Sansara, spalvos gerai
Medituk, junkis čia Nėra kitos temos
Ciburaska, pirma labai smagi , o kitos dvi jau nebe taip , nėra kažko tokio, kad vertėtų seriją daryt
Lindra, na kompozicija kaip kompozicija Pirmiausiai man apšvietimo kitokio norėtųsi, kad bokšto tūris bent išryškėtų. Ir kokybė tai jau nelabai
Loreli, menka iš manęs patarėja dėl j/b. bet gal pradžiai rinkčiausi ne tokią margą foto, kad labiau kontrastas matytųsi, nes kai foto labai jau marga, sunku tuos atspalvius nutaikyti kad išryškėtų tas kas reikia
O aš saviškei pakoreguotai ,apart Peppi pastabos dėl spalvos, dėl kokybės daugiau nebesulaukiau jokio komentaro Tai teks šioje vietoje kapanotis savo jėgom
Medituk, junkis čia Nėra kitos temos
Ciburaska, pirma labai smagi , o kitos dvi jau nebe taip , nėra kažko tokio, kad vertėtų seriją daryt
Lindra, na kompozicija kaip kompozicija Pirmiausiai man apšvietimo kitokio norėtųsi, kad bokšto tūris bent išryškėtų. Ir kokybė tai jau nelabai
Loreli, menka iš manęs patarėja dėl j/b. bet gal pradžiai rinkčiausi ne tokią margą foto, kad labiau kontrastas matytųsi, nes kai foto labai jau marga, sunku tuos atspalvius nutaikyti kad išryškėtų tas kas reikia
O aš saviškei pakoreguotai ,apart Peppi pastabos dėl spalvos, dėl kokybės daugiau nebesulaukiau jokio komentaro Tai teks šioje vietoje kapanotis savo jėgom
Bite galvoju bet be ju irgi neidomu. mane ND zavejo, verte daryt kazka, ko siaip nedaryciau ir panasiai.
sakau, gal ir mums su temom kazka sugalvot, kaip Purienos kursuose. pvz. kiekvienas pasirenkta jam artima tema, ja pavadina kazkaip ir ta linkme kas pora sav ikelia ka nors na nezinau, cia tik ideja.
Oj ir INC sveikinu su naujuoju modeliuku
sakau, gal ir mums su temom kazka sugalvot, kaip Purienos kursuose. pvz. kiekvienas pasirenkta jam artima tema, ja pavadina kazkaip ir ta linkme kas pora sav ikelia ka nors na nezinau, cia tik ideja.
Oj ir INC sveikinu su naujuoju modeliuku
Sveikuciai,
Seniai besilankiau, tai sunku kiekviena nuotrauka pakomentuoti, tad labiausiai kritusias i aki paminesiu.
Biteles Katinai O tu su juosta jau fotografuoji? Nes dedu galva, kad atrodo juostos grudeli matau...negi su ps tai galima isgauti
Sayonara, Gretos pirmoji foto NUOSTABI Prikauste...
Labiausiai patiko paskutine Tas obuoliukas taip vietoje
Apie kitas jau daug pasakyta ir as su daugumos nuomonem sutinku, todel nebesikartosiu
Man si liuks
Grazios atostogu nuotraukos. Bezdziones tokios mandros, geros pozuotojos, prajuokino net
Be kritikos... Tiesiog grazu
Man spalvota geriau ziurisi
SVEIKINUUUUU
Nuostabus modeliukas, grazuole tamsiaplauke su dauuug palukuciu
Primena maniskius- irgi tokie apauge ir tamsus gime
Pirmoji pralinksmino
Tamsoka ir kontrasto truksta
Man paskutinis variantas per melynas...O daugiau nezinau ka komentuoti- grazus vaizdas, bet ir labai jau iprastas akiai, daug kur matytas...gal del to komentaru nedaug As pati kankinuos su peizazais, o tuo labiau ju kritikavimu
Tiesa, dar pamirsau pamineti, kad Sansaros vaikio akys suzavejo, prie megztuko priderinai Gal ir daugoka, bet kartais galima ir man tinka
Seniai besilankiau, tai sunku kiekviena nuotrauka pakomentuoti, tad labiausiai kritusias i aki paminesiu.
