Sveikos
Grethen - Lietuvėlė (Man asmeniškai tai tokios širdžiai mielos). Truputis kalnų - spalvos nerealios!
Ciburaska - beveik antra geriausia, net nepasakyčiau kodėl, man tas kampas fotografavimo gal ir nedėkingas, bet kažkaip akį traukia.
Mielka, na tavo šuniuko nuotraukytės akivaizdžiai gerėja. Su kompozicija dar šiek tiek padirbt reikėtų be abejo ir trečiosios letenėlė man norėtųsi kad dar geriau sufokusuota būtų ir visai liuks žiūrėtųsi.
Lindra, tavo gluodenas spalvotas geriau žiūrisi ir man asmeniškai tai norėtųsi be jūros, tuomet jis dar labiau išryškėtų ant to smėliuko. O tas kamštis, tai atleisk, manau, tu sugebi žymiai įdomiau ir geriau.
Bite_maja ką čia ir bepasakysi Super kadrai!
Opa, trečiojoje pradingsta nosies kontūras vienoje vietoje, ar man čia jau akyse vaidenas? Na bet ji gal kažkaip vis tiek nukonkuruoja pirmas dvi
Sayonara - pirmoji tai unreal! Jau žvilgsnis vien ko vertas. 10 balų iš dešimties.
(Ech, kada aš taip sugebėsiu? )
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 18, 12:37)
mes turim cs3
o tu oficialiai pirkai ar kazkur kazkas kazkada atsiunte ar pati radai sulauzyta versija gal gali pasidalinti, jei aisku gali
Sveiki, esu absoliučiai negyva nuo darbų, tai ir kompą retai bejungiu. Peržiūrėjus pamačiau Gaziulkos klausimą ir nepatingėjau atsakyt popiečio miego sąskaita, nes ir vėl būčiau užvertus kompą nieko neparašius.. Nuorodą įmesiu į až. Idėjų daugiausia sėmiausi iš Buissink ir Jeff Ascough, dar žiūrinėjau įvairių saitų, bet matau tau jau nemažai užrodė. Jei įdomu būtų, turiu nedidelę vestuvių fotografijos knygelę anglų k., kurią gavau dovanų, na aš iš jos nelabai ko naujo sužinojau, bet gal praverstų tiesiog pavartyti, jei būtų proga susitikt, mielai paskolinčiau
Dar ta proga permetus akim paskutinius puslapius pakomentuosiu ką užmačiau - likau sužavėta Sayonaros Gretos pirmąja nuotrauka be galo graži, nuotaika super. Tauro man pirmoji labiau, antroje nelabai patinka tie šešėliai ant veido, pirmoje jie ne taip kliūva.
Bite jau vidutinį formatą bandai? Nugi antroji super Pirmoji man kažkas ne taip su kompozicija.
Dar prieš atsijungiant į darbus užmačiau kaip Sillwio suvarė mano komentarą Lindrai Norėjau kažką į tai atsakyt, bet darbai išsunkė ir užmiršau..
Na visgi einu miegot, nes tuoj vaikio reiks važiuot paimt.. gal šiom dienom kada vėl pavyks prisijungti..
Dar ta proga permetus akim paskutinius puslapius pakomentuosiu ką užmačiau - likau sužavėta Sayonaros Gretos pirmąja nuotrauka be galo graži, nuotaika super. Tauro man pirmoji labiau, antroje nelabai patinka tie šešėliai ant veido, pirmoje jie ne taip kliūva.
Bite jau vidutinį formatą bandai? Nugi antroji super Pirmoji man kažkas ne taip su kompozicija.
Dar prieš atsijungiant į darbus užmačiau kaip Sillwio suvarė mano komentarą Lindrai Norėjau kažką į tai atsakyt, bet darbai išsunkė ir užmiršau..
Na visgi einu miegot, nes tuoj vaikio reiks važiuot paimt.. gal šiom dienom kada vėl pavyks prisijungti..
QUOTE(Anasko @ 2008 08 18, 14:41)
o tu oficialiai pirkai ar kazkur kazkas kazkada atsiunte ar pati radai sulauzyta versija gal gali pasidalinti, jei aisku gali
parašysiu kiek vėliau į AŽ
Sayonara, antroje šviesa gražiai nuspalvino portretą, bet šešėlis aišku maišo Ir kompoziciškai kiek keistai į kampą nukištas vaikas
O pirma kaip ir gerai, bet irgi šešėlis kliūva kiek
O Gretos pirma mielybė Labai graži mergaitė, aš kai tavo niką pamatau, tai visada prisimenu Gretą su smuiku
O aš įdėsiu nuobodžių peizažų , bet noriu bent tokius išmokt fotografuot Labai lauksiu komentarų
Čia per vieną dieną gavosi tokia mini serija.
Bodensės ežeras.
Prieš liūtį.
Per liūtį.
Po liūties.
