Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O as rodau ne kalnus, vis tik pro sali vaziuojant stebejau lietuvele, kaip tai labiau man ja sekas fotkint, nors irgi visai ne kas.. atrodo vel grimstu dugnan..

user posted image

(isemiau tuos "shh", palikau viena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 15 rugpjūčio 2008 - 00:17
QUOTE(bite maja @ 2008 08 14, 17:18)
hmm... pas mane kaip ir normaliai snukis g.gif šiaip asmeniškai man tas dirbtinis apšvietimas nepatinka. dar vonios plytelės savo atspalvį pridėjo  blink.gif rodau dar vieną foto. šiek tiek daugiau pašviesinau. spalvos ne tokios šiltos. sakyčiau, gal maloniau žiūrisi  g.gif
user posted image

Na juodzio bruozai ryskiau matosi, bet sviesinimas (greiciausiai per lavels tik) pridave kazkokio balksvumo, neliko spalvu ryskumo...
Pabandziau pazaisti, kazko panasaus noretusi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 rugpjūčio 2008 - 00:10
Ties vietoj plugin'o vis tiek gavau html failą su va tokiu tekstu

File 'fo-bw101.exe' breached the following Trojan & Executable Scanner rule/s: "Checks if the executable is compressed using PETite packer which usually used to distribute malware (malicious software)(CheckPETite)" ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 08 13, 14:33)
"tarpumas delne"
Viskas issakyta smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 13, 16:59)
Karpau šiandien savo foto ir bandau įvairias kompozicijas. Rodau vieną foto, vėlgi, gal kas netingėtų apie kompoziciją pasisakyt. 4u.gif
SUnku man vertint, daug detaliu, bet mieste taip ir turi buti smile.gif nelabai randu prie ko kibti, na gal..matau 2 akcentus, dvirati prie stulpo ir vienuole, jie tokia lyg spaudziami vienas prie kito, salia kurio nors gal noretus daugiau erdves smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 13, 22:05)
iš katinų šeimos albumo  tongue.gif
biggrin.gif Bite vis juokina, bet sicia juodckis tikrai ploksciaveidis, man toks ispudis kad fokusas ne ten

QUOTE(Lindra @ 2008 08 14, 01:04)
Labiausiai patiko zuveles teismas, patinka, kad atspindziai tokie ryskus

QUOTE(Karbynė @ 2008 08 14, 12:59)
Super bituko sikniukas biggrin.gif kas patiko, kad jb foto matau tokia ryskia silta sviesa biggrin.gif kas daro foto miela akiai, o spalvoto foto to nebematau smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 08 14, 14:32)
O čia mano iš šeimos albumo, gal matėte kūdroje, na bet komentarų tai noriu.  (Man ji iš pradžių visai tokia paprasta buvo, bet kuo toliau, tuo labiau patinka. )
Gera foto, graziai "blizga"sviesa smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 14, 19:18)
hmm... pas mane kaip ir normaliai snukis g.gif šiaip asmeniškai man tas dirbtinis apšvietimas nepatinka. dar vonios plytelės savo atspalvį pridėjo  blink.gif rodau dar vieną foto. šiek tiek daugiau pašviesinau. spalvos ne tokios šiltos. sakyčiau, gal maloniau žiūrisi  g.gif
Liux biggrin.gif ale man sunku vertint, as tik matau reksus ir man jau gera gera: D

QUOTE(Anasko @ 2008 08 14, 19:23)
"Myli-nemyli"
Na man labai jau suspaustos foto ir vis tik per daug ryskios smile.gif net i akis spigina

Papildyta:
Dar keletas peizazeliu, jau is slovakojos, bet be kalnu biggrin.gif
(spalvos naturalios)

user posted image

user posted image
Papildyta:
Na ir truputis kalnu biggrin.gif

user posted image

Atleiskit, kad taip atsainiai pakomentavau, taip pat atsiprasau tu kuriem turiu si bei ta padaryti blush2.gif bet kompas sugedes jau antra savaite ir neranda gedimo.. tikiuos, kad greit ji atgausiu.. verysad.gif

Dingstu matyt ir vel netrumpam, iki 4u.gif
(komentaru noriu tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 08 14, 23:49)
O as rodau ne kalnus, vis tik pro sali vaziuojant stebejau lietuvele

beje perkeliau is laptopo, tai stacionariam ekrane spalvos slyksciai rekiancios, taip but neturejo  verysad.gif

Pirmoji netgi labai patinka (debesys, misko, paskendusio ruke rastas, medziai, pagyvinantys kadra) , spalvos grazios, ramios. Tik tu medziu norisi kiek desiniau.
Antra. Stulpai su laidais cia labai graziai dera... Daznai jie tik gadina kadrus, o cia jie graziai dera, sudarydami savotiska gamtovaizdzio rasta, pagyvindami ji.
Treciojoje su horizontu lygiagretus laidai gan idomiai ziurisi, tik fone nieko nera kabinancio (medzio, namo, israiskingo debesiuko ar pan.)
Antroje ir trecioje spavos gan intensyvios...
Paskutine gera spalvomis. Patinka ryto saulutes nutviekstas laukas.
O kam jas pratrynei? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 rugpjūčio 2008 - 00:34
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 15, 02:28)
biggrin.gif nu dabar taip negraziai gavosi, isimiau foto ir komentaru sulaukiau ir dar tokiu graziu blush2.gif tuomet idesiu atgal smile.gif
1.user posted image

2.user posted image

3.user posted image

o 4. ta pati pradine smile.gif

del spalvu tai laptope apdirbau, kai sukeliau i stacionaru kompa pati issigandau kokios spalvos verysad.gif dariau blankias, o cia tokia ryskalyne..

