Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O negalvojat, kad ND jau savo prasmę prarado? g.gif
Atsakyti
Sansara, spalvos gerai smile.gif

Medituk, junkis čia mirksiukas.gif Nėra kitos temos smile.gif

Ciburaska, pirma labai smagi thumbup.gif , o kitos dvi jau nebe taip , nėra kažko tokio, kad vertėtų seriją daryt unsure.gif

Lindra, na kompozicija kaip kompozicija smile.gif Pirmiausiai man apšvietimo kitokio norėtųsi, kad bokšto tūris bent išryškėtų. Ir kokybė tai jau nelabai unsure.gif

Loreli, menka iš manęs patarėja dėl j/b. bet gal pradžiai rinkčiausi ne tokią margą foto, kad labiau kontrastas matytųsi, nes kai foto labai jau marga, sunku tuos atspalvius nutaikyti kad išryškėtų tas kas reikia unsure.gif

O aš saviškei pakoreguotai ,apart Peppi pastabos dėl spalvos, dėl kokybės daugiau nebesulaukiau jokio komentaro verysad.gif Tai teks šioje vietoje kapanotis savo jėgom unsure.gif
Atsakyti
Bite galvoju g.gif bet be ju irgi neidomu. blush2.gif mane ND zavejo, verte daryt kazka, ko siaip nedaryciau ir panasiai.
sakau, gal ir mums su temom kazka sugalvot, kaip Purienos kursuose. pvz. kiekvienas pasirenkta jam artima tema, ja pavadina kazkaip ir ta linkme kas pora sav ikelia ka nors g.gif na nezinau, cia tik ideja.

Oj ir INC sveikinu su naujuoju modeliuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 rugpjūčio 2008 - 07:30
Sveikuciai,
Seniai besilankiau, tai sunku kiekviena nuotrauka pakomentuoti, tad labiausiai kritusias i aki paminesiu.

Biteles Katinai thumbup.gif O tu su juosta jau fotografuoji? Nes dedu galva, kad atrodo juostos grudeli matau...negi su ps tai galima isgauti g.gif

Sayonara, Gretos pirmoji foto NUOSTABI rolleyes.gif Prikauste...

QUOTE(evitafoto @ 2008 08 18, 15:40)
Retai dedu nuotraukas, šįkart įdėsiu daugiau

Labiausiai patiko paskutine wub.gif Tas obuoliukas taip vietoje biggrin.gif
Apie kitas jau daug pasakyta ir as su daugumos nuomonem sutinku, todel nebesikartosiu 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 21:51)

Man si liuks thumbup.gif
Grazios atostogu nuotraukos. Bezdziones tokios mandros, geros pozuotojos, prajuokino net biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 19, 02:55)
Ikelsiu ir as pora nuotrauku 

Be kritikos... biggrin.gif Tiesiog grazu rolleyes.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 19, 09:00)
Pastaboms ir komentarams. Jaučiu, kad gausiu velnių už kompoziciją, bet taip jau išėjo  dedu vienodas spalvotą ir jb. Vis ta pati vakarinė saulė..

Man spalvota geriau ziurisi mirksiukas.gif

QUOTE(inc @ 2008 08 19, 13:56)
na o aš pasirodysiu kokį modeliuką namie jau turiu 

SVEIKINUUUUU 4u.gif
Nuostabus modeliukas, grazuole tamsiaplauke su dauuug palukuciu wub.gif wub.gif
Primena maniskius- irgi tokie apauge ir tamsus gime

QUOTE(ciburaska @ 2008 08 19, 16:32)
Greiciau valgyti

Pirmoji pralinksmino lotuliukas.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 08 19, 20:19)
Bandau pirmą kartą J/B variantus. Kažkaip pati nematau dar ar gerai ar ne  Ką reikėtų pataisyti?

