na ir mano kita aguona teismui. kazkas foto yra, kazko truksta. matyt per daug bardako, o tie plemai raudoni nieko neprideda nuotraukai. nors savotiskai ji man patinka.
ai, viena istryniau. suprantu kad nieko gero
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 12:23)
na ir mano kita aguona teismui. kazkas foto yra, kazko truksta. matyt per daug bardako, o tie plemai raudoni nieko neprideda nuotraukai. nors savotiskai ji man patinka.
aš spėjau aną pamatyt. kompozicija man rodos anos nelabai. vaiko poza tai superinė, Tu teisi - arčiau norėjosi. ir kvadrato, beje
Aguonos. Čia spalvos jau arčiau tiesos..
Sveiki
Puikus kadras, nors kitas variantas man labiau patiko. Mistiškas toks.
Nesiskutęs koks Linksmai čia.
Sveika prisijungus
Susitikimas liuks. Aš iki pilnos laimės prikirpčiau dangaus, kad horizontas eitų per trečdalį ir plūdurus kairėj likviduočiau.
Kaip ir kitiems, man pirmoji. Antroji - neapsisprendžiu kas negerai. Gal be vaiko būtų tvarkingiau.
A kodėl kreivas ?
Nu va, Sansara, kur kontrastą padėjai Spalvos mane veža, o kompozicija
Aš, tiesą sakant, nematau čia nei idealios kompozicijos, nei įdomaus rakurso, nei meninės (idėjinės) prasmės. Man tai panašiau į atsitiktinius snap-shot'us, tikintis, kad pavyks. Už tai, kad ieškai, žinoma nusipelnai pagyrų
Aš dangų pridengiau ranka ir pamačiau įdomią faktūrą, tokį matematinį tvarkos modelį
Nori nuotraukoj balanso, kirpk viršaus iki standartinio formato. Įdomesnė nuo to nepasidarys, bet diskomforto mažiau sukels
Man kliūna, kad maža. Ir stogas raudonas. Nustelbia rugiagėles.
Papildyta:
Labas
Nematau pateisinimo tokiam Kauno rakursui, nors atspalvis patiko (panašus į Bitės Vilniaus), o rytu mėgautis trukdo laidai.
Be raudonų blynų dominuotų pirmas planas. Dabar gi dominuoja kažkas per vidurį tarp pirmo ir antro
Buvo kalbama apie tai, kad fotoaparatas nesvarbu, nes fotografuoja žmogus. Aparatas - tik įrankis. Šia tema radau neblogą nuorodą. Žmogus fotografuoja mobiliu telefonu.
http://flickr.com/ph...in/set-1304592/
QUOTE(Anasko @ 2008 08 09, 10:22)
O as su beveik originalu noriu pasirodyti, drauges kate nufotografavau, po to pastebejau kad maiso kazkoks chalatas ant duru nuemiau, o ji paeme ir pabego, tai lir liko vieninteles kadras toks
Puikus kadras, nors kitas variantas man labiau patiko. Mistiškas toks.
QUOTE(bite maja @ 2008 08 10, 19:41)
buvau kūdros myte savaitgalį. apgailėtina, bet parsivežiau tik kelis kadrus. ir tie net su mytu visiškai nesusiję
Nesiskutęs koks Linksmai čia.
QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 08:19)
Laba diena,
noriu, bet nedrįstu ir vėl jungtis į jūsų gretas
noriu mokytis, bet vis pritingiu kadrų pagaudyt
fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst
"Susitikimas"
noriu, bet nedrįstu ir vėl jungtis į jūsų gretas
noriu mokytis, bet vis pritingiu kadrų pagaudyt
fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst
"Susitikimas"
Sveika prisijungus
Susitikimas liuks. Aš iki pilnos laimės prikirpčiau dangaus, kad horizontas eitų per trečdalį ir plūdurus kairėj likviduočiau.
QUOTE(sayonara @ 2008 08 11, 09:44)
Kaip ir kitiems, man pirmoji. Antroji - neapsisprendžiu kas negerai. Gal be vaiko būtų tvarkingiau.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 11, 13:47)
O čia dar vienas eilinis kreivas iš mano ieškojimų
A kodėl kreivas ?
QUOTE(Sansara @ 2008 08 11, 14:23)
Mano archyvine "Buciuokle", nukonkuruota anksciau rodytos Aguonu grafikos bet kai dabar badas kadrams, mano kriterijai vertinimo ne tokie griezti
Nu va, Sansara, kur kontrastą padėjai Spalvos mane veža, o kompozicija
QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 20:09)
ačiū taip pat Anasko ir kt. už komentarus, ir kaip jau ir beveik už pripažinimą
tad dar porą nuotraukų jūsų teismui
tad dar porą nuotraukų jūsų teismui
Aš, tiesą sakant, nematau čia nei idealios kompozicijos, nei įdomaus rakurso, nei meninės (idėjinės) prasmės. Man tai panašiau į atsitiktinius snap-shot'us, tikintis, kad pavyks. Už tai, kad ieškai, žinoma nusipelnai pagyrų
QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 22:38)
peržiūrinėju savo senas nuotraukas, ir peržiūrėjus jūsų namų darbus , galvoju prie "netikėto rakurso" turbūt būtų tikę
Aš dangų pridengiau ranka ir pamačiau įdomią faktūrą, tokį matematinį tvarkos modelį
QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 07:30)
Nori nuotraukoj balanso, kirpk viršaus iki standartinio formato. Įdomesnė nuo to nepasidarys, bet diskomforto mažiau sukels
QUOTE(Anasko @ 2008 08 12, 10:37)
O as su siokiu tokiu peizazu. Galima taip sakyti kad pirmas mano peizazas. Ar baisiai neidomus? Man is pradziu labai patiko, bet ko toliau, tuo vis daugiau atrodo kad nieko gero nera
Man kliūna, kad maža. Ir stogas raudonas. Nustelbia rugiagėles.
