Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos smile.gif
Grethen - Lietuvėlė (Man asmeniškai tai tokios širdžiai mielos). Truputis kalnų - spalvos nerealios!
Ciburaska - beveik antra geriausia, net nepasakyčiau kodėl, man tas kampas fotografavimo gal ir nedėkingas, bet kažkaip akį traukia.
Mielka, na tavo šuniuko nuotraukytės akivaizdžiai gerėja. Su kompozicija dar šiek tiek padirbt reikėtų be abejo ir trečiosios letenėlė man norėtųsi kad dar geriau sufokusuota būtų ir visai liuks žiūrėtųsi.
Lindra, tavo gluodenas spalvotas geriau žiūrisi ir man asmeniškai tai norėtųsi be jūros, tuomet jis dar labiau išryškėtų ant to smėliuko. O tas kamštis, tai atleisk, manau, tu sugebi žymiai įdomiau ir geriau. 4u.gif
Bite_maja ką čia ir bepasakysi ax.gif Super kadrai!
Opa, trečiojoje pradingsta nosies kontūras vienoje vietoje, ar man čia jau akyse vaidenas? Na bet ji gal kažkaip vis tiek nukonkuruoja pirmas dvi wink.gif
Sayonara - pirmoji tai unreal! Jau žvilgsnis vien ko vertas. 10 balų iš dešimties. 4u.gif
(Ech, kada aš taip sugebėsiu? blush2.gif )
Atsakyti
Dar dvi Jūsų teismui - vakarykštė vakarinė saulė..

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 18, 12:37)
mes turim cs3  g.gif
o tu oficialiai pirkai ar kazkur kazkas kazkada atsiunte ar pati radai sulauzyta versija blush2.gif gal gali pasidalinti, jei aisku gali blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, esu absoliučiai negyva nuo darbų, tai ir kompą retai bejungiu. Peržiūrėjus pamačiau Gaziulkos klausimą ir nepatingėjau atsakyt tongue.gif popiečio miego sąskaita, nes ir vėl būčiau užvertus kompą nieko neparašius.. Nuorodą įmesiu į až. Idėjų daugiausia sėmiausi iš Buissink ir Jeff Ascough, dar žiūrinėjau įvairių saitų, bet matau tau jau nemažai užrodė. Jei įdomu būtų, turiu nedidelę vestuvių fotografijos knygelę anglų k., kurią gavau dovanų, na aš iš jos nelabai ko naujo sužinojau, bet gal praverstų tiesiog pavartyti, jei būtų proga susitikt, mielai paskolinčiau smile.gif

Dar ta proga permetus akim paskutinius puslapius pakomentuosiu ką užmačiau - likau sužavėta Sayonaros Gretos pirmąja nuotrauka thumbup.gif be galo graži, nuotaika super. Tauro man pirmoji labiau, antroje nelabai patinka tie šešėliai ant veido, pirmoje jie ne taip kliūva.

Bite jau vidutinį formatą bandai? mirksiukas.gif Nugi antroji super thumbup.gif Pirmoji man kažkas ne taip su kompozicija.

Dar prieš atsijungiant į darbus užmačiau kaip Sillwio suvarė mano komentarą Lindrai tongue.gif Norėjau kažką į tai atsakyt, bet darbai išsunkė ir užmiršau..

Na visgi einu miegot, nes tuoj vaikio reiks važiuot paimt.. gal šiom dienom kada vėl pavyks prisijungti..

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 18, 14:41)
o tu oficialiai pirkai ar kazkur kazkas kazkada atsiunte ar pati radai sulauzyta versija blush2.gif gal gali pasidalinti, jei aisku gali  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

parašysiu kiek vėliau į AŽ mirksiukas.gif

Sayonara, antroje šviesa gražiai nuspalvino portretą, bet šešėlis aišku maišo unsure.gif Ir kompoziciškai kiek keistai į kampą nukištas vaikas unsure.gif

O pirma kaip ir gerai, bet irgi šešėlis kliūva kiek g.gif

O Gretos pirma mielybė wub.gif Labai graži mergaitė, aš kai tavo niką pamatau, tai visada prisimenu Gretą su smuiku wub.gif

O aš įdėsiu nuobodžių peizažų doh.gif , bet noriu bent tokius išmokt fotografuot blush2.gif Labai lauksiu komentarų smile.gif

Čia per vieną dieną gavosi tokia mini serija.

Bodensės ežeras.