Tamsoka ir kontrasto truksta ax.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 07:08)
O aš saviškei pakoreguotai ,apart Peppi pastabos dėl spalvos, dėl kokybės daugiau nebesulaukiau jokio komentaro   Tai teks šioje vietoje kapanotis savo jėgom

Man paskutinis variantas per melynas...O daugiau nezinau ka komentuoti- grazus vaizdas, bet ir labai jau iprastas akiai, daug kur matytas...gal del to komentaru nedaug 4u.gif As pati kankinuos su peizazais, o tuo labiau ju kritikavimu 4u.gif

Tiesa, dar pamirsau pamineti, kad Sansaros vaikio akys suzavejo, prie megztuko priderinai biggrin.gif Gal ir daugoka, bet kartais galima ir man tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 rugpjūčio 2008 - 07:28
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:25)
Man paskutinis variantas per melynas...O daugiau nezinau ka komentuoti- grazus vaizdas, bet ir labai jau iprastas akiai, daug kur matytas...gal del to komentaru nedaug 4u.gif  As pati kankinuos su peizazais, o tuo labiau ju kritikavimu 4u.gif

ačiū smile.gif Man pirmoms komentarų tikrai užteko ir visiems dėkinga už juos, tiesiog norisi kartais pasitarti dėl tos kokybės ir foto apdirbimo, tai prieš tai buvau kėlus pakoreguotą foto kitaip nei pirminę ir dabar, ir nieko verysad.gif Nu bet yra kaip yra smile.gif Nieko nepadarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 07:33)
ačiū  smile.gif Man pirmoms komentarų tikrai užteko ir visiems dėkinga už juos, tiesiog norisi kartais pasitarti dėl tos kokybės ir foto apdirbimo, tai prieš tai buvau kėlus pakoreguotą foto kitaip nei pirminę ir dabar, ir nieko  verysad.gif Nu bet yra kaip yra  smile.gif Nieko nepadarysi  ax.gif

Tai, kad su kokybe viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 08:16)
Bite galvoju  g.gif bet be ju irgi neidomu.  blush2.gif mane ND zavejo, verte daryt kazka, ko siaip nedaryciau ir panasiai.
sakau, gal ir mums su temom kazka sugalvot, kaip Purienos kursuose. pvz. kiekvienas pasirenkta jam artima tema, ja pavadina kazkaip ir ta linkme kas pora sav ikelia ka nors  g.gif na nezinau, cia tik ideja.

o nejauti, kad šneki būtuoju laiku biggrin.gif man ir patiko... kažkada unsure.gif . bet dabar patys matom, kas darosi. taigi nepratęsi ND iki begalybės. jei yra toks menkas aktyvumas tiek darančių, tiek komentuojančių, tiek balsuojančių, tai reik rišt su jais g.gif . ir galvot, ką nors naujo.
o tavo pasiūlyta mintis tikrai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodau ir as savo kancias biggrin.gif
Labiausiai knietejo nueiti ir eglele nulenkti kuri kalno atspindi dengia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:25)
Biteles Katinai  thumbup.gif  O tu su juosta jau fotografuoji? Nes dedu galva, kad atrodo juostos grudeli matau...negi su ps tai galima isgauti g.gif

nea, ten skaitmena. kažkodėl nebekyla rankos paimt juostą unsure.gif verysad.gif nesuprantu, kas atsitiko. pradėjau galvot, kad skaitmena mane visai tenkina ir man jos pilnai užtenka. na o bet tačiau nenoriu spjaudyt į šulinį. nes dar po kokių metų tik juosta fotografuosiu. kažkodėl pastaruoju metu ėmiau susilaikyt nuo kategoriškų pareiškimų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 07:39)
o nejauti, kad šneki būtuoju laiku  biggrin.gif man ir patiko... kažkada  unsure.gif . bet dabar patys matom, kas darosi.  taigi nepratęsi ND iki begalybės. jei yra toks menkas aktyvumas tiek darančių, tiek komentuojančių, tiek balsuojančių, tai reik rišt su jais  g.gif . ir galvot, ką nors naujo.
o tavo pasiūlyta mintis tikrai nebloga  mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 07:46)
nea, ten skaitmena. kažkodėl nebekyla rankos paimt juostą  unsure.gif  verysad.gif nesuprantu, kas atsitiko. pradėjau galvot, kad skaitmena mane visai tenkina ir man jos pilnai užtenka. na o bet tačiau nenoriu spjaudyt į šulinį. nes dar po kokių metų tik juosta fotografuosiu. kažkodėl pastaruoju metu ėmiau susilaikyt nuo kategoriškų pareiškimų  hihihi.gif

