Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 11, 21:45)
Lindra blink.gif  thumbup.gif  4u.gif PIRMOJI!! thumbup.gif Tai jums ir pavyzdys, kad technika yra niekis , jei neturi matymo. Pirmoji nuotrauka tai ne tik ideali kompozicija, įdomus rakursas, bet ir menine (idėjine) prasme ji įtraukia, akys tiesiog sustingsta ties tuo užmigusiu kareivuku. Tai yra puiki Spaudos fotografija, kuri laisvai galėtų puikuotis spaudos fotografijos albume thumbup.gif (na techninius dalykėlius galima būtų patvarkyti, bet čia tokia smulkmė, kad neverta net šnekėt apie tai)..

Apie antrąja deja pasakyti negaliu nieko. Na ji neįdomi nei siužetu, nei atlikimu 4u.gif plius labai užkliūva išdegęs dangus (kas beje pirmojoje irgi yra - padegę debesys, tačiau pirmojoje tai dingsta superiniame siužete).

dėkui už smagų komentarą biggrin.gif
biggrin.gif džiugu, kad patiko, o ką jūs darote su išdegusiais debesimis ir dangumi? kaip pataisyt?

Atsakyti
Lindra, na, Pupeliukas nesikabinėja, tai priekabiausiu aš tongue.gif man akys kaip tik krypsta į tą trečią asmenį ir ties juo sustoja. vat jei tas miegantis būtų trečias, tada tai būtų super. ir jei fokusas būtų vietoj, tada iš viso būtų thumbup.gif bet sutinku, kad momentas yra thumbup.gif
o antra tiesiog foto kaip foto. neįdomi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 rugpjūčio 2008 - 21:30
QUOTE(bite maja @ 2008 08 11, 22:29)
Lindra, na, Pupeliukas nesikabinėja, tai priekabiausiu aš  tongue.gif man akys kaip tik krypsta į tą trečią asmenį ir ties juo sustoja. vat jei tas miegantis būtų trečias, tada tai būtų super. ir jei fokusas būtų vietoj, tada iš viso būtų  thumbup.gif

apie tai ir aš pagalvojau, tik neišsidaviau blush2.gif biggrin.gif
mano akys irgi krypsta į ne tą, į kurį geriau kryptų biggrin.gif
dėkui wink.gif
Atsakyti
Lindra, ir as prisidesiu prie pagiru pirmajai foto bigsmile.gif liuks!!! Tas miegantis, tiesiog super kaip iskrenta is griezto konteksto thumbup.gif Nezinau gal jei kiek pablurinti 3aji, tada ne taip jis i akys lis g.gif

Sayonara, kuklumas aisku puosia zmogu bigsmile.gif bet kaip parase BN, ne nado lialia tongue.gif
Atsakyti
va, kad nesu PS įvaldžiusi, moku tik patiesinti, pakreivinti, pašarpinti biggrin.gif visą foto - dalimis nemoku unsure.gif

peržiūrinėju savo senas nuotraukas, ir peržiūrėjus jūsų namų darbus , galvoju prie "netikėto rakurso" turbūt būtų tikę bigsmile.gif

user posted image

(ši foto tai su juostine muiline daryta, ir skenuota popierinė nuotrauka)
man įdomi, bet labai įdomu išgirsti ir kitų nuomones smile.gif

P.S. man atrodo, kad aš jau per daug dėmesio reikalauju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
Lindra, idomus tavo darbai 4u.gif Na tik su suniuku ir varvekliais nepatiko biggrin.gif

Californiagirl, labai patiko pirmoji thumbup.gif
Anasko, man visos labai patiko wub.gif

Sansara, man patinka tavo aguona 4u.gif Zinok pas mane spalvos irgi grybauja, ypac raudona doh.gif