Biteles Katinai O tu su juosta jau fotografuoji? Nes dedu galva, kad atrodo juostos grudeli matau...negi su ps tai galima isgauti
Sayonara, Gretos pirmoji foto NUOSTABI Prikauste...
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 18, 15:40)
Retai dedu nuotraukas, šįkart įdėsiu daugiau
Labiausiai patiko paskutine Tas obuoliukas taip vietoje
Apie kitas jau daug pasakyta ir as su daugumos nuomonem sutinku, todel nebesikartosiu
QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 21:51)
Man si liuks
Grazios atostogu nuotraukos. Bezdziones tokios mandros, geros pozuotojos, prajuokino net
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 19, 02:55)
Ikelsiu ir as pora nuotrauku
Be kritikos... Tiesiog grazu
QUOTE(sayonara @ 2008 08 19, 09:00)
Pastaboms ir komentarams. Jaučiu, kad gausiu velnių už kompoziciją, bet taip jau išėjo dedu vienodas spalvotą ir jb. Vis ta pati vakarinė saulė..
Man spalvota geriau ziurisi
QUOTE(inc @ 2008 08 19, 13:56)
na o aš pasirodysiu kokį modeliuką namie jau turiu
SVEIKINUUUUU
Nuostabus modeliukas, grazuole tamsiaplauke su dauuug palukuciu
Primena maniskius- irgi tokie apauge ir tamsus gime
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 19, 16:32)
Greiciau valgyti
Pirmoji pralinksmino
QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 20:19)
Bandau pirmą kartą J/B variantus. Kažkaip pati nematau dar ar gerai ar ne Ką reikėtų pataisyti?
Tamsoka ir kontrasto truksta
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 07:08)
Man paskutinis variantas per melynas...O daugiau nezinau ka komentuoti- grazus vaizdas, bet ir labai jau iprastas akiai, daug kur matytas...gal del to komentaru nedaug As pati kankinuos su peizazais, o tuo labiau ju kritikavimu
Tiesa, dar pamirsau pamineti, kad Sansaros vaikio akys suzavejo, prie megztuko priderinai Gal ir daugoka, bet kartais galima ir man tinka
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:25)
ačiū Man pirmoms komentarų tikrai užteko ir visiems dėkinga už juos, tiesiog norisi kartais pasitarti dėl tos kokybės ir foto apdirbimo, tai prieš tai buvau kėlus pakoreguotą foto kitaip nei pirminę ir dabar, ir nieko Nu bet yra kaip yra Nieko nepadarysi
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 07:33)
ačiū Man pirmoms komentarų tikrai užteko ir visiems dėkinga už juos, tiesiog norisi kartais pasitarti dėl tos kokybės ir foto apdirbimo, tai prieš tai buvau kėlus pakoreguotą foto kitaip nei pirminę ir dabar, ir nieko Nu bet yra kaip yra Nieko nepadarysi
Tai, kad su kokybe viskas gerai
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 08:16)
Bite galvoju bet be ju irgi neidomu. mane ND zavejo, verte daryt kazka, ko siaip nedaryciau ir panasiai.
o nejauti, kad šneki būtuoju laiku man ir patiko... kažkada . bet dabar patys matom, kas darosi. taigi nepratęsi ND iki begalybės. jei yra toks menkas aktyvumas tiek darančių, tiek komentuojančių, tiek balsuojančių, tai reik rišt su jais . ir galvot, ką nors naujo.
o tavo pasiūlyta mintis tikrai nebloga
Parodau ir as savo kancias
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:25)
nea, ten skaitmena. kažkodėl nebekyla rankos paimt juostą nesuprantu, kas atsitiko. pradėjau galvot, kad skaitmena mane visai tenkina ir man jos pilnai užtenka. na o bet tačiau nenoriu spjaudyt į šulinį. nes dar po kokių metų tik juosta fotografuosiu. kažkodėl pastaruoju metu ėmiau susilaikyt nuo kategoriškų pareiškimų
QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 07:39)
o nejauti, kad šneki būtuoju laiku man ir patiko... kažkada . bet dabar patys matom, kas darosi. taigi nepratęsi ND iki begalybės. jei yra toks menkas aktyvumas tiek darančių, tiek komentuojančių, tiek balsuojančių, tai reik rišt su jais . ir galvot, ką nors naujo.
QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 07:46)
nea, ten skaitmena. kažkodėl nebekyla rankos paimt juostą nesuprantu, kas atsitiko. pradėjau galvot, kad skaitmena mane visai tenkina ir man jos pilnai užtenka. na o bet tačiau nenoriu spjaudyt į šulinį. nes dar po kokių metų tik juosta fotografuosiu. kažkodėl pastaruoju metu ėmiau susilaikyt nuo kategoriškų pareiškimų
nemanau, kad ND prarado prasmę. čia mes praradom valią ir entuziazmą ir truputį per daug atsipalaidavom. tarkim aš tingiu daryti natiurmortą, nes tam reikėtų ruoštis, galvoti, studijuoti apšvietimą ir stengtis. tingiu. gėda, bet prisipažįstu - tingiu. ir laukiu temos, dėl kurios galima bus mažiau stengtis ir kuri mane labiau domins. žinau, kad tai blogai, bet taip yra. gal ir kiti tingi arba mano, kad nesugebės, arba tema nepatinka, arba dar kitos priežastys trukdo.
bet iš principo manau, kad ND yra puikus pratimas besimokant. todėl visai nenorėčiau, kad jie nunyktų.
beje, nepamiršau ir to, kad pažadėjau pristatyti autorių. pradėjau rinkti medžiagą, bet truputį sustojau - vieną knygą vis namie palieku bet stumiuosi pamažu priekin ir šią arba kitą savaitę gausit pasvartymui autorių.
ND tikrai eisiu balsuot. nebenukelkim. skelbiam laimėtoją šiandien vakare ir laukiam naujos temos ir įsipareigojam prieš save pačius stengtis sudalyvauti.
california, nu šakės, koks švarumas. bet tą eglelę tikrai norisi nukirsti
tokios nuotraukos, kaip Loreli paskutinė - man gaunasi, kai namie fotografuoju be blico. Sansara, kaip reikia nustatyti tą WB? ir kas tos "curves"??? kurioj vietoj jas/juos rast? ir ką jie priduoda?
padariau tik "auto levels"
sugėdinai, ačiū ten buvo sena nuotrauka, ačiū už spyrius į s...
Ca-Girl, nuostabaus grožio kraštovaizdis gaila, kad kalno sniegas su dangum susilieja... o tą eglutę reikėjo nulenkt
padariau tik "auto levels"
QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 22:37)
kaip neteisingai nuderinta WB.
del jb, dar truksta kontrasto. patampyciau level ar curves, kad baltos atsirastu daugiau, ir tamsios spalvos i juoduma linktu.
Lindra niu kur tavo idomus pamatymai cia tik bokstas tarp keliu ziedu. nei normaliai pavasario, nei dvasingumo nuo baznycios nesijaucia. tu gali geriau
del jb, dar truksta kontrasto. patampyciau level ar curves, kad baltos atsirastu daugiau, ir tamsios spalvos i juoduma linktu.
Lindra niu kur tavo idomus pamatymai cia tik bokstas tarp keliu ziedu. nei normaliai pavasario, nei dvasingumo nuo baznycios nesijaucia. tu gali geriau
sugėdinai, ačiū ten buvo sena nuotrauka, ačiū už spyrius į s...
Ca-Girl, nuostabaus grožio kraštovaizdis gaila, kad kalno sniegas su dangum susilieja... o tą eglutę reikėjo nulenkt
QUOTE(Lindra @ 2008 08 20, 08:07)
Man kalno sniegas su dangum nesusilieja, bet ant ribos...Aplamai visose siose nuotraukose gavau isdeginta dangu
O krastovaizdis apie 1,5 val. kelio nuo musu namu. Tas pats kalnas net is musu gatves matosi...jei sugalvotu kada isisverzti ugnikalnis(miegantis dabar yra, bet "nemires"), tai labai "linksma" butu