Laba,
Na ir greitos gi Jūs
Sayonara - berniuko akys j/b jau taip gražiai blizga
Pastebėjau, kad pastaruoju metu portretuose j/b daugiau gėrio nei spalvotuose randu. įdomu, ar tai laikina?
Smiltis - Na prieš liūtį ir po liūties. Bet lyg tai kažkas minėjo, aš pritarčiau, kad norėtųsi iš šiek tiek arčiau.
Degute - man tai trečioji savo spalvomis labiausiai prie širdies
Evitafoto - paskutinė 1-oje vietoje. Mažiausiai pozuota, o gal ir apskritai atsitiktinai pagauta, bent jau taip man atrodo. Ir tas langas tinka.
Džene, sveika, pirmoji patiko užfiksuotu judesiu, būtent dėl to. O iš trijų tai katino ūsai labiausiai
( bet kaip tu minėjai, aš tikriausiai irgi jį būčiau apkarpius, be sparndo palikčiau)
Peppi, 2-oji geriausiai pagauta, o jau beždžionės tai liuks! II ir IV superinės.
Karbyne, man atrodo, kad tavo katinukas guli ten kur reikia ir žiūri irgi ten, kur reikia
Ir fonas tamsus man patinka, katinukas išryškėja. Išnaudok savo modelį -akys vien ko vertos.
Wyshniuk, aš jau berods kažkada minėjau, kad tavo foto tai kažkas nepaprasto. Ypaš juodai baltos
Neįsivaizduoju ką tu su jomis darai, bet jos nerealios. Į fotosesija norėčiau pakliūti
Sayonara - na man vėl j/b
ir šuniukas prie fontano patiko.O milkos tai pasirodė labai natūralios
apie kompoziciją aš patylėsiu, nes pati ne kažin ką nusimanau, pirmoji - tai toks gražus atvirukas (gerąja prasme), ta , kur su vyriškiu labai paprasta, kaip į namų albumą.
Inc - sveikinimai su modeliuku
2-oji fantastiška. Fotografuojant mažiukus man labai patinka užfiksuoti atskiri fragmentai, o jei dar į vieną seriją sudėjus, tai super būtų.
Sansara - išduok paslaptį kaip tau taip išeina? Jau pradėjau baltu pavydu pavydėt
Spalvų ryškumas, akys. Juk pirmiausiai pastebime žmogaus akis
Evitafoto - mergaitė pirmoji foto 1-a vieta, 2-oji II vieta, III-ioje vietoje - juokas, po to sode ir paskutinės mažiausiai įdomios.
Ciburaska - fantastiška serija. Net prajuokino.Pirmoje ir antroje poza ir išraiškos nerealios
California_girl Jei nebūtum parašius, tai nebūtų ir užkliuvus ta eglė man
Nes pirmiausia žvilgsnis krenta į kalnus ir medžius, po to i vandenį ir tik po to į pirmą planą. Labai gražu.
jaučiuos kaip didžiausius ND padarius