Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Džene, sveika atvykusi, smagu, kad išdrysai smile.gif
Man antroji tokia visiškai atvirukinė smile.gif pirmoji žavinga judesiu.

Sayonara, šešėliai ant vaiko veiduko išreiškia gylį ir pirmoje man jie tiek nemaišo kiek antroje, patiko žvilgsnis pirmoje mirksiukas.gif

Bitele, tavo katinukai nerealūs, kai idedi kokį kadrą kur tas grožis žiūri tiesiai į akis - negali atsiplėšt biggrin.gif

Na ir sutaršymui smile.gif
user posted image

neapsisprendžiu kuris iš šių man patinka labiau unsure.gif
user posted image

user posted image
o geras, čia įdėjus galima lengvai palyginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 rugpjūčio 2008 - 22:21
Nu dar kiek pakoregavau (gal vėl prikoregavau unsure.gif ) savo pirmą unsure.gif Sansara, kaip dabar g.gif

user posted image
Atsakyti
o čia Gibraltaro gyventojos biggrin.gif
teko ir paglostyti nes anos naglos ir lenda prie žmonių jei įtaria, kad turi maisto smile.gif
user posted image

user posted image

užtat jos puikiai pozuoja smile.gif
user posted image

user posted image

na ir pats Gibraltaras smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Smilti, man šitame variante spalvos nenatūralios, pirmasis geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 rugpjūčio 2008 - 22:29
QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 22:51)
Bitele, tavo katinukai nerealūs, kai idedi kokį kadrą kur tas grožis žiūri tiesiai į akis - negali atsiplėšt biggrin.gif

aš ir turiu katinuką. !!! laugh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 18, 22:30)
aš ir turiu katinuką. !!! laugh.gif

labai perspektyvus modelis biggrin.gif akys ne eilinio fotogeniškumo biggrin.gif
tik fonelį kokį pastelinį jam parinkčiau, velvetą smėlinį kokį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 rugpjūčio 2008 - 22:39
QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 22:51)

Nu tai sutaršiau bigsmile.gif (tikiuos baisiai nesupykdysiu unsure.gif )
http://i292.photobuc...led-1copy-1.jpg

tai čia nerimtai, o jei rimtai tai toje man asmeniškai labiau norėtųsi akcentuotų kažkaip va tų žmonių. Normaliai aišku, ne taršytai biggrin.gif Kitų dar netaršiau, bet gal ir susilaikysiu. topsecret.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 23:35)
labai perspektyvus modelis biggrin.gif akys ne eilinio fotogeniškumo biggrin.gif

dėkoju, tik tas modelis manęs kaip fotografo nekenčia unsure.gif cool.gif
Oho kiek nuotraukų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 18 rugpjūčio 2008 - 22:54
Sveiki... As kazkaip nesuprantu, lyg atostogauju, bet fotografuoju biggrin.gif Matyt cia jau liga - visiskai atsiribot nuo fotografavimo neiseitu....

Graziu Grethenn peizazus maciau rolleyes.gif , neuzmirstamas Biteles kates bigsmile.gif , mielus californiagirl portretus wub.gif , noriu pagirt Anasko, kad iesko ir randa 4u.gif , liuksines Opos vaikuciu nuotraukos thumbup.gif , graziai sayonaros Greta auga (su tokiu apsvietimu as pati nesusidraugauju) ir patiko Tauriuko spalvotoji nuotrauka - paieskose mamka biggrin.gif , Degutes vejo malunai tokia atvirutine nuotrauka, evita, tavasiais dar ryt paziuresiu - siandien jos man neisbaigtos atrodo g.gif

Ikelsiu ir as pora nuotrauku smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 08 18, 17:26)

Smilties
pirmoji nuotrauka zavi kamuoliniais debesimis, kalnais horizonte ir tokia gausa laiveliu su buremis. Kitose dvejose man per smuklus laiviukai tokiai erdvei, noretusi kiek stambesniu planu (pirmojoje irgi, bet ten dangus siek tiek kompensuoja).