Papildyta:
QUOTE(katuka @ 2008 08 12, 10:58)
Sveiki, suku vis ratus apie šią temą, skaitau jau labai seniai ją, bet vis bijau prisijungti Toli, man oj, iki jūsų lygio... O ir praktikos kasdienės neturiu su fotiku...
Esu daugiau mažiau Bald Nomad stiliaus - turistinių foto mėgėja Esu prisiregistravus keliuose prancūziškuose saituose, maždaug kūdros analoguose, bet netenkina manęs ten teikiama informacija, todėl norėčiau pabandyti pas jumi
Ateinu su keliomis ne per seniausiomis foto ir labai laukiu kritikos
Kaunas kitaip... Ir patinka, ir nepatinka toks rakursas...
Kažkaip įdėjus į internetą sumažėjo šios nuotraukos kokybė... Bet man vistiek patinka
Rytas...
Esu daugiau mažiau Bald Nomad stiliaus - turistinių foto mėgėja Esu prisiregistravus keliuose prancūziškuose saituose, maždaug kūdros analoguose, bet netenkina manęs ten teikiama informacija, todėl norėčiau pabandyti pas jumi
Ateinu su keliomis ne per seniausiomis foto ir labai laukiu kritikos
Kaunas kitaip... Ir patinka, ir nepatinka toks rakursas...
Kažkaip įdėjus į internetą sumažėjo šios nuotraukos kokybė... Bet man vistiek patinka
Rytas...
Labas
Nematau pateisinimo tokiam Kauno rakursui, nors atspalvis patiko (panašus į Bitės Vilniaus), o rytu mėgautis trukdo laidai.
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 12:23)
Be raudonų blynų dominuotų pirmas planas. Dabar gi dominuoja kažkas per vidurį tarp pirmo ir antro
Buvo kalbama apie tai, kad fotoaparatas nesvarbu, nes fotografuoja žmogus. Aparatas - tik įrankis. Šia tema radau neblogą nuorodą. Žmogus fotografuoja mobiliu telefonu.
QUOTE(sillwio @ 2008 08 12, 12:56)
o būna juostinių mobiliakų?
jei rimtai - kai kurios foto ten ohoho
QUOTE(sillwio @ 2008 08 12, 12:56)
Šia tema radau neblogą nuorodą. Žmogus fotografuoja mobiliu telefonu.
fantastikaaaa kaip su mobiliu
QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 13:09)
o būna juostinių mobiliakų?
Reikia pasiulyt ideja kokiai Nokia
zmogai, gelbekit. atsiuskit man kelis savo e-mailus. as jums persiusiu vakarykste foto su aguona (nemazinta internetui) ir jus pas save kompuose paziurekit, ar matot foto tokias pats spalvas kaip internete cia ar pas jus ekranuose viskas ok.
kai pradejua gilintis, man baisu pasidare per tas koduotes, kad atidaviau kriksto foto totaliai ne tos koduotes ir zmones ekrane mato ta pati, ka ir jus is mano internetiniu foto
kai pradejua gilintis, man baisu pasidare per tas koduotes, kad atidaviau kriksto foto totaliai ne tos koduotes ir zmones ekrane mato ta pati, ka ir jus is mano internetiniu foto
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 12:55)
zmogai, gelbekit. atsiuskit man kelis savo e-mailus. as jums persiusiu vakarykste foto su aguona (nemazinta internetui) ir jus pas save kompuose paziurekit, ar matot foto tokias pats spalvas kaip internete cia ar pas jus ekranuose viskas ok.
gali man wyshniai@yahoo.co.uk
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 13:55)
kristina@petrosius.lt si7sk ir man
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 13:55)
Siusk ir man: sillwio eta gmail.com
ir man siusk justi@justute.net
Sveika, Katuka
Na pasvires Kaunas idomiai atrodo. Bet man nelabai toks kampas... Kazkaip nepatogiai ziurisi... Pakrosinai graziai Spalvos grazios.
Mergaites portretukas labai gyvas.
O va ryto spalvos grazios tik vaizdelis nuobodokas su elektos laidais... Grazu bet norisi labiau kabinancio akcentelio, kad to nuostabaus rytinio dangaus fone butu kazkoks idomus siluetas (namo, medzio, geles, gyvuno, zmogaus ar dar kieno).
Sansara, man sita nuotrauka spalvomis labiau patinka, bet arciau sirdires visgi ta pirmoji... Nors ir cia, kuo ilgiau ziuri tuo graziau ziurisi tie du susikibe aguonu stiebeliai..
Sveika, Katuka
Na pasvires Kaunas idomiai atrodo. Bet man nelabai toks kampas... Kazkaip nepatogiai ziurisi... Pakrosinai graziai Spalvos grazios.
Mergaites portretukas labai gyvas.
O va ryto spalvos grazios tik vaizdelis nuobodokas su elektos laidais... Grazu bet norisi labiau kabinancio akcentelio, kad to nuostabaus rytinio dangaus fone butu kazkoks idomus siluetas (namo, medzio, geles, gyvuno, zmogaus ar dar kieno).
Sansara, man sita nuotrauka spalvomis labiau patinka, bet arciau sirdires visgi ta pirmoji... Nors ir cia, kuo ilgiau ziuri tuo graziau ziurisi tie du susikibe aguonu stiebeliai..