peppi, Tavo antroji nuotrauka superinė , taip ir įsivaizduoju ją kabančią ant sienos...
Ačiū, wyshnia.
wyshnia gerai butu.... nebuna stebuklingu profailu, kurie viskam tinka
zodziu vis tiek viskas gerai tik tuo atveju, jai viska darau su PS....
Aperture 2 programa jau nurasiau totaliai. nes prigooglinau kelias savaites, kad ne as viena su sia problema susiduriau ir realiai, ji nelabai issprendziama Aperture sukurti isskirtinai Apple kompiuteriams, o sie turi savo interneto brouzeri Safari. ir jis vienintelis supranta Aperture sRGB koduote taip, kaip rodo LCD. bet man is to paguoda menka, kad tik as viena matysiu ta, ka noriu parodyt, o visi operos, firefoxai, IExploreriai ir t.t.t. matys paskutini gaidi.
niu "susiradau" Lightrooma ir kas is to. eksportavimas i interneto formata default per export e-mail yra klaikios kokybes. (bet nors profailu problemu nera ) image size sumazinti nelabai randu kur, kad po to pasarpinti iki norimo kiekio irgi nera, reik viska daryt pries eksportuojant ir panasiai.taigi sis geris gali buti maksimum darbui ne internetui
o mielam mylimam PS tenka pasakyt dideli atsiprasau, ir parsliausti keliais atgailaujant. kad ir koks jis nepatogus, stabdis, sudetingas ir siaip gaidiskas ir puses man jo nereik ir nereiks dar 100 metu.... bet tik jis vienas siuo momentu daro tai, ka as noriu ir taip kaip as noriu.
evitafoto, o tu internetui ruosi lightroome ar PS? jei lightroome, kokiu budu "isplesi" kokybe
zodziu vis tiek viskas gerai tik tuo atveju, jai viska darau su PS....
Aperture 2 programa jau nurasiau totaliai. nes prigooglinau kelias savaites, kad ne as viena su sia problema susiduriau ir realiai, ji nelabai issprendziama Aperture sukurti isskirtinai Apple kompiuteriams, o sie turi savo interneto brouzeri Safari. ir jis vienintelis supranta Aperture sRGB koduote taip, kaip rodo LCD. bet man is to paguoda menka, kad tik as viena matysiu ta, ka noriu parodyt, o visi operos, firefoxai, IExploreriai ir t.t.t. matys paskutini gaidi.
niu "susiradau" Lightrooma ir kas is to. eksportavimas i interneto formata default per export e-mail yra klaikios kokybes. (bet nors profailu problemu nera ) image size sumazinti nelabai randu kur, kad po to pasarpinti iki norimo kiekio irgi nera, reik viska daryt pries eksportuojant ir panasiai.taigi sis geris gali buti maksimum darbui ne internetui
o mielam mylimam PS tenka pasakyt dideli atsiprasau, ir parsliausti keliais atgailaujant. kad ir koks jis nepatogus, stabdis, sudetingas ir siaip gaidiskas ir puses man jo nereik ir nereiks dar 100 metu.... bet tik jis vienas siuo momentu daro tai, ka as noriu ir taip kaip as noriu.
evitafoto, o tu internetui ruosi lightroome ar PS? jei lightroome, kokiu budu "isplesi" kokybe
Uch, kiek priraset ir pridejot vaizdu
Gaziulka, dekui. Bandziau ivairius tonavimus j/b nuotrauku ir pamirsau nuimti, tai tas melsvumas treciojoj toks ir atsirado.
Lindra, tai kad vaikai aplink ta dangti ir vazinejosi, cia buvo ju tramplinas Antroj padariau klaida, kad diafragma placiai atveriau, berniukas liko ne fokuse, o mergytei fokusas tiesiai i tarpuaki. Dekui uz issamu komentara
O del sarmo kamsciui, vis tik turejau galvoj sarma nuotraukai, o ne paciam kamsciui. Na pateikt, nufotkint idomiau, nei tiesiog pamaciau kamsti, atejau ir nufotkinau (pati taip nemoku, ale mokinu )
Sayonara, pirmoji Greta be konkurencijos. Trecioji patinka spalvomis, bet kompoziciskai nelabai.
