QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:37)
Tai, kad su kokybe viskas gerai
ačiū tau labai
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
ir iš tų 6 foto 2 mano

. negerai kolegės
ooooo, kokie žmonės

Vis pagalvoju apie tave, kada čia pasirodysi
Dėl taviškio natiurmorto, nu to, kur rašiau kad nevykęs, nu dabar išsididinau net, nu ir nesuprantu tikrai

Ar tu ten kažką su ta foto darei, filtrus kokius dėjai ar ką, nu ji man kažkokia išplaukus, neina visai suprasti kas ten pirmam plane

Vien tik spalvos kad gražios, nu bet vien jų neužtenka

Tikiuosi neužpyksi dėl to komentaro

Man ten tame psl taip truksta smilikų, kartais net pačiai tie komentarai nuskamba ne taip kaip norėčiau
Taip pat ir
Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi

), nu nelimpa jis man nors tu ką , pusdienį šiandien žiūrėjau, žiūrėjau ir bandžiau įžvelgti dėl ko taip giriamas

Sugrūstas kažkoks, visko daug, blaškosi žvilgsnis tai prie gėlių pirmam plane, tai prie miško, tai prie kalnų , tai prie atspindžio

Po taviškių tokių smagių, šiltų, įdomių, išgrynintų ir tobulų kompoziciškai peizažų, šis man kaip ne tavo darbas

Bet juk pati išlepinai gražiais vaizdais
Lindra , tavo su veidrodžiu , na gal irgi kažkokie sentimentai, nes smagūs man tie vedrodėliai kalnuose, tai kažkaip smagi ji man

Patinka vaizdas vedrodyje. Nors trūkumėlių irgi daugokai- kadravimo kitokio tikrai norėtųsi ir tas išdegęs dangus nelabai, žmogėnas tas nei šen, nei ten
Opa, fotiką po skvernu per lietų nešiausi, o kai fotkinau tai po medžiu tokiu dideliu palindau, tai jam vandens nedaug kliuvo

Ačiū tau ir Anasko, ir Bacardi už komentarus
Papildyta:
Oi dar Peppi pamiršau

Pirmi trys kadrai man laabai patinka

Ir motoroleris (j/b čia tikrai nereikia

)- puikios spalvos ir gerai dera. Ir tvoros tos labai gerai išsidėlioja. Patinka man tavo nuotraukų kompozicija, tokia lyg ir nėra tobula, galima rasti kokių trūkumų, bet jie beveik visada tik pliusų duoda tavo nuotraukoms
O natiurmortas

Tik pamačius taip užsimaniau šviežiai raugtų agurkų

Žodžiu parodyta skaniai, bet daugiau jokių sentimentų nekelia