QUOTE(peppi @ 2008 08 12, 17:46)
jums leidus noreciau imesti Ispanijos miesteli
o dar esu giliuose apmastymuose ar gamtos fotografija gali buti nespalvota
peppi, pirmoji patiko ir paskutine. kliuna jb, kazkoks "astrus"
del jo antra ir trecia foto kazkaip nemielos. o paskutine gelbsti siuzetas. del jb gamtos, pasiziurek i juostininku skyreli sillwio ideta is kretos (atrodo
) foto. tiesiog fantastiskas vaizdalis
QUOTE(pukučiai @ 2008 08 12, 20:08)
nu kad prikroviau tikiuos neištūrinsit dėl tokios gausos nuotraukų
paskutine - kaput zmonem, kurie remiasi ir netelpa kadre. realiai pagal "taisykles" jie turejo buti 1/3 nuo krasto vietoje. . o tai, kad zmones netelpa kadre, jokios prasmes neturi. spalvos grazios.
del jb visu. pirmoje, trecioje truksta ryskumo, fokusas velnias zino kur. antra - puiki, tik pilkoka ir manau spalvota butu idomesne. ketvirta gerai gaudyta, bet pamesta kompozicija, norisi vaiko daug kairiau nei dabar.
penkta super pagauta ir blykste panaudota laiku ir vietoj.
QUOTE(sayonara @ 2008 08 13, 09:22)
Sveiki,
kadangi temoje tyloka, o mano kriterijai fotografijoms gerokai liberalūs (nes nėra, ką rodyti, nors guli nenuskanuotos kokios 9 juostos), tai rodau seną kadrą. Šiaip. Padiskutuokit apie kompoziciją
dieve, dieve, vienintelio noriu, kad tu principu nereiktu zodziais ivardinet
nes tada man ragas ir galvos skaumas
kadras man super.... pavydziu ir tau, ir bitei miesto gyvenimo tokiu kadru... as nedrasi tam.
QUOTE(mielka @ 2008 08 13, 13:33)
ne trapuma, o agresija ir ziauruma matau. atrodo tas delnas tuoj susigniaus, suleis nagus i vargsiuka (o gal jau suleido, nes guli bejausmis) ir nebeliks mielo padarelio. ne teisingai parodytas trapumas. jei matei, kaip kudikiu rankytes ir kojytes fotografuojamos, tikrai nemanau, kad kur matei, taip paruostus nagus ir besigniauzianti delna. cia jau daugiau kuno kalba, bet dauguma turbut panasiai supranta sia foto. kokybe jau aptare. prasau nesupykt, suprantu, kad tu to suniuko nesiruosei skriausti