Na jei labai svarbu apibrezti remus, tai galim palaukt, ka kiti apie makro/dar ne makro pasakys ir apibresim. O kalbeti apie nuotraukas reikia, tik man kur kas svarbiau pati nuotrauka, nei kokiam zanrui ji priskirta
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 08, 12:40)
Na jei labai svarbu apibrezti remus, tai galim palaukt, ka kiti apie makro/dar ne makro pasakys ir apibresim. O kalbeti apie nuotraukas reikia, tik man kur kas svarbiau pati nuotrauka, nei kokiam zanrui ji priskirta
Na jei tik dėl manęs tikrai nereikia
QUOTE(bite maja @ 2008 08 07, 22:17)
e ne... va čia yra tikrasis dėdė Grga radau jį ant Tauro kalno vieną šeštadienį.
nusipavydėjau!!! Tu jį matei ir "pagavai" iš taip arti? Fantastika.
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 08, 10:07)
O va dede ant Tauro kalno labai patinka Idomus toks tipazas! Va jei tos kartonines dezutes dar po kojom nebutu, butu idealu. Kazkoks sendaikciu pardavejas?
Ne, čia filmo "Morčius arba katytė juoda, o katinas baltas" personažas Grga Pitic (aktorius Sabri Sulejmani). Jeigu patekčiau į tą filmą, tapčiau metų fotografe Juokauju, aišku...
Sveiki
As grizau..jau sekmtadieni, bet sugedo mano kompas ir dar persalus visa
idesiu kokia diena nuotraukeliu, nors nieko gero, akys kaip kukuliai buvo
viskas grazu buvo ir tik pleskinau i kaire i desine, net nesusimastydama ka ir kaip, kol po 2ju dienu issikrove akumas, o pakrovejo nepasiemiau
zodziu.. bet pasibuvau tai smagiai, pirma karta kalnus maciau
nieko nepakomentuosiu, tik permeciau akim, bites visos foto istrigo (iskyrus bond'a )
As grizau..jau sekmtadieni, bet sugedo mano kompas ir dar persalus visa
idesiu kokia diena nuotraukeliu, nors nieko gero, akys kaip kukuliai buvo
viskas grazu buvo ir tik pleskinau i kaire i desine, net nesusimastydama ka ir kaip, kol po 2ju dienu issikrove akumas, o pakrovejo nepasiemiau
zodziu.. bet pasibuvau tai smagiai, pirma karta kalnus maciau
nieko nepakomentuosiu, tik permeciau akim, bites visos foto istrigo (iskyrus bond'a )
bite, sharpo ziauriai per daug. net nesu isitikinus ar uz zmogaus kas yra, nes sharpas tiesiog pjauna.
Grga tai puikus, be abejones. jau matytas tokie tipazai jau savaime - unikalus kuriniai. todel ir foto su jais, be abejones traukia.
wyshnia, cia tavo wyshniukas jau toks diiidelis dar vaikstukuose foto prisimenu, o cia jau visas vyras. pas tave, kaip ir pas ca_girl, nera prie ko kabinetis
darija, neryskumas man visu pirma kliuna, apie seselius jau pasake. ar nuotrauka ir buvo neryski, ar nepasharpinai pries dedant internetan?
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 08, 10:46)
Ot ir visiškai - pagal apibrėžimus į makro rėmus jis kuo puikiausiai telpa (na nekalbant ape techniką)
gal ir telpa, bet man kažkodėl ir nekyla mintis, kad tai makro . aš matau tiesiog driežą su fokusu į koją. šiaip wyshnia apibūdino taikliai - close up.
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 08, 12:27)
Nuotrauku nedaug, tai ikelsiu viena vakarykste savo maziaus tiesiog nuotrauka - as vis kitokiu kampu ieskau
susirūpinęs kokis šiek tiek užkliuvo tas daiktas apačioj. ryškumas idealus
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 08, 13:02)
nusipavydėjau!!! Tu jį matei ir "pagavai" iš taip arti? Fantastika.