Patvarkiau savo vaiko foto, ar geriau dabar?
user posted image

O cia vakar dienos darbas biggrin.gif
Troskulys
user posted image

O cia sudejau dvi viena ant kitos smile.gif
user posted image
Papildyta:
Labai geda prisipazinti, bet as vis dar fotografuoju jpeg formatu, bandziau susiinstaliuoti,is canon viska ,kad skaitytu raw, bet vis tiek man nerodo nuotrauku fotografuotu raw formatu. Ka blogai darau? padekit man zioplei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 10, 04:01)

Man ziurisi 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 08 10, 11:41)
buvau kūdros myte savaitgalį. apgailėtina, bet parsivežiau tik kelis kadrus. ir tie net su mytu visiškai nesusiję  doh.gif

user posted image

thumbup.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 13:51)
Puriena, va mano beerdvis kadras biggrin.gif
user posted image

spalvos nuostabios

QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 00:19)
"Susitikimas"
user posted image

labai panasi foto buvo ideta cia, ir daug kas bande ivairias kadruotes ir su spalvom zaide.

QUOTE(sayonara @ 2008 08 11, 01:44)
Sveiki,

sugrįžtu su pora paprastų kadrų iš Miuncheno:

user posted image

user posted image

grazu labai, ypac su dviraciu thumbup.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 11, 05:47)
O čia dar vienas eilinis kreivas iš mano ieškojimų  biggrin.gif

user posted image

patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 08 11, 22:38)
peržiūrinėju savo senas nuotraukas, ir peržiūrėjus jūsų namų darbus , galvoju prie "netikėto rakurso" turbūt būtų tikę  bigsmile.gif
(ši foto tai su juostine muiline daryta, ir skenuota  popierinė nuotrauka)

man šita tikrai patinka.. faina.. erdvė, ornamentika, pasikartojimas.. nesuprantu, kas čia, rodosi, kaip šokolado laukai biggrin.gif bet tikrai smagi.. stenkis, eik į priekį ir labai greitai išgirsi tik "wow" 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 08 11, 23:24)
Patvarkiau savo vaiko foto, ar geriau dabar?
O cia vakar dienos darbas biggrin.gif
Troskulys
O cia sudejau dvi viena ant kitos smile.gif
user posted image
Papildyta:
Labai geda prisipazinti, bet as vis dar fotografuoju jpeg formatu, bandziau susiinstaliuoti,is canon viska ,kad skaitytu raw, bet vis tiek man nerodo nuotrauku fotografuotu raw formatu. Ka blogai darau? padekit man zioplei blush2.gif

man žinok vaikučio foto ([pirmoje) labai spalvos nepatinka. aną kartą nepatiko ir šį nepatinka. sintetinės tokios, nenatūralios. gal ta paklodė viską gadina, ji man tokios nevaikiškos spalvos. vaikučio foto man norisi natūralių spalvų aplinkoje, tarp sodrių gamtos spalvų, o ne tokių sintetinių.. blush2.gif 4u.gif
troškulys a jau smagi.

o už trečią, baleriną - sėsk, penki. penkiabalėje sistemoje. man labai patinka. puiki foto.. dar vos grūdo uždėčiau ir būtinai kontrasto..smile.gif 4u.gif

aš irgi fotkinu tik jpeg. su raw buvo vienas bandymas, tingiu..biggrin.gif
Papildyta:
Sea, leidau sau pakoreguoti.. jei norėsi, išimsiu..
aš taip matau Tavo foto..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Niu dekui uz komentarus 4u.gif As juk ir sakiau, kad seimynines biggrin.gif
O juosta si buvo paprasciausia Kodak Gold ISO 400. Spalvos sakyciau be galo artimos tikrom spalvom.
Uzsissakiau pora Kodak Portra juostu is B&H...nekantrauju kada gausiu ax.gif

Lindra, sveika prisijungus 4u.gif Prisidedu prie pagyrimu ax.gif Patiko tavo pati pirmoji su tilteliu, kareiveliai ir paskutine thumbup.gif Paskutinej gal dangu kirpciau g.gif

