Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

blink.gif tiek puikių darbų, jau kelias dienas stovinčių (ir kitokiomis pozomis atsigaminančių) man akyse, kad visiškai rankos svyra, kai į savasias pasižiūriu. Nematau aš. Net okulistas nepagelbės... (Nepykit, "neapkalbėsiu" nei vieno, nes nebeapžiosiu tiek emocijų.)

Kankinantis klausimas: ar maksimaliai priartinus vaizdą, nuotraukoje padaugėja triukšmo?
Atsakyti
O as matydama sayonaros fonrano nuotraukas seiliojuosi ( na ir Biteles gatvines)... Niekada nematau nieko panasaus, o jei ir pamatau, tai drasos fotoaparata issitraukt truksta doh.gif Nors oi, kaip knietetu doh.gif

Sansara, as ikeliau ir nesu tikra ar ta spalvota taip matau, kaip jus pamatysit biggrin.gif
Sayonara, Tauriukas ir cia man spalvotas labiau. Isvis si nuotrauka man patinka drinks_cheers.gif
Del mano jb, tai cia tas Elzes keitiklis smile.gif
Ir supratau - ruosiuosi... Tik sita... Merginos, o tai kaip Westministeris, Bekingemo rumai? g.gif Ar pas mus kaimely ir mirksim biggrin.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 19, 11:54)

Ir supratau - ruosiuosi... Tik sita... Merginos, o tai kaip Westministeris, Bekingemo rumai? g.gif Ar pas mus kaimely ir mirksim biggrin.gif

ramiai... apžiosim viską biggrin.gif be to, ir Westminsteryje tau galėsim papozuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 08:53)
Karbyne niu sudetingas tavo modelis. reik moket tas akis isnaudot, nes kitaip vis busi apkaltinama prastu apsvietimu biggrin.gif

aš palauksiu kol jis užaugs ir subręs ir surimtės pozavimui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 19, 10:54)
O as matydama sayonaros fonrano nuotraukas seiliojuosi ( na ir Biteles gatvines)... Niekada nematau nieko panasaus, o jei ir pamatau, tai drasos fotoaparata issitraukt truksta doh.gif Nors oi, kaip knietetu doh.gif

Sansara, as ikeliau ir nesu tikra ar ta spalvota taip matau, kaip jus pamatysit biggrin.gif
Sayonara, Tauriukas ir cia man spalvotas labiau. Isvis si nuotrauka man patinka  drinks_cheers.gif
Del mano jb, tai cia tas Elzes keitiklis smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif

bus ir westminsteris, ir bekingemas, ir house of parlament, ir big ben, ir london eye, ir british museum, ir daunų taunas biggrin.gif
ir fotosesijų bus, neperežyvaij biggrin.gif
pala, atvažiuosim, trauksi kartu su mumis fotiką bigsmile.gif
Atsakyti
Klausykit, o jus cia specialiai nelaimelius erzinat su tuo Londonu, ar ne? verysad.gif
Atsakyti
Džene, gražios nuotraukos, puikiai pateiktos, moki gražiai supakuoti smile.gif Tik katinui akies truksta biggrin.gif

Karbyne, patinka atspindys tavo nuotraukoje, ir pats katukas manau turėtų būti mielas, apšvietimas, kompozicija nelabai. Tos skirtingos akys labai jau blaško lotuliukas.gif

wyshnia thumbup.gif Gražu, švaru, estetiška. Labiausiai patiko trečioji. Mergina man ten gražiausiai išėjusi blush2.gif Jei jau kabinėtis, tai pirmojoj veido rakursas tokio veido merginai nelabai tinkamas, ir gal mano akiai čia jau per daug iščiustyta (turbūt lyginai kažkaip triukšmelius ir nelygumus). Abi paskutinės labai liuks, labai gražus jb - kontrastingas, bet ir švelnus. Gal galėtum pasidalinti tuo keitikliu blush2.gif

sayonara, man šitos Tauro nuotraukos neitin, nepatinka kompozicija, trūksta kairės, saulės zuikis ant pažastytės blaško.
Prie fontano patinka kad tai siluetai, bet jie galėtų būti kažkokie įdomesni, dabar žiūrint į nuotrauką gilesnių minčių nekyla.

Ačiū visiems už komentarus mano nuotraukoms. Jų tiek daug ir visi tokie skirtingi bigsmile.gif Smagu rolleyes.gif Pritariu Smilčiai kad pirmos 3 pozuotos nuotraukos, iš tikro neturiu dar patirties su tokiomis panelytėmis, anksčiau daugiau mažesnius vaikus fotografavau. Čia draugės mergaitė, labai graži ir noriai fotografavosi, jaučiuosi neišnaudojus jos kaip modelio galimybių. Jei kada rasiu laiko reikės gal dar kokią fotosesiją surengti. Pirmoji nuotrauka konkuravo su šia -

user posted image

bet man labiau patiko mergaitės naminė aplinka, kontrinis apšvietimas ir kuklus žvilgsnis (saynora, tikrai ten buvo fotosesijos pradžia smile.gif )
Antrojoj tikrai išdegimas, pirmiau nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 19 rugpjūčio 2008 - 12:55
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 19, 13:49)
Tos skirtingos akys labai jau blaško  lotuliukas.gif

nu šito aš jau nepakeisiu lotuliukas.gif Katukas yra toks chamiškai mielas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 19, 12:55)
nu šito aš jau nepakeisiu  lotuliukas.gif Katukas yra toks chamiškai mielas  lotuliukas.gif

Truputis fantazijos ir PS daro stebuklus bigsmile.gif O paprasčiausias būdas užmaskuoti skirtingas akis turbūt būtų pakonvertuoti i jb g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 19 rugpjūčio 2008 - 12:57
QUOTE(BN @ 2008 08 19, 12:48)
Klausykit, o jus cia specialiai nelaimelius erzinat su tuo Londonu, ar ne? verysad.gif

na praktiškai gaunasi, kad specialiai biggrin.gif biggrin.gif
4u.gif nu neliūdėėėėk smile.gif

aš pastaruoju metu siautėju su fotografijų srautais.... ateinu su man visai nebūdingu dalyku.. kaip rašiau, nei komentuot, nei fotkint peizažų nemoku, todėl labai laukčiau pastabų, ypač dėl kompozicijos. ačiū 4u.gif

Milkų gyvenimas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 19, 13:56)
Truputis fantazijos ir PS daro stebuklus  bigsmile.gif O paprasčiausias būdas užmaskuoti skirtingas akis turbūt būtų pakonvertuoti i jb  g.gif

Nu čia jau požiūrio reikalas, man tos skirtingos akys kaip tik prideda įdomumo ir žaismingumo bigsmile.gif
Atsakyti
Sayonara, man pirma ir paskutinė labiausiai mirksiukas.gif na bet jei pirmojoje dar tos gulinčios nebūtų, tai būtų idealu biggrin.gif o toj paskutinėj man patinka, kad jos ten taip stovi. atrodo, kaip kad ir jos būtų kalno viršūnė thumbup.gif o dar ir virstanti...

na o aš pasirodysiu kokį modeliuką namie jau turiu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

p.s. įdėjau foto ir matau, kad bais pilkos doh.gif ...nu bet jau paliksiu blush2.gif einu geriau apžiūrėsiu kaip jums fotografuot sekas mirksiukas.gif
Atsakyti