Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

na ir mano kita aguona teismui. kazkas foto yra, kazko truksta. matyt per daug bardako, o tie plemai raudoni nieko neprideda nuotraukai. nors savotiskai ji man patinka. lotuliukas.gif
user posted image

ai, viena istryniau. suprantu kad nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 12 rugpjūčio 2008 - 12:30
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 12:23)
na ir mano kita aguona teismui. kazkas foto yra, kazko truksta. matyt per daug bardako, o tie plemai raudoni nieko neprideda nuotraukai. nors savotiskai ji man patinka.  lotuliukas.gif
user posted image

ai, viena istryniau. suprantu kad nieko gero  lotuliukas.gif

aš spėjau aną pamatyt. kompozicija man rodos anos nelabai. ax.gif vaiko poza tai superinė, Tu teisi - arčiau norėjosi. ir kvadrato, beje biggrin.gif

Aguonos. Čia spalvos jau arčiau tiesos..smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 08 12, 00:24)
O cia vakar dienos darbas biggrin.gif
Troskulys

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 08 09, 10:22)
O as su beveik originalu noriu pasirodyti, drauges kate nufotografavau, po to pastebejau kad maiso kazkoks chalatas ant duru nuemiau, o ji paeme ir pabego, tai lir liko vieninteles kadras toks

Puikus kadras, nors kitas variantas man labiau patiko. Mistiškas toks.

QUOTE(bite maja @ 2008 08 10, 19:41)
buvau kūdros myte savaitgalį. apgailėtina, bet parsivežiau tik kelis kadrus. ir tie net su mytu visiškai nesusiję

Nesiskutęs koks lotuliukas.gif Linksmai čia.

QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 08:19)
Laba diena,
noriu, bet nedrįstu ir vėl jungtis į jūsų gretas
noriu mokytis, bet vis pritingiu kadrų pagaudyt 

fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst
"Susitikimas"

Sveika prisijungus 4u.gif
Susitikimas liuks. Aš iki pilnos laimės prikirpčiau dangaus, kad horizontas eitų per trečdalį ir plūdurus kairėj likviduočiau.

QUOTE(sayonara @ 2008 08 11, 09:44)
Sveiki,

sugrįžtu su pora paprastų kadrų iš Miuncheno

Kaip ir kitiems, man pirmoji. Antroji - neapsisprendžiu kas negerai. Gal be vaiko būtų tvarkingiau.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 11, 13:47)
O čia dar vienas eilinis kreivas iš mano ieškojimų 

A kodėl kreivas ? biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 11, 14:23)
Mano archyvine "Buciuokle", nukonkuruota anksciau rodytos Aguonu grafikos bet kai dabar badas kadrams, mano kriterijai vertinimo ne tokie griezti

Nu va, Sansara, kur kontrastą padėjai lotuliukas.gif Spalvos mane veža, o kompozicija g.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 20:09)
ačiū taip pat Anasko ir kt. už komentarus, ir kaip jau ir beveik už pripažinimą 

tad dar porą nuotraukų jūsų teismui

Aš, tiesą sakant, nematau čia nei idealios kompozicijos, nei įdomaus rakurso, nei meninės (idėjinės) prasmės. Man tai panašiau į atsitiktinius snap-shot'us, tikintis, kad pavyks. Už tai, kad ieškai, žinoma nusipelnai pagyrų smile.gif

QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 22:38)
peržiūrinėju savo senas nuotraukas, ir peržiūrėjus jūsų namų darbus , galvoju prie "netikėto rakurso" turbūt būtų tikę

Aš dangų pridengiau ranka ir pamačiau įdomią faktūrą, tokį matematinį tvarkos modelį biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 07:30)
Dar viena mano foto komentarams ir kritikai 
Noriu būti baltas..

Nori nuotraukoj balanso, kirpk viršaus iki standartinio formato. Įdomesnė nuo to nepasidarys, bet diskomforto mažiau sukels smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 08 12, 10:37)
O as su siokiu tokiu peizazu. Galima taip sakyti kad pirmas mano peizazas. Ar baisiai neidomus? Man is pradziu labai patiko, bet ko toliau, tuo vis daugiau atrodo kad nieko gero nera

Man kliūna, kad maža. Ir stogas raudonas. Nustelbia rugiagėles.