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 18, 12:59)
Pro langa
Miela Gal kiek ryškesnių akyčių norėtųsi, ypač kai šalia Sayonaros su labai ryškiom, tai toks didelis kontrastas gaunasi Ir gal visai įdomu būtų jei mašinos veidrodėlis matytusi, kažkaip lyg užgriebia kažką kas lyg būtų įdomu, bet visko nesimato
Smiltie, aha, šešėliai yra.. man asmeniškai jie paįdomina kadrą, bet suprantu, kad jie turėtų būti kitokie pagal "kanonus" kompozicija man irgi pačiai įtartina, bt kažkaip eksperimentuoju su mažiau tradicinėmis kompozomis.. ne visada vykusiai
na, šeimos albuman tiks
jo, Gretą kaip modelį tikriausiai iki universiteto auginsiuos
peizažai. pirmoje dangus nerealus kažkoks. pasakiškas.. pirma man gal labiausiai vykusi pasirodė, tokia minimalistinė tvarkinga..
antra labai minialistinė, didesnės jachtos norisi. labai tradicinė kompozicija, tvarkinga, mano akimis.
trečia irgi tokia normali.
na, wow nepasakysiu, nes peizažai visų pirma nėra mano stiprioji pusė anei susidomėjimo objektas. Na man atvirukinės tokios foto, bet ne blogąja prasme. aš tokių tikrai nepadaryčiau, patikėk
na, šeimos albuman tiks
jo, Gretą kaip modelį tikriausiai iki universiteto auginsiuos
peizažai. pirmoje dangus nerealus kažkoks. pasakiškas.. pirma man gal labiausiai vykusi pasirodė, tokia minimalistinė tvarkinga..
antra labai minialistinė, didesnės jachtos norisi. labai tradicinė kompozicija, tvarkinga, mano akimis.
trečia irgi tokia normali.
na, wow nepasakysiu, nes peizažai visų pirma nėra mano stiprioji pusė anei susidomėjimo objektas. Na man atvirukinės tokios foto, bet ne blogąja prasme. aš tokių tikrai nepadaryčiau, patikėk
Nu sveiki
Kaip gaila, kad atostogos jau į pabaigą..
Keli įspūdžiai iš aplankytų vietų:
Eisiu įveikinėti jūsų pokalbius ir tyrinėti foto
Eisiu įveikinėti jūsų pokalbius ir tyrinėti foto
O geras, Degute, gandrų medį nufotkinai Aš ir fotkinau, bet tada tik du gandrai buvo Man tas medis kažkas nerealaus Pirma taviškė labai įdomi tokia mistinė, patinka O su malūnais irgi gerai, bet jie tokie jau įprasti
QUOTE(Degutė @ 2008 08 18, 15:28)
Nu sveiki
man pirma labai labai. alia peizažas su siaura ryškumo zona man patinka..
antra ir trečia kaip iš žurnalo trečios spalvos - brynkt ant žemės..
QUOTE(evitafoto @ 2008 08 18, 16:31)
Smiltis, aš irgi nelabai gaudausi peizažuose, bet man antroji labai graži.
ačiū Man pačiai antra irgi labiausiai patinka, gal kad bėgau kaip nenormali per liūtį po medžiais fotkinti, kai visi lėkė kad tik nuo lietaus pasislėpt Šiaip manau ji eilinė foto, bet man smagu kad mano
Sayonara , ačiū už komentarą. Galėtum tu dar geriau manau
Degute, trecioji tiesiog superine
pirmoji nebloga, bet po trecios nublanksta. gal kiek per daug nesufokusuotos apacios. antra prasciausia.
Smiltis, antra geriausia, bet kiek patonuociau. kazkoki filtra uzdeciau nuotaikai pagyvinti. dabar kiek pilkoka. nors irgi patinka, bet dar bandyciau kazka daryt. pirmoji, bent internete, tai nelabai kokybiska. labai plokscia atrodo. debesys tiesiog lipa ant akiu, nors ten matosi ir kalnai. kazkaip ir apie debesys aureoles yra nuo suspaudimo. kazkas su technine suspaudimo puse negerai.
evitafoto, kaip sekesi vestuves fotografuot? ar dar nefotografavai.
Sayonara, pirmoji man geresne Tauro foto. nuotaika kiek kitokia ir todel labiau patinka. gal seseliai kiek taisyklingesni. bet antros spalvos tai pas mane tokiu nera kur gaunat tokiu graziu?
pirmoji nebloga, bet po trecios nublanksta. gal kiek per daug nesufokusuotos apacios. antra prasciausia.
Smiltis, antra geriausia, bet kiek patonuociau. kazkoki filtra uzdeciau nuotaikai pagyvinti. dabar kiek pilkoka. nors irgi patinka, bet dar bandyciau kazka daryt. pirmoji, bent internete, tai nelabai kokybiska. labai plokscia atrodo. debesys tiesiog lipa ant akiu, nors ten matosi ir kalnai. kazkaip ir apie debesys aureoles yra nuo suspaudimo. kazkas su technine suspaudimo puse negerai.
evitafoto, kaip sekesi vestuves fotografuot? ar dar nefotografavai.
Sayonara, pirmoji man geresne Tauro foto. nuotaika kiek kitokia ir todel labiau patinka. gal seseliai kiek taisyklingesni. bet antros spalvos tai pas mane tokiu nera kur gaunat tokiu graziu?