Smiltis, o kokios spalvos pries liuti... mmm... Tokios kaip nuo torto, net atrodo, kad gamtoj tokiu nebuna. O per liuti fotiko nebuvo gaila?
Ciburaska, as kaip ir Smiltis sake, noreciau dar vaizdo labiau desinej, i kur ir mergyte ziuri.
Degute, pirmoji cia Klaipedoj? Su 50-tuku? tikiuosi ne
Evitafoto, man labai patiko paskutinioji. Dar antrojoj tvarkingas grazus mergaites portretas, bet toks labiau standartinis. O paskutinioji labai graziai susikomponavo. Ir spalvytes mielos.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 17, 21:41)
O trecioji patiko - fokusas labai tikslus ir vietoj, tik tas atspalvis nuotraukos (melsvas, pilksvas kazkoks) man nelabai. apskritai, visos trys skirtingu j/b pasizymi - gal ir specialiai tuos atspalvius parinkai, i kiekvienai atskirai nuotraukai gal jas ir but galima pateisinti, bet kai visas kartu rodai, kzk keistai tie j/b skirtumai ziurisi.
Gaziulka, dekui. Bandziau ivairius tonavimus j/b nuotrauku ir pamirsau nuimti, tai tas melsvumas treciojoj toks ir atsirado.
QUOTE(Lindra @ 2008 08 18, 09:54)
OPA, nežinau, kaip kitiems, gal ir nekliūna, o man kliūna tas kanalizacijos dangtis su žolėm... po dviratukais.
antroji graži, tvarkinga tik fokusiukas kažkur atrodo plaukioja (norėtųsi tikslesnio), o va trečiojoj man labai erdvės pasiskirstymas trukdo (kaip jau ir Sansara paminėjo)
OPA, gerai, kad komentuoji turbūt ir trūksta kažko tam "kamščiui" , o ką turi omenyje sakydama "šarmo"?
antroji graži, tvarkinga tik fokusiukas kažkur atrodo plaukioja (norėtųsi tikslesnio), o va trečiojoj man labai erdvės pasiskirstymas trukdo (kaip jau ir Sansara paminėjo)
OPA, gerai, kad komentuoji turbūt ir trūksta kažko tam "kamščiui" , o ką turi omenyje sakydama "šarmo"?
Lindra, tai kad vaikai aplink ta dangti ir vazinejosi, cia buvo ju tramplinas Antroj padariau klaida, kad diafragma placiai atveriau, berniukas liko ne fokuse, o mergytei fokusas tiesiai i tarpuaki. Dekui uz issamu komentara
O del sarmo kamsciui, vis tik turejau galvoj sarma nuotraukai, o ne paciam kamsciui. Na pateikt, nufotkint idomiau, nei tiesiog pamaciau kamsti, atejau ir nufotkinau (pati taip nemoku, ale mokinu )
QUOTE(sayonara @ 2008 08 18, 10:23)
Sayonara, pirmoji Greta be konkurencijos. Trecioji patinka spalvomis, bet kompoziciskai nelabai.
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 18, 15:38)
Prieš liūtį.
Smiltis, o kokios spalvos pries liuti... mmm... Tokios kaip nuo torto, net atrodo, kad gamtoj tokiu nebuna. O per liuti fotiko nebuvo gaila?
Ciburaska, as kaip ir Smiltis sake, noreciau dar vaizdo labiau desinej, i kur ir mergyte ziuri.
QUOTE(Degutė @ 2008 08 18, 16:28)
Degute, pirmoji cia Klaipedoj? Su 50-tuku? tikiuosi ne
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 18, 16:40)
Retai dedu nuotraukas, šįkart įdėsiu daugiau
Evitafoto, man labai patiko paskutinioji. Dar antrojoj tvarkingas grazus mergaites portretas, bet toks labiau standartinis. O paskutinioji labai graziai susikomponavo. Ir spalvytes mielos.
QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 22:51)
Na ir sutaršymui
Oooo, Peppi su kokia kolekcija sugrizo :-) Man patiko tamsieji misko siluetai, dar patiko juodai baltos pajurio nuotraukos. Jos tokios kontrastingos, ryskios, labai gerai ziurisi. :-)
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 19, 03:55)
Sveiki...
Sveika, Wyshnia. Niam, kaip grazu... Kada zadi buti Vilniuj? nu pasaka, tos juodai baltos, tiesiog ner kur ko ir bepridurt..
QUOTE(sayonara @ 2008 08 19, 10:48)
Dar viena pastaboms iš fontano. žadėjau kažkada kitas parodyti.
Sayonara, patiko tavo fontanas. Labai kontrastingas. Ale bet isduok, cia taip del uzkelto kontrasto gavosi?
QUOTE(inc @ 2008 08 19, 14:56)
Inc, sveikinu toki miela modeliuka namo parsivezus. Puikios nuotraukytes.
QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 14:56)
cia tik pavyzdys mano "draugavimo"
Nematau
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 19, 15:00)
Noriu komentarų, kritikos, ir kai surikiuojate pagal jūsų skonį irgi labai įdomu
Evitafoto, man 5, 1, 4, 2 ir 3.
QUOTE(Opa @ 2008 08 20, 14:57)
Sayonara, patiko tavo fontanas. Labai kontrastingas. Ale bet isduok, cia taip del uzkelto kontrasto gavosi?
nea, čia apšvietimas toks, kad tik siluetai matosi, tada visada kontrastas didelis gaunasi
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:45)
Parodau ir as savo kancias
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia
Californiagirl, sveika. Nebutum apie ta eglaite prabilus, gal nebuciau ir pamacius Bandyk fotkint is kitos vietos, kur jos nesimato.
Ciburaskos dar mergyte su batonu. Tokia nuotaikinga serija, labai patiko
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 20, 14:44)
Saules puga, del triuksmo tai nepadaugeja jo, kiek buvo tiek ir liko, tik kadangi triuksmai matosi labiau ant vienos spalvos tai gal priartinus nuotrauka nebe tokia marga ir jis labiau pastebimas? O dar triuksmas islenda, kai sviesini per tamsia fotografija O del ziurejimo i LCD ekraneli, tai senai meciau ta bloga iproti - vertinti ekspozicija gali tik pagal histograma, o spalvas tai nebent nusireguliuosi, kad LCD ekranas neutralias jas rodytu.
Wyshnia, nemaciau klausimo, nezinau apie ka tiksliai cia atsakei, ale bet uzlietei labai svarbu klausima. Vakare parasysiu, nes reik pasiruost su pavyzdziu:lol:
Kiek nuotrauku pakomentuosiu tik istrigusias foto nes aptingejau jau iki paskutiniausio laipsnio
Sayonaros Greta N1 be konkurencijos, puiki sviesa, puikus zvilgsnis. Kiek trukdo seselis desineje, bet manau ji isvengti galima buvo tik su blykste.
Milka pirma panasu kad nuo sokolado nufotkinai
Ciburaskos- pro langa- norisi sumazinti expozicija, man rodo isdegimus ant ranku, smakro. Su maistu 2,jau tokia chitriuga ten
Smiltis, laiveliai tavo patiko, ypac 2, o pirmas irgi patrauklus, tik man spalva baisiai elektra, norisi kitokio atspalvio
Degutes su kalniukais patiko ir gandro medis .
Evita, ant palanges man be konkurencijos is pirmo dejimo, is antro 3 tripletas
Peppi medziai patiko ir su kalnu i dangu is sios dienos patiko su tvoru ir fanarais, norisi zvilgsniu rasti iseiti ir iseiti is ten kur stoviu. Ir su laiveliu ir patiko, irgi norisi begti prie juros bet nera isejimo Vienu zodziu liuks!!! tik zmogus trukdo is desines
Inc nu kokia gali buti kritika tik sveikinimai Seniai pas mus leliuku nerode
Wyshnios j/b drauge liuks, antroje gal vos vos maziau venjetes norisi is kaires virsaus
Californijos peizazas- kaip visada spalvos bet apcios man nesinori.
