Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(mielka @ 2008 08 14, 18:11)
as tikrai nenusiminiau... kai man pasaket tai ir pati matau visas klaidas... grys drauge is atostogu paprasysiu palaikyt... a to pati nei nagus noriu nuskirpt nei israityt graziai rankos sugebu  biggrin.gif
prie dienos sviesos nelabai galiu zaist nes kambary ganetinai tamsu o tampyt ciuciaus nesinori...

o kam jį išvis į rankas imt?
man būtent rankose to padarėlio laikymas ir gadina kadrą.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 14, 20:01)
o kam jį išvis į rankas imt?
man būtent rankose to padarėlio laikymas ir gadina kadrą.. blush2.gif

ane... nu tada reik sugalvot kur ji padet graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 08 14, 19:02)
ane... nu tada reik sugalvot kur ji padet graziai  biggrin.gif

bandyk vienspalvį foną su grubia faktūra. pvz., vilnos kilimas arba užtiesalas. šviesaus reik, nes šuniukas tamsus.. šoninį apšvietimą bandyk.. detales fotkink -lapkytes, nosį, akis, iš arti labai.. bandyk smile.gif
Atsakyti
Labiausiai istrigo CA_girl sunelio portretas, toks tikras, toks realistiskas, atrodo galeciau paliesti vaiko skruosta... atrodo pajusciau svelnia vaikiska oda, purius vaiko plaukus smile.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 08 14, 00:04)
o su koregacija jau parodytų nuotraukų užsiimsiu kai bus ūpas, dabar dar kelios foto:

Senukas patiko. Bet nepatiko nei sepia, nei JB. Spalvota pacrossinciau ir isvalyciau dulkes nuo jo skrybeles. Dar labai gaila nukirptos alkunes, ta ranka su cigariuku kaip nupjauta ir atskirai prideta atrodo.
"Zuveles teismas" man atrodo netinkamas pavadinimas nuotraukai, tokiai kokia ji yra.

QUOTE(Lindra @ 2008 08 14, 14:33)
aš irgi praktiškai niekad nefotkinu su sepia, juk ją ir taip galima užsidėt, jei labai nori  smile.gif

verciant spalvota kadra i sepia ar JB visada nukencia jo kokybe, nes kompas "nemato" taip kaip fotikas
Truputi geresnis rezultatas gaunas, jei verti is RAW formato, bet vistiek ne tas pats, kaip kad butum originaliai nufotografavus sepia ar JB nustatymais.

Dar norejau Taves klausti su kokiu tiksliai fotoaparatu fotografuoji? Nes minejai, kad su muiline, tai idomu kokia muiline nesa toki zoom'a (o gal pribegi fotografuoti is arti) <atsimenu ta kareivuku nuotrauka>, ar tiesiog apkarpai kadrus?
Papildyta:
Ka tik perziurejau Syllwio galerija. OHO unsure.gif

O olimpiniai kadrai isvis tobuli...
Atsakyti
Anasko - grazios spalvos, bet kazkaip ne viena nuotrauka man nesiziuri - norisi daugiau erdves (krize, man, krize - taip kad neziurek pernelyg rimtai). Ai, dar paskutiniu metu man visi "istrizi" kadrai nesiziuri. Noreciau daugiau vaikiuku ir ju fono (gal kokio pablurinto?). Matau ideja, puikias spalvas - ir zinau, kad Anasko gali geriau 4u.gif

Bites Majos katinai - nu ka as zinau - turbut teks kates isimylet ax.gif nerealiai 4u.gif Ypac patinka, kad sitoj nuotraukos matosi visos juodosios linijos ir detales, chrakteris. Ta "ryzoji" fone - irgi gerule, tikra artiste 4u.gif

Grazios Olimpines nuotraukos, dekui uz linka 4u.gif

Sillwio atnaujintas puslapis tiesiog geras, toks "user friendly" kaip megstu sakyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 rugpjūčio 2008 - 21:51
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 14, 16:49)
Karbytes kamaniukes foto

ir ne Karbytės, o Karvytės beee.gif
Atsakyti
Labadiena smile.gif
Mano kompo niekaip nepataiso doh.gif ne namie esu, trumpai pakomentuosiu foto, matau daug grozio, tobulejat 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 08 08, 18:31)
Cia mano ziogui 7men.
Pirma patiko,geros spalvos, taip sviezia.. smile.gif antra tamsoka, o akys tikrai tokios melynos? blush2.gif man truputi nenaturaliai atrodo.. bet gal as ir klystu

