Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara ir man vedma30@yahoo.com

Katuka, 1foto-rakursas sukelia kaklo skausma biggrin.gif vaizdas geras, tik labai jau norisi ji kiek istiesinti. 2- norisi daugiau kontrasto g.gif o 3- kokybes nera unsure.gif

Ciburaska, Sillwio aciu 4u.gif

Sansara, maciau tavo antra foto- visai patiko, tik as ja dar pakrosinciau doh.gif lotuliukas.gif o pirma patiko savo skaidrumu, norisi kad tie objektai pirmame plane butu kiek zemiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 12 rugpjūčio 2008 - 15:35
Gali ir man
bald.nomad@gmail.com
Atsakyti
Man visai patiko Sansaros saltos aguonos rolleyes.gif

jums leidus noreciau imesti Ispanijos miesteli ax.gif
user posted image

user posted image

o dar esu giliuose apmastymuose ar gamtos fotografija gali buti nespalvota g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Dejavu, dabar esu garantuota, kad tavo e-mailas su plugin'u i spamo dezute nuejo...siryt sayonaros e-mail'a spamo dezej radau doh.gif O as jos paprastai net netikrinu, trinu lauk kas savaite doh.gif
Aciu sayonara ir dejavu 4u.gif
Ir wyshniukui 4u.gif Siandien keletas e-mailu is wyshniaus atejo ir visi tvarkingai i dezute g.gif Kazkokdel jos praleidzia, kad ir su pluginais biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena
Norėjau pateršti eterį savo nuotraukom tikiuosi jūsų komentarų (kritikos taip pat nes jau nusiteikiau kad jos bus blush2.gif )
Ir dėl spalvų nelabai suprantu bet namie net ir per internetą matau šiltas Sansaros saulėgrąžų spalvas o darbe šaltas gal man galva susisuko bigsmile.gif

Taigi mano foto blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

na ir paskutinė spalvota kad nesakytumėt kodėl visos nespalvotos

user posted image

nu kad prikroviau tikiuos neištūrinsit dėl tokios gausos nuotraukų blush2.gif

Atsakyti
Sveiki,

kadangi temoje tyloka, o mano kriterijai fotografijoms gerokai liberalūs (nes nėra, ką rodyti, nors guli nenuskanuotos kokios 9 juostos), tai rodau seną kadrą. Šiaip. Padiskutuokit apie kompoziciją biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 rugpjūčio 2008 - 08:54
labs ryts. buvau vakar ismesta is virtualaus pasaulio lotuliukas.gif interneta tik dabar grazino. aciu visiems atsiliepusiems. persiunciau (jei teisingai) visiems doh.gif
siaip jau itariu kas yra, nes spejau, pries dingstant internui, dar kazka perzvelgti. zodziu pykstasi: mac'o monitoriaus default koduote, su internetu (nes jame PC koduotes naudojamos), dar tame tarpe PS koduote pykstasi su mac'o koduote, ir netgi visos mac'o vaizdu redagavimo programos pykstasi su PS ir interneto koduotem blink.gif zodziu viskas su viskuo pykstasi, nes sRGB visais atvejais nereiskia to paties sRGB..... viskas ok, kol neikeli i interneta, arba nenunesi i minlaba, kuriu technika nemoka tos koduotes skaityt blink.gif zodziu laukia didelis savo privirtos koses srebimas....
gyvenime to negalejau pagalvot. kad taip gali but, bet taip yra. kaip taisyt ir to isvengti - dar neperskaiciau.

ir nubaude mano dangus uz tinginiavima ir atideliojima ND biggrin.gif nespejau iki vakar 20 val ikelti savo natiurmorto, nors paruosiau doh.gif tai gal jau vis tiek balsuojam? g.gif
Atsakyti
O gal pratesiam ND? ilgesnis savaitgalis nusimato, ir...
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 08 13, 10:01)
O gal pratesiam ND? ilgesnis savaitgalis nusimato, ir...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as aisku uz lotuliukas.gif
bet cia jau paskutinis paskutiniausias kartas blush2.gif
Atsakyti
Sansara, man tavo originali aguona kiek zalesne (fonas), bet bendrai pasakyciau kad spalvos skyriasi vos vos, internete saltesnis atspalvis zalios spalvos. Idomu kaip kiti mato g.gif

As irgi noreciau pratesti blush2.gif pati tai burbejau, o kad kazka padaryti doh.gif blush2.gif bet jau galva pradejo dirbti, ir tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
pavarot su tais ND biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 08 13, 09:10)
Sansara, man tavo originali aguona kiek zalesne (fonas), bet bendrai pasakyciau kad spalvos skyriasi vos vos, internete saltesnis atspalvis zalios spalvos. Idomu kaip kiti mato g.gif

As irgi noreciau pratesti blush2.gif pati tai burbejau, o kad kazka padaryti  doh.gif  blush2.gif bet jau galva pradejo dirbti, ir tai gerai biggrin.gif

man tai skirtumas akivaizdus. prikabintame faile spalvos šiltesnės.. internete šaltokos..
Atsakyti
Sansara, as taip pat susiduriau su ta beda, nors ir ne mac pas mus. Tavoji originali nuotrauka siltesne, internetine - salta, pilkoka g.gif Pas mane tiesa issaugant save for web tiek priraudonina nuotrauka, kad baisu ziuret unsure.gif Ir nezinau kame cia problema g.gif
Atsakyti