Sea, RAW failus gali perziureti su "zoom browser"(juk pas tave canonas), o siaip tai jas vistiek turi konvertuoti i JPEG, kad paprastai kompe matytum. Konvertavimo programele canon'ui turetum tureti- "Digital Photo Profesional" vadinasi.
Patiko tavo sokejeles sloksniuota nuotrauka wub.gif (o man geda pasakyti, kad nemoku taip nuotrauku sujungti blush2.gif Kas pamokys? )

Sayonara, abu kadrai liuks thumbup.gif Ipatingai pirmas rolleyes.gif
Pasakyk, kaip tu grudelio uzmetei sea leliaus nuotraukoje??? Toks "tikras" atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 12, 07:15)
Niu dekui uz komentarus 4u.gif  As juk ir sakiau, kad seimynines biggrin.gif
O juosta si buvo paprasciausia Kodak Gold ISO 400. Spalvos sakyciau be galo artimos tikrom spalvom.
Uzsissakiau  pora Kodak Portra juostu is B&H...nekantrauju kada gausiu ax.gif

Lindra, sveika prisijungus 4u.gif  Prisidedu prie pagyrimu ax.gif Patiko tavo pati pirmoji su tilteliu, kareiveliai ir paskutine thumbup.gif  Paskutinej gal dangu kirpciau g.gif

Sea, RAW failus gali perziureti su "zoom browser"(juk pas tave canonas), o siaip tai jas vistiek turi konvertuoti i JPEG, kad paprastai kompe matytum. Konvertavimo programele canon'ui turetum tureti- "Digital Photo Profesional" vadinasi.
Patiko tavo sokejeles sloksniuota nuotrauka wub.gif (o man geda pasakyti, kad nemoku taip nuotrauku sujungti blush2.gif Kas pamokys? )

Sayonara, abu kadrai liuks thumbup.gif  Ipatingai pirmas rolleyes.gif
Pasakyk, kaip tu grudelio uzmetei sea leliaus nuotraukoje??? Toks "tikras" atrodo thumbup.gif

aš jau bijau ir pagalvoti, kas bus, kai Tu portrą gausi, jeigu su kodak gold tokius stebuklus išdarinėji biggrin.gif 4u.gif

Sea vaikučio foto grūdą dėjau su taip vadinamu "Avytess plugin'u" biggrin.gif beveik visada, kai skaitmenines foto su juo koreguoju, užmetu 400 film grain smile.gif ten yra labai nemažų galimybių, tik reik netingėti pasibandyti.. jeigu neturi, galiu persiųsti..smile.gif
Papildyta:
Dar viena mano foto komentarams ir kritikai 4u.gif

Noriu būti baltas..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 rugpjūčio 2008 - 07:31
QUOTE(sayonara @ 2008 08 12, 07:18)
Sea vaikučio foto grūdą dėjau su taip vadinamu "Avytess plugin'u" biggrin.gif beveik visada, kai skaitmenines foto su juo koreguoju, užmetu 400 film grain smile.gif ten yra labai nemažų galimybių, tik reik netingėti pasibandyti.. jeigu neturi, galiu persiųsti..smile.gif

Plugin'a man wyshniukas atsiunte..jeigu tas pats g.gif vadinas "BW conversion Martin Fuch". Ar tas pats? Nemaciau ten jokiu options, bet ne nuostabu, nes PS valdyme visiska tundra esu biggrin.gif
Ir dar klausimas butu...nu geda klaust, bet reikia...Kai ten pavercia foto i j/b ar reikia dar kazkaip levelius sujungti pries paspaudziant "save"??? pvz merge visible ar flaten image????????? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 12, 07:33)
Plugin'a man wyshniukas atsiunte..jeigu tas pats g.gif  vadinas "BW conversion Martin Fuch". Ar tas pats? Nemaciau ten jokiu options, bet ne nuostabu, nes PS valdyme visiska tundra esu biggrin.gif 
Ir dar klausimas butu...nu geda klaust, bet reikia...Kai ten pavercia foto i j/b ar reikia dar kazkaip levelius sujungti pries paspaudziant "save"??? pvz merge visible ar flaten image????????? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

avytess plugin'as pas mane vadinasi photo wiz

Atsakyti