Mielka, koks mazutytis ciuckis! Bet nuotraukyte Trapumas delne silpnoka. Man krenta i akis ne isplauke pirstai, bet nepatogi rankos paderis, demesi blasko grandinele, nagai, seselis ant sienos. Nesinoretu ir blico naudoti, idomiau prie dienos sviesos pazaisti. Nenuliusk, kad pakritikavom . Pabandyk nufotografuoti kitaip ir idek nauja nuotrauka dar.
Karbytes kamaniukes foto patiko ryskumo zona, pasvyrimu, fotografavimo kampu, labiau patiko spalvotas var (daug siltesnis, linksmesnis del spalvu zaismo, vasara kvepiantis). Nepatinka, kad kamaniuke uzpakaliu "ziuri" i kadra, kad ir graziai pukuotu
, isdege ploteliai
Uzejo kalba apie
sepia ir J/b ...Man asmeniskai daug nuotrauku gaila versti i j/b ...praktiskai as laaaabai retai tai darau... Nezinau... man nuotrauka tarsi praranda dali savo zavesio, kuri jai suteikia spalvu zaismas...Bet cia gal mano neismanymas, nesupratimas... ar tiesiog nemokejimas tinkamai naudotis j/b ...
Sepia nepatinka automatiniai PS ar Picasa variantai, man patinka tamsus sepia var., kai vos tonuoji J/B var tamsiai ruda spalva
Jau
Bites Majos kates pozuotojos
Patinka, kad jos taip viena uz kitos sedi, labai idomiai ziurisi. Patinka tokia ryskumo zona. Tik ar cia mano monitorius taip rodo ar kas, bet juodosios kates snukutis visai prarades apimtis, juodumoje sunkiai iziurimi jo bruozai
Lyg sviesiau noretusi. Zinau, kad su juodu kaciu fotografavimu sunku, bet cia norisi kazkokio kitokio apsvietimo, kad juodosios kates snukuti isryskintu ir jis nebutu toks plokscias
Pukuciai, pirma begantys vaikai ir antra vaikai plojantys katucio patinka, norisi gal tik kitokio J/B vertimo
Tegu labiau patyre pasako
Trecioje mergaitei neuzteko vietos kadre, kepure labia prie krasto, pedutes nukirstos, tamsokas veidukas. Ketvirtoje idomu kodel butent pasirinkai toki mergaites komponavima nuotraukoje Man ziurint idomu kuo ta mergaite uzsiemusi, ka ji veikia, o nuotrauka to neparodo ten kur mergyte palinkusi ir pasisukusi jau baigiasi kadras
ir uzstoja zoles
Saulelydis grazus ir zmoniu siluetai cia labai tinka, bet gaila kad juos nupjovei
Lindra, nu turi pajautima. Man faina ziureti i tavo nuotraukytes. Puikus momentai, rakursai. Pirmojoje norisi siek tiek ryskesniu spalvu, seniukas labai linksmas, bet parodyk spalvota var. Man j/b var geriau ziurisi uz sepia, bet dar idomu spalvota pamatyti. Atspindys man net labai patiko! Pati mintis, veikejai, kaip jie issideste! Kitas reikalas, kad kadra pagadino keli dalykai: * fokusas i zoles, o ne i zmoniu atspindzius vandeny (jie (ypac berniukas su meskere) juk pagrindiniai nuotraukos veikejai, jei jie butu ryskus visai butu idomu), * nuotrauka tamsoka (eksponuoti pagal vandeni reikejo ne pagal kranta), jei vanduo butu skaidresnis, sviesesnis ir ryskesnis, manau butu zavu.
Sayonara, man nuotraukoje daugoka visko
Labiausiai kliuna kairysis stulpas su dviraciu
Blasko demesi ir pacia istorija sumakaliuzina, plius noretusi, kad venuoles figura nebutu pusiau paskendusi tamsiame fone, dabar tas jos sonas tarsi susilieja su juoduma
Vyrukas tarp kolonu idomi nuotraukyte, bet man kliuna ne kolonos, o erdves trukumas suslege ji tos kolos
Kai sillwio dar nupjove apacioje, tos erdves dar sumazejo
Cia fotografuojant siek tiek zengtelt reikejo desniau
Sillwio
sansaros ikelta originali aguonos nuotraukos tikrai siltesne ir jaukesne. Ot tie sRGB kodavimai ir nesusipratimai