QUOTE(bite maja @ 2008 08 18, 21:00)
Smiltis, trečia neįdomiausia. kitos visai nieko. daryčiau kvadratą  blush2.gif

ačiū už komentarus 4u.gif

Džene, sveika prisijungus 4u.gif Pirma būtų nieko, jei būtų daugiau erdvės kairėje, dabar kaip pati sakai viskas sukišta į kairę pusę smile.gif Patinka bitės apšvietimas smile.gif Gėlė normaliai, gražios spalvos, o katinui irgi erdvės man trūksta ir nepatinka kad užsimerkęs smile.gif

Pepi, smagios kelionės foto, gražios kokybiškos, pakankamai įdomios thumbup.gif Man patinka žiūrėt tokias foto smile.gif Su medžiais tamsioji man kiek per tamsi, o šviesiojoj nebelieka to gūdūmos jausmo ir ji nelabai jau įdomi. Ir tiesa prieš tai kur dėjai j/b gamtą man nelabai schmoll.gif

Karbynės kačiukas neblogai, nelabai patinka apšvietimas man unsure.gif

Wyshnia, gražūs portretai wub.gif Paskutinėj gal irgi kiek akių padėtis kliūva, bet nėra taip kad labai jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 19 rugpjūčio 2008 - 07:24
Dženė, nu gi visa neblogai. visai kokybiški kadrai. man ta su bitėm (hihihi.gif) labiausiai patiko. ypač ta skrendanti. tik gaila, kad jai vietos daug nėr.

Peppi, beždžionkos nerealios biggrin.gif bet jau kokios pozuotojos lotuliukas.gif doh.gif o pats Gibraltaras - tikrai smagūs atostogų kadrai mirksiukas.gif

Karbyne, tavo katukui man trūksta ryškumo šiek tiek. bet šiaip fain. šviesa gražiai krenta ant jo.

wyshnia, aš noriu, kad mane taip nufotografuotum, kai atvažiuosiu blush2.gif pirmoj labai spalvos gražios. likusių j/b ir labai fainas.
Atsakyti
niu ryskiai su ND jau visiskas pravalas pas mus doh.gif nebepadeda nei ilgieji savaitgaliai, nei pratesimas laiko. bent jau pakomentuokit gal gausiau smile.gif ir baigiam ta reikala. gal kiti stumsis lengviau. tik jau be pratesimu n savaiciu. tas terminas 2 sav nors imobilizuoja ir privercia susiimti, o kaip manau, kad vis tiek atides, tai taip ir gaunasi blush2.gif

wyshnia, pavydziu spalvu... na pas mane tikrai ir tokiu nera lotuliukas.gif is viso galvoju: reik pereiti prie JB fotografijos lotuliukas.gif ir problemu su spalvomis nebutu ir su koduotemis nesipykciau lotuliukas.gif (juokai aisku, bet man jau spengia nuo tu koduociu)

peppi, smagiai pakeliavot. pavydziu. grazu

Dzene, grazios foto. kokybiskos. dziugu tokias matyt. tai, kas kliuna, jau paminejo kiti

Karbyne niu sudetingas tavo modelis. reik moket tas akis isnaudot, nes kitaip vis busi apkaltinama prastu apsvietimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 rugpjūčio 2008 - 07:54
QUOTE([B)
evitafoto[/B],2008 08 18, 15:40]
Retai dedu nuotraukas, šįkart įdėsiu daugiau  blush2.gif
Jaučiu kad dažnai klystu vertindama savo darbus, todėl labai norėčiau komentarų ir ypač kritikos

kaip žadėjau, komentuoju.
pirmojoje man patinka spalvos. tokios mergaitiškos, rausvos, drovus mergaitės žvilgsnis. gal fotosesijos pradžia?
antroji tokia klasikinė portretinė, patinka kokybė, pastelinės spalvos, ramus ir įdėmus mergaitės žvilgsnis.
trečioji man, priešingai nei kitiems, visai miela. savo lakoniškumu. net jei matosi, kad pozuojama. tokia maža koketė..smile.gif
ketvirtoji kažkaip neužkliuvo..
penktajai kokybės pritrūko. čia mažinant gal nudingo? Irgi tokia nevisai įsimintina.
šiaip patinka spalvingumas visose, išskyrus jb biggrin.gif

