Sansara ir man vedma30@yahoo.com
Katuka, 1foto-rakursas sukelia kaklo skausma vaizdas geras, tik labai jau norisi ji kiek istiesinti. 2- norisi daugiau kontrasto o 3- kokybes nera
Ciburaska, Sillwio aciu
Sansara, maciau tavo antra foto- visai patiko, tik as ja dar pakrosinciau o pirma patiko savo skaidrumu, norisi kad tie objektai pirmame plane butu kiek zemiau
Gali ir man
bald.nomad@gmail.com
bald.nomad@gmail.com
Dejavu, dabar esu garantuota, kad tavo e-mailas su plugin'u i spamo dezute nuejo...siryt sayonaros e-mail'a spamo dezej radau O as jos paprastai net netikrinu, trinu lauk kas savaite
Aciu sayonara ir dejavu
Ir wyshniukui Siandien keletas e-mailu is wyshniaus atejo ir visi tvarkingai i dezute Kazkokdel jos praleidzia, kad ir su pluginais
Aciu sayonara ir dejavu
Ir wyshniukui Siandien keletas e-mailu is wyshniaus atejo ir visi tvarkingai i dezute Kazkokdel jos praleidzia, kad ir su pluginais
Laba diena
Norėjau pateršti eterį savo nuotraukom tikiuosi jūsų komentarų (kritikos taip pat nes jau nusiteikiau kad jos bus )
Ir dėl spalvų nelabai suprantu bet namie net ir per internetą matau šiltas Sansaros saulėgrąžų spalvas o darbe šaltas gal man galva susisuko
Taigi mano foto
na ir paskutinė spalvota kad nesakytumėt kodėl visos nespalvotos
nu kad prikroviau tikiuos neištūrinsit dėl tokios gausos nuotraukų
Norėjau pateršti eterį savo nuotraukom tikiuosi jūsų komentarų (kritikos taip pat nes jau nusiteikiau kad jos bus )
Ir dėl spalvų nelabai suprantu bet namie net ir per internetą matau šiltas Sansaros saulėgrąžų spalvas o darbe šaltas gal man galva susisuko
Taigi mano foto
na ir paskutinė spalvota kad nesakytumėt kodėl visos nespalvotos
nu kad prikroviau tikiuos neištūrinsit dėl tokios gausos nuotraukų
labs ryts. buvau vakar ismesta is virtualaus pasaulio interneta tik dabar grazino. aciu visiems atsiliepusiems. persiunciau (jei teisingai) visiems
siaip jau itariu kas yra, nes spejau, pries dingstant internui, dar kazka perzvelgti. zodziu pykstasi: mac'o monitoriaus default koduote, su internetu (nes jame PC koduotes naudojamos), dar tame tarpe PS koduote pykstasi su mac'o koduote, ir netgi visos mac'o vaizdu redagavimo programos pykstasi su PS ir interneto koduotem zodziu viskas su viskuo pykstasi, nes sRGB visais atvejais nereiskia to paties sRGB..... viskas ok, kol neikeli i interneta, arba nenunesi i minlaba, kuriu technika nemoka tos koduotes skaityt zodziu laukia didelis savo privirtos koses srebimas....
gyvenime to negalejau pagalvot. kad taip gali but, bet taip yra. kaip taisyt ir to isvengti - dar neperskaiciau.
ir nubaude mano dangus uz tinginiavima ir atideliojima ND nespejau iki vakar 20 val ikelti savo natiurmorto, nors paruosiau tai gal jau vis tiek balsuojam?
siaip jau itariu kas yra, nes spejau, pries dingstant internui, dar kazka perzvelgti. zodziu pykstasi: mac'o monitoriaus default koduote, su internetu (nes jame PC koduotes naudojamos), dar tame tarpe PS koduote pykstasi su mac'o koduote, ir netgi visos mac'o vaizdu redagavimo programos pykstasi su PS ir interneto koduotem zodziu viskas su viskuo pykstasi, nes sRGB visais atvejais nereiskia to paties sRGB..... viskas ok, kol neikeli i interneta, arba nenunesi i minlaba, kuriu technika nemoka tos koduotes skaityt zodziu laukia didelis savo privirtos koses srebimas....
gyvenime to negalejau pagalvot. kad taip gali but, bet taip yra. kaip taisyt ir to isvengti - dar neperskaiciau.
ir nubaude mano dangus uz tinginiavima ir atideliojima ND nespejau iki vakar 20 val ikelti savo natiurmorto, nors paruosiau tai gal jau vis tiek balsuojam?
O gal pratesiam ND? ilgesnis savaitgalis nusimato, ir...
QUOTE(BN @ 2008 08 13, 10:01)
O gal pratesiam ND? ilgesnis savaitgalis nusimato, ir...
as aisku uz
bet cia jau paskutinis paskutiniausias kartas
pavarot su tais ND
Papildyta:
man tai skirtumas akivaizdus. prikabintame faile spalvos šiltesnės.. internete šaltokos..
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 08 13, 09:10)
Sansara, man tavo originali aguona kiek zalesne (fonas), bet bendrai pasakyciau kad spalvos skyriasi vos vos, internete saltesnis atspalvis zalios spalvos. Idomu kaip kiti mato
As irgi noreciau pratesti pati tai burbejau, o kad kazka padaryti bet jau galva pradejo dirbti, ir tai gerai
As irgi noreciau pratesti pati tai burbejau, o kad kazka padaryti bet jau galva pradejo dirbti, ir tai gerai
man tai skirtumas akivaizdus. prikabintame faile spalvos šiltesnės.. internete šaltokos..
Sansara, as taip pat susiduriau su ta beda, nors ir ne mac pas mus. Tavoji originali nuotrauka siltesne, internetine - salta, pilkoka Pas mane tiesa issaugant save for web tiek priraudonina nuotrauka, kad baisu ziuret Ir nezinau kame cia problema