Papildyta:
QUOTE(katuka @ 2008 08 12, 10:58)
Sveiki, suku vis ratus apie šią temą, skaitau jau labai seniai ją, bet vis bijau prisijungti  Toli, man oj, iki jūsų lygio... O ir praktikos kasdienės neturiu su fotiku...
Esu daugiau mažiau Bald Nomad stiliaus - turistinių foto mėgėja  Esu prisiregistravus keliuose prancūziškuose saituose, maždaug kūdros analoguose, bet netenkina manęs ten teikiama informacija, todėl norėčiau pabandyti pas jumi 

Ateinu su keliomis ne per seniausiomis foto ir labai laukiu kritikos

Kaunas kitaip... Ir patinka, ir nepatinka toks rakursas...

Kažkaip įdėjus į internetą sumažėjo šios nuotraukos kokybė... Bet man vistiek patinka
Rytas...

Labas 4u.gif
Nematau pateisinimo tokiam Kauno rakursui, nors atspalvis patiko (panašus į Bitės Vilniaus), o rytu mėgautis trukdo laidai.

QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 12:23)
na ir mano kita aguona teismui. kazkas foto yra, kazko truksta. matyt per daug bardako, o tie plemai raudoni nieko neprideda nuotraukai. nors savotiskai ji man patinka.

Be raudonų blynų dominuotų pirmas planas. Dabar gi dominuoja kažkas per vidurį tarp pirmo ir antro smile.gif

Buvo kalbama apie tai, kad fotoaparatas nesvarbu, nes fotografuoja žmogus. Aparatas - tik įrankis. Šia tema radau neblogą nuorodą. Žmogus fotografuoja mobiliu telefonu.
http://flickr.com/ph...in/set-1304592/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 12 rugpjūčio 2008 - 12:56
QUOTE(sillwio @ 2008 08 12, 12:56)
Buvo kalbama apie tai, kad fotoaparatas nesvarbu, nes fotografuoja žmogus. Aparatas - tik įrankis. Šia tema radau neblogą nuorodą. Žmogus fotografuoja mobiliu telefonu.

o būna juostinių mobiliakų? lotuliukas.gif
jei rimtai - kai kurios foto ten blink.gif ohoho
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 12, 12:56)
Šia tema radau neblogą nuorodą. Žmogus fotografuoja mobiliu telefonu.

blink.gif fantastikaaaa kaip su mobiliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 13:09)
o būna juostinių mobiliakų?  lotuliukas.gif

Reikia pasiulyt ideja kokiai Nokia lotuliukas.gif
Atsakyti
zmogai, gelbekit. atsiuskit man kelis savo e-mailus. as jums persiusiu vakarykste foto su aguona (nemazinta internetui) ir jus pas save kompuose paziurekit, ar matot foto tokias pats spalvas kaip internete cia ar pas jus ekranuose viskas ok.
kai pradejua gilintis, man baisu pasidare per tas koduotes, kad atidaviau kriksto foto totaliai ne tos koduotes ir zmones ekrane mato ta pati, ka ir jus is mano internetiniu foto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 12:55)
zmogai, gelbekit. atsiuskit man kelis savo e-mailus. as jums persiusiu vakarykste foto su aguona (nemazinta internetui) ir jus pas save kompuose paziurekit, ar matot foto tokias pats spalvas kaip internete cia ar pas jus ekranuose viskas ok.
kai pradejua gilintis, man baisu pasidare per tas koduotes, kad atidaviau kriksto foto totaliai ne tos koduotes ir zmones ekrane mato ta pati, ka ir jus is mano internetiniu foto  blink.gif

gali man wyshniai@yahoo.co.uk

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 13:55)
kai pradejua gilintis, man baisu pasidare per tas koduotes, kad atidaviau kriksto foto totaliai ne tos koduotes ir zmones ekrane mato ta pati, ka ir jus is mano internetiniu foto  blink.gif

kristina@petrosius.lt si7sk ir man
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 13:55)

Siusk ir man: sillwio eta gmail.com
Atsakyti
ir man siusk justi@justute.net

Sveika, Katuka mirksiukas.gif
Na pasvires Kaunas idomiai atrodo. Bet man nelabai toks kampas... Kazkaip nepatogiai ziurisi... Pakrosinai graziai biggrin.gif Spalvos grazios.
Mergaites portretukas labai gyvas.
O va ryto spalvos grazios tik vaizdelis nuobodokas su elektos laidais... Grazu bet norisi labiau kabinancio akcentelio, kad to nuostabaus rytinio dangaus fone butu kazkoks idomus siluetas (namo, medzio, geles, gyvuno, zmogaus ar dar kieno).

Sansara, man sita nuotrauka spalvomis labiau patinka, bet arciau sirdires visgi ta pirmoji... Nors ir cia, kuo ilgiau ziuri tuo graziau ziurisi tie du susikibe aguonu stiebeliai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 12 rugpjūčio 2008 - 15:02