Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(medituk @ 2008 08 20, 13:28)
Aciukas 4u.gif  Labai gaila, kad nera temeles "visai zaliems". Ir nors cia rasoma "pradziamokslis", bet tikrai jau reikia kazka ismanyt, kad cia i kompanija tiktum unsure.gif 
Teks kol kas paciai...

nesijaudinkit idekit kokia nuotrauka pakomentuos zinosit kokias klaidas darot... as irgi zalia kaip agurkelis bet vis kazka bandau ax.gif

ir pasiskaitykit blog'a labai padeda nors kokios zinios apie tai ka ir kaip reik daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2008 08 20, 13:44)
... as irgi zalia kaip agurkelis bet vis kazka bandau  ax.gif

ir aš 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Evitafoto, Smiltis, Sansara, California, Peppi, Baccardi, dekui jums uz sveikinimus bei komentarus mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 14:56)
atrodo imu draugaut su spalvomis ne tik kompe, bet ir web'e  ax.gif susikisau i galva tiek info, kad nebesuvokiu nieko, tik menki samones blyksniai leidzia retkarciais zinot ka paspausti  lotuliukas.gif ta prasme, perdegiau nuo informacijos, bet ziuriu imu orientuotis kas ir kur ir kodel.... bet paaiskinti dar nesugebu nieko hihihi.gif
cia tik pavyzdys mano "draugavimo"

grazu ziuret i tokia draugyste mirksiukas.gif butu smagu isgirsti kas ir kaip kai jau suvirskinsi mirksiukas.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 08 19, 15:00)
Įdedu dabar jau kitos mergaitės penkias nuotraukas. Noriu komentarų, kritikos, ir kai surikiuojate pagal jūsų skonį irgi labai įdomu 

cia mano rikiuote 8, 9, 1 ....

QUOTE(sayonara @ 2008 08 19, 15:06)
inc, įsijunk dažniau pas mus. tokį modelį namie turi, nu..  man visos gražios, tik jo, pilkokos..smile.gif nešk arčiau lango, gi tooookiuuuus langus turi..biggrin.gif 4u.gif

jau net ir i favoritus isidejau biggrin.gif ta pilkuma bandziau taisyt pakeisdama juosteles rusi jb versdama, bet tada labai issryskeja ant odos plemukai. na reiks, matyt, curves stumdyt ? vakar dar bandziau prie tu langu fotkint, tai varge tu mano doh.gif paguli siek tiek ir valgyt prasosi, tai vel gaunu viska mest ir lekt maitint biggrin.gif per ta laika visi sumanymai isgaruot suspeja biggrin.gif ...

QUOTE(ciburaska @ 2008 08 19, 17:32)
Greiciau valgyti

man antroji labiausiai
QUOTE(Lindra @ 2008 08 19, 20:23)
ech... nu nėr pas mane kokybės....  bet noriu keletos žodžių - vienokių, ar kitokių - apie kompoziciją

bent jau man sita kompozicija labiau ziedus isryskina, bet ne baznycia ar kryziu..

QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 21:19)
Bandau pirmą kartą J/B variantus. Kažkaip pati nematau dar ar gerai ar ne Ką reikėtų pataisyti?

pilkoka mirksiukas.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 22:23)
Dar atradau kadrą, kur nežinau kaip vertinti tą gelsvą foną

wb netinkamas mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:45)
Parodau ir as savo kancias
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia

zinai, man tu gelyciu pirmam plane galetu but maziau, tada kalna slabiau isrysketu...na eglute irgi galima butu nulenkt biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 10:43)
na tai nauja porcija

o man pirmojoj grzios spalvos, plyteliu rainumas...nors jei parodytum jb butu aiskiau. galvoju, kad gal tada kiek meniske atrodytu g.gif siaip ji man patinka mirksiukas.gif
dar ta su badmintonininkais man patinka...
o ta kur klausi ar idomi, tai man nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

smile.gif
Atsakyti
Saules puga, del triuksmo tai nepadaugeja jo, kiek buvo tiek ir liko, tik kadangi triuksmai matosi labiau ant vienos spalvos tai gal priartinus nuotrauka nebe tokia marga ir jis labiau pastebimas? O dar triuksmas islenda, kai sviesini per tamsia fotografija smile.gif O del ziurejimo i LCD ekraneli, tai senai meciau ta bloga iproti - vertinti ekspozicija gali tik pagal histograma, o spalvas tai nebent nusireguliuosi, kad LCD ekranas neutralias jas rodytu.

sayonara is Milku gyvenimo pirmoji man tokia kaip Milkos reklamoj - faina zinok smile.gif

inc, sveikinimai dideliausi - grazuole dukryte smile.gif

Sansara - papasakok, kaip susidraugavai? atradai stebuklinga koduote, kuri viskam galioja? biggrin.gif

evita, taip suprantu, kad tu kontrasto mazinimu dabar ''sergi''. Is parodytu fotografiju labiausiai patinka paskutinioji, tik gal vos vos blico galinguma pamazint noretusi.

ciburaska - juokiausi iki nukritimo biggrin.gif Liuks fotografijos smile.gif gal kiek fotosopinciau (jau kazkaip ligonis as), bet nuotraukos, kurios manau tiek juodai baltos, tiek spalvotos liuksines, nes su tiek nuotaikos biggrin.gif

Lindra, pirmiausia, kad nepatinka tavojoj, tai kad bokstas krenta. Kitkas gal ir neblogai kaip mokantis wink.gif

Loreli, aciu. Aplinkybes tai nedidelis kambariukas, su palyginti dideliu langu, modelis ir prasymas sedet ir sukinet galva i lango puse smile.gif Tavajam jb kontrasto norisi daugiau ir sviesint (kaip jau californiagirl rase) smile.gif o del WB merginos irgi rase wink.gif

einu toliau skaityt smile.gif
Atsakyti
peppi, sriubą verdi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 20, 13:47)

natiurmortas, tundra lotuliukas.gif
Atsakyti
Del namu darbu as nedarau, nes man tema neidomi - ne mano, tai ir nenoriu verst saves per prievarta smile.gif
Californiagirl - nu miela akiai - del kokybes, del spalvu, o ir eglute pamaciau tik paskaiciau. Nera visiskai wow, bet man ir tiek nesigauna, todel sakau, kad sauniai smile.gif

peppi, tavosios antrosios ikeltos man patinka - ypac tas kontrastingas jb. Isivaizduoju sias nuotraukas ant glosinio popieriaus, taip kad net matytum, kaip saule akina smile.gif labai patiko tos, su tvorom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 13:48)

nu va, o aš per krepšinį likau nelabai valgius, tai taip apetitą užkėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 20, 12:47)

QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 12:48)

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 20, 13:53)
nu va, o aš per krepšinį likau nelabai valgius, tai taip apetitą užkėlė biggrin.gif

agurkėliai labai greit dingo rolleyes.gif bet dar turiu paraugtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 13:59)
agurkėliai labai greit dingo rolleyes.gif bet dar turiu paraugtų rolleyes.gif

tai gal atvažiuot? biggrin.gif
Atsakyti