QUOTE(Anasko @ 2008 08 09, 12:22)
O as su beveik originalu noriu pasirodyti
Super thumbup.gif man labai patiko, neturiu ka pridurt

QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 11:58)
Mano kadrai is atostogu
Na, Anasko, ta depresija Tau tikrai i buvo i gera 4u.gif Labai miela pirma foto, labai patiko, nemeniska, bet tiesiog, kokybiska seimyniska, neeiline, liuks smile.gif maziausiai patiko paskutine, nors matau tik 3, 2ju nebera g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 10, 14:01)
Įdedu ir aš šviežią darbelį
Teisa sakant kreivu horizontu ir as nelabai suprantu ax.gif sunku man vertint, bet sisaip kadras malonus akiai smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 10, 21:41)
bet parsivežiau tik kelis kadrus.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetau taip ir noris pabuciuot lotuliukas.gif liux
Papildyta:

QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 23:51)
Puriena, va mano beerdvis kadras
Pritariu smile.gif siaip butu visai nieko
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 10:19)
fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst smile.gif
"Susitikimas"
user posted image
Mano tiltelis biggrin.gif sunku vertint, kai pati i sia vieta pazvelgiau kitaip smile.gif antroje kaip jau minejo gera kompozicija, tik gaila kad veidukas sesely smile.gif
na kaip pradziai neblogai

QUOTE(sayonara @ 2008 08 11, 11:44)
sugrįžtu su pora paprastų kadrų iš Miuncheno:
bigsmile.gif as irgi uz pirma! o antra labai emocianalus, jauti ta vandeni, selsma, na bet pirma vis tik labiau smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 11, 15:47)
O čia dar vienas eilinis kreivas iš mano ieškojimų  biggrin.gif
nelabai uzkabino 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 11, 16:23)
Mano archyvine "Buciuokle", nukonkuruota anksciau rodytos Aguonu grafikos smile.gif
Mhm.. man irgi spalvos per saltos, nors pats kadras, tas minimalizmas, kompozicija labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 rugpjūčio 2008 - 22:36
kaip keista į Anasko pirmą nuotrauką norėjosi ilgai žiūrėt, turbūt kažkuom pavežė ir kreivumas smile.gif ir gėlė ir spalvos, bet po Sansaros posto tik antrą kartą pažvelgus pamačiau lialiuko (t.y. mažesnio vaikiuko) veido išraišką biggrin.gif ir gaila pasidarė, juk tokia faina foto būtų, jei lialiukas būtų bent kiek susidomėjęs smile.gif

Bite Maja, man antra Katinukų nuotrauka labiau patinka biggrin.gif
o tas antram plane - tai tarsi iš to juodo katinuko fantazijos - tarsi jis apie tą galvoja biggrin.gif ir vyksmo daugaiu, nei pirmojoje.

QUOTE(Benitta @ 2008 08 14, 20:36)
Senukas patiko. Bet nepatiko nei sepia, nei JB. Spalvota pacrossinciau ir isvalyciau dulkes nuo jo skrybeles. Dar labai gaila nukirptos alkunes, ta ranka su cigariuku kaip nupjauta ir atskirai prideta atrodo.

verciant spalvota kadra i sepia ar JB visada nukencia jo kokybe, nes kompas "nemato" taip kaip fotikas

Dar norejau Taves klausti su kokiu tiksliai fotoaparatu fotografuoji? Nes minejai, kad su muiline, tai idomu kokia muiline nesa toki zoom'a (o gal pribegi fotografuoti is arti) <atsimenu ta kareivuku nuotrauka>, ar tiesiog apkarpai kadrus?

