Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na jei labai svarbu apibrezti remus, tai galim palaukt, ka kiti apie makro/dar ne makro pasakys ir apibresim. O kalbeti apie nuotraukas reikia, tik man kur kas svarbiau pati nuotrauka, nei kokiam zanrui ji priskirta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 08, 12:40)
Na jei labai svarbu apibrezti remus, tai galim palaukt, ka kiti apie makro/dar ne makro pasakys ir apibresim. O kalbeti apie nuotraukas reikia, tik man kur kas svarbiau pati nuotrauka, nei kokiam zanrui ji priskirta 4u.gif

Na jei tik dėl manęs tikrai nereikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 08 rugpjūčio 2008 - 12:07
QUOTE(bite maja @ 2008 08 07, 22:17)
e ne... va čia yra tikrasis dėdė Grga  lotuliukas.gif radau jį ant Tauro kalno vieną šeštadienį.

bigsmile.gif nusipavydėjau!!! Tu jį matei ir "pagavai" iš taip arti? Fantastika.

QUOTE(ciburaska @ 2008 08 08, 10:07)
O va dede ant Tauro kalno labai patinka bigsmile.gif Idomus toks tipazas! Va jei tos kartonines dezutes dar po kojom  nebutu, butu idealu. Kazkoks sendaikciu pardavejas?

Ne, čia filmo "Morčius arba katytė juoda, o katinas baltas" personažas Grga Pitic (aktorius Sabri Sulejmani). Jeigu patekčiau į tą filmą, tapčiau metų fotografe cool.gif Juokauju, aišku...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

As grizau..jau sekmtadieni, bet sugedo mano kompas ir dar persalus visa verysad.gif
idesiu kokia diena nuotraukeliu, nors nieko gero, akys kaip kukuliai buvo
viskas grazu buvo ir tik pleskinau i kaire i desine, net nesusimastydama ka ir kaip, kol po 2ju dienu issikrove akumas, o pakrovejo nepasiemiau lotuliukas.gif
zodziu.. bet pasibuvau tai smagiai, pirma karta kalnus maciau wub.gif
nieko nepakomentuosiu, tik permeciau akim, bites visos foto istrigo wub.gif (iskyrus bond'a hihihi.gif )
Atsakyti
4u.gif
bite, sharpo ziauriai per daug. unsure.gif net nesu isitikinus ar uz zmogaus kas yra, nes sharpas tiesiog pjauna.
Grga tai puikus, be abejones. jau matytas thumbup.gif tokie tipazai jau savaime - unikalus kuriniai. todel ir foto su jais, be abejones traukia. thumbup.gif

wyshnia, cia tavo wyshniukas jau toks diiidelis bigsmile.gif bigsmile.gif dar vaikstukuose foto prisimenu, o cia jau visas vyras. pas tave, kaip ir pas ca_girl, nera prie ko kabinetis doh.gif

darija, neryskumas man visu pirma kliuna, apie seselius jau pasake. ar nuotrauka ir buvo neryski, ar nepasharpinai pries dedant internetan?
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 08, 10:46)
Ot ir visiškai - pagal apibrėžimus į makro rėmus jis kuo puikiausiai telpa (na nekalbant ape techniką)

gal ir telpa, bet man kažkodėl ir nekyla mintis, kad tai makro g.gif . aš matau tiesiog driežą su fokusu į koją. šiaip wyshnia apibūdino taikliai - close up.

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 08, 12:27)
Nuotrauku nedaug, tai ikelsiu viena vakarykste savo maziaus tiesiog nuotrauka - as vis kitokiu kampu ieskau smile.gif

susirūpinęs kokis biggrin.gif šiek tiek užkliuvo tas daiktas apačioj. ryškumas idealus thumbup.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 08, 13:02)
bigsmile.gif nusipavydėjau!!! Tu jį matei ir "pagavai" iš taip arti? Fantastika.
Ne, čia filmo "Morčius arba katytė juoda, o katinas baltas" personažas Grga Pitic (aktorius Sabri Sulejmani). Jeigu patekčiau į tą filmą, tapčiau metų fotografe cool.gif Juokauju, aišku...

nu ne visai taip biggrin.gif tai tiesiog kažkoks sendaikčių pardavėjas ant Tauro kalno biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 08, 13:26)
4u.gif
bite, sharpo ziauriai per daug.  unsure.gif net nesu isitikinus ar uz zmogaus kas yra, nes sharpas tiesiog pjauna.

