Sveiki!
Grethenn - labai šiltos - mielos spalvos nuotraukose. "4" graži savo debesimis, bet kaip viena -tai kažkodėl nelabai įdomi, tokiai nuotraukai norisi serijos peizažų.
Ciburaska, o man spalviškai geriau žiūrisi
Bitės majos katukų variantas, nei Tavo pataisytas
Grethenn 'raudoni-vakaro' peizažai irgi labai gražūs, taip ir norisi ten būti, bet kaip nuotrauka - neįdomi, kaip ir Čiburaškai, manau trūksta kažkokio akcentėlio.
o va "truputis kalnų" man labai patinka tas spalvų derinys, ir keliukas - liuks ir kalnai gražūs, ir debesys, tik aš gerokai nukirpčiau kairio krašto. nors ir gaila plunksninių debesų, bet to šešėlio kairėje visai nesinori
"1" įdomi, bet ne tokia graži, kaip "4".
"2" su laidais - va jai reikėtų tokio formato, kaip "4" - reiškia, plačiau paėmus dar turėtų įspūdingiau atrodyti.
"3" įdomi tik su "2"
fainas rūkas
Ciburaska, namas gražus, bet mano nuomone tos medžio šakos labai apsunkina to namo "grakštumą" - (j/b nereik - žiūrisi ir raudonai baltas
)
"prūdas" kaip prūdas
"suoliukas" trupučiuką trupučiuką įdomiau
bet neužkabino
(o aš pagalvojau, kad ryte fotogrtafuota
) toks ankstus ankstus rytas, niekas dar neatsikėlė ir nenuėjo prie to suoliuko
Karbyne, labai patriotiška nuotrauka
spėju, kad dėl nuotraukos sumažinimo šiek tiek nukentėjo arčiausia pilies siena?... (va kokia aš, pati kokybiškų foto nepadarau, o iš kitų noriu kokybės
nu kažkas ne to... man nuotrauka , kaip iš senųjų tarybinių Foto-knygų "LIETUVA"
Mielka, pirmoji foto - žyyyyymiai geriau, nepalyginsi su ta ranka
liuks!
na, kažkodėl man "nosytė su liežuvėliu" nelabai kabina, o va letenytės jau geriau, tik aišku letenyčių foto kaip viena - nesižiūri
t.y. kaip foto nelabai įdomi.
na, prirašiau komentarų šį kartą ir aš
(tikiuosi, nepersistengiau
)
o štai ir mano vienas iš vakarykščių bandymų
"Jei tu gyvas, atplauk balta pieno puta"mėginu j/b