va - dar nežinau, ką reiškia "pacrossinti"

na, alkūnės ir man gaila... kai fotkijau, nepagalvojau apie tai blush2.gif

dėl vertimo į JB, ar sepia - dėl kokybės - nežinojau blush2.gif ačiū! 4u.gif
mano pirmosios 2 foto buvo su muilinuke (nors ir su ja kartais šis tas pavyksta)

o visi kiti - pradedant kareiviais, šuniu+varvekliais, baigiant senuku - su Konika Minolta Dimage Z6.. ką dar parašyt?.... aš nežinau, kodėl man neina išgauti daugiau kokybės blush2.gif (gal reik ant štatyvo pasidėt?)

jūreivukų kadras nekirptas
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 08 14, 22:32)
ir ne Karbytės, o Karvytės  beee.gif

nu ir vel as tongue.gif nusisnekejau doh.gif, KARBYNE, atsiprasau ax.gif
Ale tu dar geriau parasei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2008 08 14, 17:02)
dedu spalvotą

Nu nezinau kaip kitiems, bet man spalvotas var. pats geriausias. Fonas vienalytis - melsvas be jokiu nors rekianciu spalvu plotu, seneliukas sviesiais marskiniais, nepjaunanciais akies... Manau nera prasmes kazka slepti po j/b ar sepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 14 rugpjūčio 2008 - 23:31
QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 22:09)
tad dar porą nuotraukų jūsų teismui
man pirma labai patiko, uzkabino tas snuduriuojantis biggrin.gif antra visai ne smile.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 08 12, 00:38)
peržiūrinėju savo senas nuotraukas, ir peržiūrėjus jūsų namų darbus , galvoju prie "netikėto rakurso" turbūt būtų tikę  bigsmile.gif
na ta faktura tai idomi, patinka man, bet kad ji nefokuse sad.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 08 12, 01:24)
Patvarkiau savo vaiko foto, ar geriau dabar?
na man ziauriai rysku, nepatinka..
troskulis kaip is "juokingiausiu vaizdeliu", kelia sypsena biggrin.gif
o tos sudetos, neblogai ziurisi wink.gif pradzioj net nesove tokia mintis, kad cia 2 foto

QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 09:30)
Noriu būti baltas..
nesupratau sitos foto.. ir kzkokia siplaukus ir formatas nei sioks nei anoks g.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 08 12, 12:37)
O as su siokiu tokiu peizazu.
Labai patinka apatinis planas, o dangus vis tik per sviesus man smile.gif

QUOTE(katuka @ 2008 08 12, 12:58)
Ateinu su keliomis ne per seniausiomis foto ir labai laukiu kritikos  4u.gif
Na va kauno vaizdo spalvos man irgi patiko, matosi kad kokybiska foto, bet kreipti jos nesinori visai
antroj erdves tikrai labai labai truksta, ir spalvos tokios nusaldintos atrodo, arba kazkas kitas ko as nesugebu izvelgti g.gif
o rytas.. apacia apkrauta, dangus toks vientisas, o apacioj ir miskas ir laidai ir rukas

QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 14:23)
na ir mano kita aguona teismui
Va si siltesne, patinka man jos sudedamosios dalys, bet kompozicija kliuna smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 08 12, 18:46)
jums leidus noreciau imesti Ispanijos miesteli ax.gif
Antra tokia balta, skaisti rolleyes.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 08 12, 21:08)
Norėjau pateršti eterį savo nuotraukom tikiuosi jūsų komentarų
Foto kokybiskos, bet labai pilkos mano akiai. va paskutinioji patiktu, jei ne taip drastiskai nukapoti zmones, nu ir kam taip blink.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 13, 10:22)
Noretus sios foto horizontalios, kaip tai tas kvadratas nesiziuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 08 15, 00:39)
nu ir vel as tongue.gif nusisnekejau doh.gif, KARBYNE, atsiprasau ax.gif
Ale tu dar geriau parasei lotuliukas.gif
Papildyta:

po teisybei pratus aš prie įvairių versijų jį rašant, todėl ir peizaliojuos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 13, 20:05)
iš katinų šeimos albumo  tongue.gif

Va namu sukalibruotame monitoriuje pasiziurejau, tai zinok snukutis geriau matosi ir ne toks plokscias atrodo, o va darbe tai nekaip atrode...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 14 rugpjūčio 2008 - 23:49