yra yra ten tas žmogus. nekibk lotuliukas.gif bet sutinku, kad persistengiau su tuo šarpu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 08 rugpjūčio 2008 - 12:51
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 08, 11:27)
Nuotrauku nedaug, tai ikelsiu viena vakarykste savo maziaus tiesiog nuotrauka - as vis kitokiu kampu ieskau smile.gif

Patinka man viskas sioje nuotraukoje: ir pasvirimas, ir spalvos, ir isplaukes fonas ir svelnus vaiko veidelio svytejimas. wub.gif

Cia siaip ieskojau makro driezo pavyzdziui ir i galerijike grazia uzklydau cia. Paziurejau ir makro ziedo uzsinorejau doh.gif tongue.gif

Grethenn, sveika sugrizus mirksiukas.gif Na atsipalaidavai pilnai - net ir nuo fotografavimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 08 rugpjūčio 2008 - 13:27
QUOTE(bite maja @ 2008 08 08, 13:34)
nu ne visai taip  biggrin.gif tai tiesiog kažkoks sendaikčių pardavėjas ant Tauro kalno  biggrin.gif

blink.gif Na, vadinasi antrininkas... Neįtikėtina.

wyshnios labai foto spalvos patinka. Švelnios kaip vaikystė (banali aš...).

Grethenn, nuotraukų, nuotraukų! Nes visiems čia krizės visokios, atostogos ir šiaip, skyrybos su mūzomis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 07, 21:17)
e ne... va čia yra tikrasis dėdė Grga  lotuliukas.gif radau jį ant Tauro kalno vieną šeštadienį.

o! buvai sendaikciu turguje bigsmile.gif egzotiskas dedule toks ax.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 08 08, 13:26)
Paziurejau ir makro ziedo uzsinorejau doh.gif  tongue.gif

iskart visus ziedus reiktu imti biggrin.gif kiekvienam atvejui tik mane stabdo tas keitaliojimas unsure.gif

o man tai smalsu kada jau prasideda mikro ax.gif ?
gi turetu kazkokioj vikipedijoj rasyti apibrezimus, ka?

na as tai dabar keliones fotkiu konvertavime ir talpinime, reikia chebrytei parodyti, visi nekantrauja, po to bus ir detalesniu pasakojimu, gal i koki kudros dienorasti kisiu dalimis, norisi nors truputi aprasyti smile.gif tik man ten nesigauna po kiekviena nuotrauka teksta talpinti, na gal issiaiskinsiu kaip nors...

paprase manes toks draugas architektas pafotkinti pora objektu, mano sigmutes 17-70 itariu niekaip neuzteks, nebent kazkokius siauresnius kampus fotkinti tai svarstau kas cia man tiktu ir ar nuomotis ar skolintis pas gerus zmones, gal turetumet kazkokiu rekomendaciju g.gif ? Dar smalsumas smaugia, ar photoshope veikia kazkokios kadro korekcijos, kurios istaisytu placiausio objektyvo kampo padarytus iskraipymus g.gif ? Gal yra kazkoks mygtukas "auto" kuris surastu iskraipymus ir pats pakoreaguotu ax.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 08 08, 14:53)
Gal yra kazkoks mygtukas "auto" kuris surastu iskraipymus ir pats pakoreaguotu ax.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

Manau, kad gal tiktų FILTER > DISTORT > LENS CORRECTION, bet PS dar ne toks gudrus, kad suvoktų vaizdus ir juos pats pataisytų. Reikia tas groteles stumdyti arba su distortion tool koreguot. Čia jei gerai prisimenu, nes PS neturiu po ranka. Gal kas geriau žino.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 08, 15:30)
blink.gif Na, vadinasi antrininkas... Neįtikėtina.

Grethenn, nuotraukų, nuotraukų! Nes visiems čia krizės visokios, atostogos ir šiaip, skyrybos su mūzomis wink.gif
Tai cia gi tas, is super dieduku ar kaip ten tie kur repa groja blink.gif gi naujos tv zvaigzdes

O muza as palikau lietuvoj.. o kai grizau jos nebebuvo verysad.gif ieskosiu...
Atsakyti
Wyshniuk, net juokas sueme...as vakar beveik tokiu paciu vaiku portretu padariau, tuo paciu kampu, dar ir israiska tokia pagavau biggrin.gif Puikus, grazus portretas, neprikibsiu. Bet sutinku, kad sharpo si kart tikrai daugoka, truputeli kliuna ax.gif

Darija, sveika prisijungus 4u.gif Sutinku su viskuo ka merginos jau pasake apie tavo portretuka, todel nesikartoju 4u.gif
Atsakyti