeina unsure.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 21, 02:13)
Gamtos grozis pas mus nerealus(tik nesakyk kad negrazu biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai gražu pas jus wub.gif
Atsakyti
ups, pamiršau balsuoti ND blush2.gif
tai kaip ten baigėsi? kas laimėjo? kokia nauja tema?
(spiriu sau užpakalin)
Atsakyti
Ačiū visiems už komentarus 4u.gif

westa privietas smile.gif turiu vieną abstrakciją tavo skoniui bet irgi koleikas užmarinuota biggrin.gif aš dar tik iki Portugalijos atvažiavau o dar kelias atgal laukia... smile.gif
Atsakyti