Ne, čia filmo "Morčius arba katytė juoda, o katinas baltas" personažas Grga Pitic (aktorius Sabri Sulejmani). Jeigu patekčiau į tą filmą, tapčiau metų fotografe Juokauju, aišku...
nu ne visai taip tai tiesiog kažkoks sendaikčių pardavėjas ant Tauro kalno
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 08, 13:26)
bite, sharpo ziauriai per daug. net nesu isitikinus ar uz zmogaus kas yra, nes sharpas tiesiog pjauna.
yra yra ten tas žmogus. nekibk bet sutinku, kad persistengiau su tuo šarpu
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 08, 11:27)
Nuotrauku nedaug, tai ikelsiu viena vakarykste savo maziaus tiesiog nuotrauka - as vis kitokiu kampu ieskau
Patinka man viskas sioje nuotraukoje: ir pasvirimas, ir spalvos, ir isplaukes fonas ir svelnus vaiko veidelio svytejimas.
Cia siaip ieskojau makro driezo pavyzdziui ir i galerijike grazia uzklydau cia. Paziurejau ir makro ziedo uzsinorejau
Grethenn, sveika sugrizus Na atsipalaidavai pilnai - net ir nuo fotografavimo
QUOTE(bite maja @ 2008 08 08, 13:34)
nu ne visai taip tai tiesiog kažkoks sendaikčių pardavėjas ant Tauro kalno
Na, vadinasi antrininkas... Neįtikėtina.
wyshnios labai foto spalvos patinka. Švelnios kaip vaikystė (banali aš...).
Grethenn, nuotraukų, nuotraukų! Nes visiems čia krizės visokios, atostogos ir šiaip, skyrybos su mūzomis
QUOTE(bite maja @ 2008 08 07, 21:17)
e ne... va čia yra tikrasis dėdė Grga radau jį ant Tauro kalno vieną šeštadienį.
o! buvai sendaikciu turguje egzotiskas dedule toks
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 08, 13:26)
Paziurejau ir makro ziedo uzsinorejau
iskart visus ziedus reiktu imti kiekvienam atvejui tik mane stabdo tas keitaliojimas
o man tai smalsu kada jau prasideda mikro ?
gi turetu kazkokioj vikipedijoj rasyti apibrezimus, ka?
na as tai dabar keliones fotkiu konvertavime ir talpinime, reikia chebrytei parodyti, visi nekantrauja, po to bus ir detalesniu pasakojimu, gal i koki kudros dienorasti kisiu dalimis, norisi nors truputi aprasyti tik man ten nesigauna po kiekviena nuotrauka teksta talpinti, na gal issiaiskinsiu kaip nors...
paprase manes toks draugas architektas pafotkinti pora objektu, mano sigmutes 17-70 itariu niekaip neuzteks, nebent kazkokius siauresnius kampus fotkinti tai svarstau kas cia man tiktu ir ar nuomotis ar skolintis pas gerus zmones, gal turetumet kazkokiu rekomendaciju ? Dar smalsumas smaugia, ar photoshope veikia kazkokios kadro korekcijos, kurios istaisytu placiausio objektyvo kampo padarytus iskraipymus ? Gal yra kazkoks mygtukas "auto" kuris surastu iskraipymus ir pats pakoreaguotu
QUOTE(peppi @ 2008 08 08, 14:53)
Gal yra kazkoks mygtukas "auto" kuris surastu iskraipymus ir pats pakoreaguotu
Manau, kad gal tiktų FILTER > DISTORT > LENS CORRECTION, bet PS dar ne toks gudrus, kad suvoktų vaizdus ir juos pats pataisytų. Reikia tas groteles stumdyti arba su distortion tool koreguot. Čia jei gerai prisimenu, nes PS neturiu po ranka. Gal kas geriau žino.
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 08 08, 15:30)
Na, vadinasi antrininkas... Neįtikėtina.
Grethenn, nuotraukų, nuotraukų! Nes visiems čia krizės visokios, atostogos ir šiaip, skyrybos su mūzomis
Tai cia gi tas, is super dieduku ar kaip ten tie kur repa groja gi naujos tv zvaigzdesGrethenn, nuotraukų, nuotraukų! Nes visiems čia krizės visokios, atostogos ir šiaip, skyrybos su mūzomis
O muza as palikau lietuvoj.. o kai grizau jos nebebuvo ieskosiu...
Wyshniuk, net juokas sueme...as vakar beveik tokiu paciu vaiku portretu padariau, tuo paciu kampu, dar ir israiska tokia pagavau Puikus, grazus portretas, neprikibsiu. Bet sutinku, kad sharpo si kart tikrai daugoka, truputeli kliuna
Darija, sveika prisijungus Sutinku su viskuo ka merginos jau pasake apie tavo portretuka, todel nesikartoju
Darija, sveika prisijungus Sutinku su viskuo ka merginos jau pasake apie tavo portretuka, todel nesikartoju