nemanau, kad ND prarado prasmę. čia mes praradom valią ir entuziazmą ir truputį per daug atsipalaidavom. tarkim aš tingiu daryti natiurmortą, nes tam reikėtų ruoštis, galvoti, studijuoti apšvietimą ir stengtis. tingiu. gėda, bet prisipažįstu - tingiu. ir laukiu temos, dėl kurios galima bus mažiau stengtis ir kuri mane labiau domins. žinau, kad tai blogai, bet taip yra. gal ir kiti tingi arba mano, kad nesugebės, arba tema nepatinka, arba dar kitos priežastys trukdo.
bet iš principo manau, kad ND yra puikus pratimas besimokant. todėl visai nenorėčiau, kad jie nunyktų.
beje, nepamiršau ir to, kad pažadėjau pristatyti autorių. pradėjau rinkti medžiagą, bet truputį sustojau - vieną knygą vis namie palieku biggrin.gif bet stumiuosi pamažu priekin ir šią arba kitą savaitę gausit pasvartymui autorių. 4u.gif
ND tikrai eisiu balsuot. nebenukelkim. skelbiam laimėtoją šiandien vakare ir laukiam naujos temos ir įsipareigojam prieš save pačius stengtis sudalyvauti. 4u.gif

california, nu šakės, koks švarumas. bet tą eglelę tikrai norisi nukirsti lotuliukas.gif
Atsakyti
tokios nuotraukos, kaip Loreli paskutinė - man gaunasi, kai namie fotografuoju be blico. Sansara, kaip reikia nustatyti tą WB? ir kas tos "curves"??? lotuliukas.gif kurioj vietoj jas/juos rast? ir ką jie priduoda? blush2.gif

padariau tik "auto levels"

user posted image

QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 22:37)
kaip neteisingai nuderinta WB.
del jb, dar truksta kontrasto. patampyciau level ar curves, kad baltos atsirastu daugiau, ir tamsios spalvos i juoduma linktu.

Lindra  g.gif niu kur tavo idomus pamatymai  lotuliukas.gif cia tik bokstas tarp keliu ziedu. nei normaliai pavasario, nei dvasingumo nuo baznycios nesijaucia. tu gali geriau  tongue.gif

blush2.gif sugėdinai, ačiū 4u.gif biggrin.gif ten buvo sena nuotrauka, blush2.gif ačiū už spyrius į s... biggrin.gif

Ca-Girl, nuostabaus grožio kraštovaizdis smile.gif gaila, kad kalno sniegas su dangum susilieja... o tą eglutę reikėjo nulenkt lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 20 rugpjūčio 2008 - 08:10
QUOTE(Lindra @ 2008 08 20, 08:07)
Ca-Girl, nuostabaus grožio kraštovaizdis smile.gif gaila, kad kalno sniegas su dangum susilieja... o tą eglutę reikėjo nulenkt  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Man kalno sniegas su dangum nesusilieja, bet ant ribos...Aplamai visose siose nuotraukose gavau isdeginta dangu verysad.gif
O krastovaizdis apie 1,5 val. kelio nuo musu namu. Tas pats kalnas net is musu gatves matosi...jei sugalvotu kada isisverzti ugnikalnis(miegantis dabar yra, bet "nemires"), tai labai "linksma" butu biggrin.gif
Atsakyti