Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 12, 08:33)
Plugin'a man wyshniukas atsiunte..jeigu tas pats g.gif  vadinas "BW conversion Martin Fuch". Ar tas pats? Nemaciau ten jokiu options, bet ne nuostabu, nes PS valdyme visiska tundra esu biggrin.gif 
Ir dar klausimas butu...nu geda klaust, bet reikia...Kai ten pavercia foto i j/b ar reikia dar kazkaip levelius sujungti pries paspaudziant "save"??? pvz merge visible ar flaten image????????? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ne, avytess pluginas yra "BW styler" smile.gif ten atskira kaip programele, o ne vien action'as. siuo metu neturiu kompe, bet paprasyk ir kas nors butinai persius wink.gif

o kodel jus niekas neverciat per Channel mixer g.gif siaip tikrai puikus budas, leidziantis koreguoti ir akcentuoti butent tai, ka nors ir nuimti demesi nuo ten, kur nenori g.gif ir siaip, laikomas vienu is patogiausiu ir profesionaliausiu unsure.gif nors cia, kaip kiekvienam - prie ko pripranti, tas ir puiku ax.gif
o jei idomu cia ir cia.

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 07:48)
ne, avytess pluginas yra "BW styler" smile.gif ten atskira kaip programele, o ne vien action'as. siuo metu neturiu kompe, bet paprasyk ir kas nors butinai persius wink.gif

o kodel jus niekas neverciat per Channel mixer  g.gif siaip tikrai puikus budas, leidziantis koreguoti ir akcentuoti butent tai, ka nors ir nuimti demesi nuo ten, kur nenori  g.gif ir siaip, laikomas vienu is patogiausiu ir profesionaliausiu  unsure.gif nors cia, kaip kiekvienam - prie ko pripranti, tas ir puiku  ax.gif
o jei idomu cia ir cia.

aš tai pagrinde su gradient map verčiu ir pakeliu kontrastą (kontrassssttttliiigėėėėėėėėė).. mane labiausiai tenkina šitas būdas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 07:41)
avytess plugin'as pas mane vadinasi photo wiz

QUOTE(Sansara @ 2008 08 12, 07:48)

Tai kuris cia yra avytess pluginas biggrin.gif
Noreciau...gal kas turit?

Sansara, dekui. Isbandysiu ir "channel mixer" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 12, 07:56)
Tai kuris cia yra avytess pluginas biggrin.gif
Noreciau...gal kas turit?

Sansara, dekui. Isbandysiu ir "channel mixer" 4u.gif

čia tas pats, tas pats biggrin.gif aš turiu, jei nori.. rašyk emailą..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 rugpjūčio 2008 - 07:58
Lindra, nu zinai tik nepabek is cia bigsmile.gif jei su tokiom foto ateini, tai kas bus po menesio 4u.gif Labai patiko tavo neteketas rakursas, gal norisi daugiau ryskumo, bet bendrai liuks darbas

Sea, man dabar spalvos geresnes, bet pvz Sayonaros b/w variantas labiau patiko. Antra foto-liuks thumbup.gif ir momentas koks biggrin.gif gal vos vos pasiltinciau spalvas, odyte pilkoka pas mane rodo
Ir balerina irgi liuks, labai tinka tas antras sluoksnis. Sayonaros j/b variantas geresnis tik man kontrasto kiek daugoka tongue.gif del grudo nezinau, man kaip kada uzeina, tai norisi jo tai ne.
Del RAW parase Californija. Man atrodo su naujais PS irgi galima dirbti RAW g.gif Tik as kai persikraunu i kompa zoom browsere ekspozicija pakoreguoju, nes digital foto profesionale tokios funkcijos nera. O po to iskart i jpg konvertuju, ir su PS toliau levelius ir kt.

Californija, as j/b su gradient map thumbup.gif po to contrasto padidinu jei reikia, ir per add noise truksma jei norisi. O Avytess pluginu nesinauduoju, nelabai patiko,gal as nesuprantu kaip nauduotis, bet rezultatas man nelabai geras gaunasi.
Del antro sluoksnio- Sansaros posta uzseivinau:
"atsidarau abi foto. tada vienoje darau new layer, antroje pažymiu visą foto Ctrl+A ir darau copy. ir paste į tą layer. keiti skaidrumą (Opacity), kad matytųsi viena ant kitos ir pabaigoje prieš savinant flatten image, kad sujungtų sluoksnius į vieną foto.
tačiau foto turi būt vienodo formato siuo atveju. išeina kažkas į dviguba ekspoziciją. bet tada labai kontrastu reik žaist.
o jei kažką, pvz dangų iškirpt. tai analogiškai. tik vienoje foto iškerpi, kitoje paste"

Sayonara, man patiko tas perejimas nuo visai baltos iki visai juodos spalvos biggrin.gif Bet darbas man baisiai kontrastingas, ta siena uz mergaites atrodo kaip murzina palyginus su jos baltumu

O CS2, CS1 vadinasi niekas neturi angel_sadangel.gif

Pas mus kazkoks juodas periodas doh.gif tik as pasveikau neaisku kuom sirgau, dabar mazoji susirgo unsure.gif ir plius prie viso sito masinos neturiu nuo pat musu susitikimo doh.gif ir neturesiu maziausiai iki menesio galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 12, 08:36)
Sayonara, man patiko tas perejimas nuo visai baltos iki visai juodos spalvos biggrin.gif Bet darbas man baisiai kontrastingas, ta siena uz mergaites atrodo kaip murzina palyginus su jos baltumu

ta siena - daugiau negu 2000 m. senumo kalkakmenis, ji ir yra murzina biggrin.gif
nežinau, akivaizdžiai man kontrastligė, labai norisi stipraus kontrasto biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, o parodyk beveik originala blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 12, 09:46)
Sayonara, o parodyk beveik originala blush2.gif

bijau, kad jo nebeturiu šitam kompe. kitą kadrą šitoj vietoj parodyčiau, dar nelindus esu prie kitų..smile.gif

turiu, tuoj pakadruosiu ir parodysiu be vinjetės ir per didelio kontrasto biggrin.gif

tik verčiau j/b, kontrasto neliečiau. sakau, ta siena tiesiog tokia yra, kalkakmenis, būdingas visai pietų vokietijai..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 rugpjūčio 2008 - 10:01
QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 08:30)

Noriu būti baltas..

user posted image

a tai čia kuris nori būt baltas? g.gif lotuliukas.gif kodėl foto šonai kažkokie neryškūs kaip per rūką, a? g.gif kodėl formatas nestandartinis, a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 12, 09:58)
a tai čia kuris nori būt baltas?  g.gif  lotuliukas.gif  kodėl foto šonai kažkokie neryškūs kaip per rūką, a?  g.gif kodėl formatas nestandartinis, a?  g.gif

baltas nori būti tas, kuris taškuotas. doh.gif
foto šonai kaip per rūką, nes kirpta stiprokai. doh.gif
formatas kodėl nestandartinis - todėl, kad čia aš kirpau, o ne Tu biggrin.gif aš pastoviai nusikerpu kaip nors netradiciškai, metas būtų priprast lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu zinai man sitas variantas daug geresnis ax.gif ir kontrasto visai pakanka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 12, 10:06)
Nu zinai man sitas variantas daug geresnis ax.gif ir kontrasto visai pakanka g.gif

o man anas labiau patinka.. 4u.gif kaip iš pasakos kažkokios tas rūkelis..biggrin.gif
Atsakyti