QUOTE([B)
Dženė[/B],2008 08 18, 20:04]
Sėdėjau žolėj, ir pamačiau kamanes. Kokybė prasta, manau kairėje pusėje trūksta erdvės. Visas 'sunkumas' liko tik kairėje pusėje. Skrendanti bitė labai išsiliejusi? 

man bitės labiausiai patiko. tas veiksmas ir būtent tas išsiliejimas, gaila, kad erdvės trūkumas akivaizdus skrendančiajai.
gėlė.. na gėlė kaip gėlė, kokybiška, spalvinga ir tiek. aš nesu gėlių komentuotoja blush2.gif
katinas fainas, bet tragiškai beerdvis. duok jam daugiau vietos žvilgsniui ir šuoliui smile.gif
šiaip šaunu, rodykis dažniau smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 08 18, 21:51)
Džene, sveika atvykusi, smagu, kad išdrysai smile.gif
Man antroji tokia visiškai atvirukinė smile.gif pirmoji žavinga judesiu.

Sayonara, šešėliai ant vaiko veiduko išreiškia gylį ir pirmoje man jie tiek nemaišo kiek antroje, patiko žvilgsnis pirmoje mirksiukas.gif

man žinok visos patiko. savo sodrumu, gyliu, kompozicija. vo per tamsu kai kur gal, bet šiaip faina tiesiog medžius pamatyti ne visai tiesmukai. nemoku peizažų nei fotkint, nei komentuot, arba patinka, arba ne..smile.gif
bezdžionės, žinok, patiko kaip reportažas, kaip pasakojimas, bet nevisai kaip nuotraukos - nėra dangaus, nelabai kompozicija ax.gif
va Gibraltaro peizažai jau kita kalba. labai faini.. yra gylis, erdvė, gamta, miestas, spalvos.

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 19, 02:55)
Sveiki... As kazkaip nesuprantu, lyg atostogauju, bet fotografuoju biggrin.gif Matyt cia jau liga - visiskai atsiribot nuo fotografavimo neiseitu....

prisijungiu prie bitės prašymo - ir aš noriu savo tokių fotkių biggrin.gif turėsi darbo, mama biggrin.gif

Spalvota man kažkaip neįstrigo, bet bespalvės tai super. rodos, ir nedidelė erdvė, bet sudėliota taip, kad mergina neatrodo suspausta. kokybė super. kokį Tu tonavimą naudoji? toks subtilus ir saikingas. žodžiu, ruoškis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 08 19, 07:53)
niu ryskiai su ND jau visiskas pravalas pas mus  doh.gif nebepadeda nei ilgieji savaitgaliai, nei pratesimas laiko. bent jau pakomentuokit gal gausiau smile.gif ir baigiam ta reikala. gal kiti stumsis lengviau. tik jau be pratesimu n savaiciu. tas terminas 2 sav nors imobilizuoja ir privercia susiimti, o kaip manau, kad vis tiek atides, tai taip ir gaunasi  blush2.gif

nu gėda, gėda.. blush2.gif
valios trūksta.. lotuliukas.gif
Papildyta:
Pastaboms ir komentarams. Jaučiu, kad gausiu velnių už kompoziciją, bet taip jau išėjo biggrin.gif dedu vienodas spalvotą ir jb. Vis ta pati vakarinė saulė..smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar viena pastaboms iš fontano. žadėjau kažkada kitas parodyti.

user posted image
Atsakyti