Ir dar va ziuriu Westa irgi aptingejo visai Kur nuotraukos is Kretos
Sayonaros Greta N1 be konkurencijos, puiki sviesa, puikus zvilgsnis. Kiek trukdo seselis desineje, bet manau ji isvengti galima buvo tik su blykste.
Milka pirma panasu kad nuo sokolado nufotkinai
Ciburaskos- pro langa- norisi sumazinti expozicija, man rodo isdegimus ant ranku, smakro. Su maistu 2,jau tokia chitriuga ten
Smiltis, laiveliai tavo patiko, ypac 2, o pirmas irgi patrauklus, tik man spalva baisiai elektra, norisi kitokio atspalvio
Degutes su kalniukais patiko ir gandro medis .
Evita, ant palanges man be konkurencijos is pirmo dejimo, is antro 3 tripletas
Peppi medziai patiko ir su kalnu i dangu is sios dienos patiko su tvoru ir fanarais, norisi zvilgsniu rasti iseiti ir iseiti is ten kur stoviu. Ir su laiveliu ir patiko, irgi norisi begti prie juros bet nera isejimo Vienu zodziu liuks!!! tik zmogus trukdo is desines
Inc nu kokia gali buti kritika tik sveikinimai Seniai pas mus leliuku nerode
Wyshnios j/b drauge liuks, antroje gal vos vos maziau venjetes norisi is kaires virsaus
Californijos peizazas- kaip visada spalvos bet apcios man nesinori.
Ir dar va ziuriu Westa irgi aptingejo visai Kur nuotraukos is Kretos
QUOTE(sayonara @ 2008 08 20, 14:00)
tai gal atvažiuot?
aš labai nefotogeniška šiandien lūpos nušašo po savaitgalio
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 15:30)
aš labai nefotogeniška šiandien lūpos nušašo po savaitgalio
nu gerai, o tai gal rytoj priimsi? pasigydyk iki ryt
Nu pavarot!!! Kaip dabar tiek puslapiu apzioti? Jauciasi, kad chebra jau issiatostogavusi grizta
Inc, dideliausiai sveikinimai tau, sulaukus tokio stebukliuko. Buckis I nosyte siai mazajai modeliukei.
Sveika, medituk, nekompleksuok, junkis, nebijok kritikos ir kartu judesim I prieki.
ACIU visiems uz komentarus
Lindra, nuotraukoje su veidrodziu daugoka dangaus. Buciau ne staciai, o horizantaliai emus.
Peppi, skaniai atrodo tavo natiurmortas.Apie pacia foto. Graziai sudeliota tik kampo fotografavimo kitokio noretusi ne visai is virsaus.
Jau wyshnios J/B merginos portretukai kaip patiko!
Daugiau nekomentuoju, veliau parasysiu daugiau, dabar jau dumiu.
Inc, dideliausiai sveikinimai tau, sulaukus tokio stebukliuko. Buckis I nosyte siai mazajai modeliukei.
Sveika, medituk, nekompleksuok, junkis, nebijok kritikos ir kartu judesim I prieki.
ACIU visiems uz komentarus
Lindra, nuotraukoje su veidrodziu daugoka dangaus. Buciau ne staciai, o horizantaliai emus.
Peppi, skaniai atrodo tavo natiurmortas.Apie pacia foto. Graziai sudeliota tik kampo fotografavimo kitokio noretusi ne visai is virsaus.
Jau wyshnios J/B merginos portretukai kaip patiko!
Daugiau nekomentuoju, veliau parasysiu daugiau, dabar jau dumiu.
QUOTE(sayonara @ 2008 08 20, 15:38)
nu gerai, o tai gal rytoj priimsi? pasigydyk iki ryt
dafai bandom
nepatinka man pačiai mano natiurmortas norint išgauti gerą rezultatą reiktų ir nusipirkti įvairių fotografuotinų daiktų ir patūpčioti gerą pusdienį