Evitafoto, Smiltis, Sansara, California, Peppi, Baccardi, dekui jums uz sveikinimus bei komentarus
QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 14:56)
atrodo imu draugaut su spalvomis ne tik kompe, bet ir web'e
susikisau i galva tiek info, kad nebesuvokiu nieko, tik menki samones blyksniai leidzia retkarciais zinot ka paspausti
ta prasme, perdegiau nuo informacijos, bet ziuriu imu orientuotis kas ir kur ir kodel.... bet paaiskinti dar nesugebu nieko
cia tik pavyzdys mano "draugavimo"
grazu ziuret i tokia draugyste
butu smagu isgirsti kas ir kaip kai jau suvirskinsi
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 19, 15:00)
Įdedu dabar jau kitos mergaitės penkias nuotraukas. Noriu komentarų, kritikos, ir kai surikiuojate pagal jūsų skonį irgi labai įdomu
cia mano rikiuote 8, 9, 1 ....
QUOTE(sayonara @ 2008 08 19, 15:06)
inc, įsijunk dažniau pas mus. tokį modelį namie turi, nu.. man visos gražios, tik jo, pilkokos..
nešk arčiau lango, gi tooookiuuuus langus turi..
jau net ir i favoritus isidejau
ta pilkuma bandziau taisyt pakeisdama juosteles rusi jb versdama, bet tada labai issryskeja ant odos plemukai. na reiks, matyt, curves stumdyt ? vakar dar bandziau prie tu langu fotkint, tai varge tu mano
paguli siek tiek ir valgyt prasosi, tai vel gaunu viska mest ir lekt maitint
per ta laika visi sumanymai isgaruot suspeja
...
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 19, 17:32)
man antroji labiausiai
QUOTE(Lindra @ 2008 08 19, 20:23)
ech... nu nėr pas mane kokybės.... bet noriu keletos žodžių - vienokių, ar kitokių - apie kompoziciją
bent jau man sita kompozicija labiau ziedus isryskina, bet ne baznycia ar kryziu..
QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 21:19)
Bandau pirmą kartą J/B variantus. Kažkaip pati nematau dar ar gerai ar ne Ką reikėtų pataisyti?
pilkoka
QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 22:23)
Dar atradau kadrą, kur nežinau kaip vertinti tą gelsvą foną
wb netinkamas
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:45)
Parodau ir as savo kancias
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia
zinai, man tu gelyciu pirmam plane galetu but maziau, tada kalna slabiau isrysketu...na eglute irgi galima butu nulenkt
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 10:43)
o man pirmojoj grzios spalvos, plyteliu rainumas...nors jei parodytum jb butu aiskiau. galvoju, kad gal tada kiek meniske atrodytu
siaip ji man patinka
dar ta su badmintonininkais man patinka...
o ta kur klausi ar idomi, tai man nelabai