Prieš liūtį.

user posted image

Per liūtį.

user posted image

Po liūties.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 18, 12:59)

Miela wub.gif Gal kiek ryškesnių akyčių norėtųsi, ypač kai šalia Sayonaros su labai ryškiom, tai toks didelis kontrastas gaunasi g.gif Ir gal visai įdomu būtų jei mašinos veidrodėlis matytusi, kažkaip lyg užgriebia kažką kas lyg būtų įdomu, bet visko nesimato unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 rugpjūčio 2008 - 14:38
Smiltie, aha, šešėliai yra.. man asmeniškai jie paįdomina kadrą, bet suprantu, kad jie turėtų būti kitokie pagal "kanonus" smile.gif kompozicija man irgi pačiai įtartina, bt kažkaip eksperimentuoju su mažiau tradicinėmis kompozomis.. ne visada vykusiai biggrin.gif
na, šeimos albuman tiks biggrin.gif
jo, Gretą kaip modelį tikriausiai iki universiteto auginsiuos biggrin.gif

peizažai. pirmoje dangus nerealus kažkoks. pasakiškas.. pirma man gal labiausiai vykusi pasirodė, tokia minimalistinė tvarkinga..
antra labai minialistinė, didesnės jachtos norisi. labai tradicinė kompozicija, tvarkinga, mano akimis.
trečia irgi tokia normali.
na, wow nepasakysiu, nes peizažai visų pirma nėra mano stiprioji pusė anei susidomėjimo objektas. Na man atvirukinės tokios foto, bet ne blogąja prasme. aš tokių tikrai nepadaryčiau, patikėk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 rugpjūčio 2008 - 14:54
Nu sveiki bigsmile.gif
Kaip gaila, kad atostogos jau į pabaigą..

Keli įspūdžiai iš aplankytų vietų:

user posted image

user posted image

user posted image

Eisiu įveikinėti jūsų pokalbius ir tyrinėti foto ax.gif
Atsakyti
sayonara, man antroji Tauro nuotrauka labiau. Tokia paslaptinga ir vos ne mistinė.

Smiltis, aš irgi nelabai gaudausi peizažuose, bet man antroji labai graži.

Degute, man pirmoji tokia labai PS-inta atrodo (tiek bluras prieky, tiek debesys) blush2.gif Šiaip visos gražios, o trečia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 18 rugpjūčio 2008 - 15:49
O geras, Degute, gandrų medį nufotkinai thumbup.gif Aš ir fotkinau, bet tada tik du gandrai buvo unsure.gif Man tas medis kažkas nerealaus wub.gif Pirma taviškė labai įdomi thumbup.gif tokia mistinė, patinka smile.gif O su malūnais irgi gerai, bet jie tokie jau įprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 08 18, 15:28)
Nu sveiki  bigsmile.gif
Kaip gaila, kad atostogos jau į pabaigą..
Keli įspūdžiai iš aplankytų vietų:

man pirma labai labai. alia peizažas su siaura ryškumo zona man patinka.. blush2.gif
antra ir trečia kaip iš žurnalo thumbup.gif trečios spalvos - brynkt ant žemės.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 18, 16:31)
Smiltis, aš irgi nelabai gaudausi peizažuose, bet man antroji labai graži.

ačiū smile.gif Man pačiai antra irgi labiausiai patinka, gal kad bėgau kaip nenormali per liūtį po medžiais fotkinti, kai visi lėkė kad tik nuo lietaus pasislėpt doh.gif Šiaip manau ji eilinė foto, bet man smagu kad mano smile.gif

Sayonara , ačiū už komentarą. Galėtum tu dar geriau manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Degute, trecioji tiesiog superine bigsmile.gif
pirmoji nebloga, bet po trecios nublanksta. gal kiek per daug nesufokusuotos apacios. antra prasciausia. blush2.gif

Smiltis, antra geriausia, bet kiek patonuociau. kazkoki filtra uzdeciau nuotaikai pagyvinti. dabar kiek pilkoka. nors irgi patinka, bet dar bandyciau kazka daryt. pirmoji, bent internete, tai nelabai kokybiska. labai plokscia atrodo. debesys tiesiog lipa ant akiu, nors ten matosi ir kalnai. kazkaip ir apie debesys aureoles yra nuo suspaudimo. kazkas su technine suspaudimo puse negerai.

evitafoto, kaip sekesi vestuves fotografuot? blush2.gif ar dar nefotografavai.

Sayonara, pirmoji man geresne Tauro foto. nuotaika kiek kitokia ir todel labiau patinka. gal seseliai kiek taisyklingesni. bet antros spalvos tai blink.gif pas mane tokiu nera lotuliukas.gif kur gaunat tokiu graziu? lotuliukas.gif
Atsakyti