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 08 15, 00:22)
Dar keletas peizazeliu, jau is slovakojos, bet be kalnu biggrin.gif
(spalvos naturalios)
Na ir truputis kalnu biggrin.gif

Sie peizaziukai (isskyrus paskutini) maziau idomus nei Lietuveles gamtovaizdziai. Nors sutinku - tas rausvumas danguje ir laukuose zavi. Tamsokos jos kiek, ypac pirmoji. Reikejo su ilgesniu islaikymu, ant stovo fotkinti. Tada zemeje tos grazios rausvos spalvos butu ryskesnes. Pasigendu kazkokio cinkelio, akcentelio siose nuotraukose (medzio, augalo, keliuko ar dar ko pirmame plane). Dabar pirmoje ir antroje akis neuzsikabindama slysta kadru ...

Kalnu nuotraukoje jau akis pjauna spalvos. Ka darei? Taisyciau... Bet patinka tos vezios lauke, kurios zvilgsni nuveda link kalnu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 rugpjūčio 2008 - 00:52
Grazi musu Lietuvele smile.gif
Keletas vaizdeliu is Sesuoleliu dvaro:
Namas:
user posted image

Prudas:
user posted image

Suoliukas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 08 15, 00:05)
va - dar nežinau, ką reiškia "pacrossinti"

Zargonas "cross processing" veiksmui nuotraukos apdorojime.
Isgalvota seniai, kai fotomenininkai, noredami isgauti idomesnius spalvu efektus ryskindavo juosdas kisdami juos i netinkamus ryskalus smile.gif
Dabar visa tai galima padaryti daug paprasciau per PS.
Trumpai tariant - tai origaniliu spalvu iskraipymas (vieno ar keliu atspalviu uzastrinimas/nublankinimas, visu spalvu paryskinimas ar prigesinimas ir t.t.)
Galima zaisti sluoksniais, issiryskinti kontrastus, daug visko galima...
Bet geram rezultatui reikia nemazo igudimo smile.gif
Geriau igude gal daugiau pakomentuos 4u.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 08 15, 02:58)
Grazi musu Lietuvele smile.gif
Keletas vaizdeliu is Sesuoleliu dvaro:

Nesu ten buvus, tikrai neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 15 rugpjūčio 2008 - 08:46
BN, Lindra, Grethen, aciu uz komentarus 4u.gif Mazoji mano ten atvirksciai labai patenkinta buvo lotuliukas.gif Bet emocija parode nestandartiskai biggrin.gif Nu kaip ismokti savo vaikus reportaze fotografuoti neisivaizduoju doh.gif Jus nepykit, as ir toliau jus kankinsiu tokiais vaizdais kol kazkas gausis 4u.gif
P.S. Ciburaska, pabandziau savo beerdve mergyte pakirpti kaip tu pasiulei, ziurisi tikrai zymiai geriau 4u.gif nors erdves kaip nebuvo taip ir neatsirado biggrin.gif

Grethen thumbup.gif nu zinai super!!! as gamtos nemoku fotografuoti, bet tai ka matau man labai!
Pirmiausiai visur spalvos superines, ka darei listen.gif krosinai ka nors?
1-2 man labiau pirma, tokia ramybe ir minkstumas,
3-jei kabinetis, norisi kad nebutu to seselio ir kad kelias eitu kiek kairiau o ne per viduri, bet cia jei labai kabinetis,
4-kaip nutapyta, labai irgi ramybe apima.
5-laidai man taip cia vietoje doh.gif pirma karta man jie netrukdo gamtoje blink.gif
6-laidai, stulpai, rukas, viskas kartu baisiai patinka
Saunuole! O dar sake kad nieko neatveze cool.gif

Ciburaska, 1-man toks jausmas kad pastatas griuna atgal del objektyvo, maiso medzio sakos, manau jei butu zmones kadre ir daugiau apacios ir dar j/b variantas turetu labai gerai ziuretis
2-spalvos ir apsvietimas labai geri, bet trukdo zole is desines, medis is kaires netilpo, norisi kad ten butu erdves daugiau
3-irgi truksta kabliuko kokio, yra medis, suoliukas, upe ir viskas, man norisi kad butu istorija kadre, ar to suoliuko ar medzio, bet apsvietimas, greiciausiai vakare fotgafavai, tai tikrai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 15 rugpjūčio 2008 - 09:00
QUOTE(Grethenn @ 2008 08 15, 00:49)

QUOTE(Grethenn @ 2008 08 15, 01:36)

Man va šitos labiausiai. Pirma apskritai viskuo tinka, įdomu būtų kaip atrodo didesnė.
Antroj gal ant tų priekinių medelių norėtųsi ryškumo. O šiaip tai į visas žiūrint labai patiko spalvos (aš padaryčiau nors vieną tokią, tai būčiau labai savim patenkinta biggrin.gif). Čia koreguojat jas taip ar ką? Nu labai gražu man.
Kaip su tuo laiveliu kūdroj (išblurintos marios) žiūri ir atsižiūrėt negali.Ir dėl švarumo ir dėl netikėtų, bet super "suskambančių" atspalvių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 15 rugpjūčio 2008 - 10:05
Taip sakant hihihi.gif

user posted image
Atsakyti