Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

O kaip cigarelos?

Man labai patinka pypke, toks malonus tabako kvapas, nieko panasaus neturi su cigaretemis, ar cigaru.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 11, 19:12)
O tau tikrai patinka CIGARU kvapas?
Taigi jis baisiai savotiskai smirda.
O kuo geresnis, t.y. brangesnis cigaras- tuo labiau dvokia...
nu bet ir skonis pas tave, fu fu fu...

Tu taip manai...,kuo brangesnis,tuo labiau smirda... g.gif ,matyt kazka maisai...,tik va su kuo nezinau...( gal tu net nezinai kas tai per kvapas...,o gal galvoji,kad tai kaip prastos cigaretes...),nes cigarai kvepia...
Skonis pas visus skirtingas...,bet kadangi pas mus iprasta,kai ko nezinoma,viska peikti... ,tai nesistebiu...

Papildyta:
QUOTE(Mari-83 @ 2010 07 11, 19:41)
O kaip cigarelos?

Man labai patinka pypke, toks malonus tabako kvapas, nieko panasaus neturi su cigaretemis, ar cigaru.

Va ir su pypke vyrai man solidus...,irgi maloniai,vyriskai kvepia...
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2010 07 11, 19:26)
As kai skaitau jusu postus,man taip nuotaika pakyla.Jus teskit teskit
Papildyta:

Man irgi smirda.Mano subjektyvia nuomone,cigarai tiesiog turejo gerus PR-intojus.Ir dabar baisus preztizs ta smirdala dumint

Ane...,tai kaip sakoma kvailys ir is pirsto juokiasi...

Prestizas...,na dievaz jus idomi ir keista ,nors jei tik subjektyvi nuomone...,skaitant jusu nuomone,jauciasi nostalgija "sovietiniams laikams"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 11 liepos 2010 - 18:58
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 07 11, 19:55)
matyt kazka maisai...,tik va su kuo nezinau...( gal tu net nezinai kas tai per kvapas...,o gal galvoji,kad tai kaip prastos cigaretes...)

Su porcigaretėm gal supainiojo..
Atsakyti
Vilnera, juk juokauju as del tu batu:)
jus teskite apie cigarus, patirti renku biggrin.gif
Atsakyti
Tu taip manai...,kuo brangesnis,tuo labiau smirda... g.gif ,matyt kazka maisai...,tik va su kuo nezinau...( gal tu net nezinai kas tai per kvapas...,o gal galvoji,kad tai kaip prastos cigaretes...),nes cigarai kvepia...
Skonis pas visus skirtingas...,bet kadangi pas mus iprasta,kai ko nezinoma,viska peikti... ,tai nesistebiu...

...as ir paragavus ju skonio esu, geriau, nei nerasysiu, i ka tas skonis panasus...
Atsakyti
Tai norit pasakyti, kad vertas grieko vyras turi smirdeti: ragais, nagais ir kanopom... sunglasses2.gif
Atsakyti
cia buvo diskusija apie zemes forma. taigi, mano tevukas, pagal specialybe fizikas sitaip paaiskino mano vaikui: zeme yra cemodano formos. tas cemodanas sukasi aplink saule ir is leto atsidarineja, paskui uzsidarineja. kai atsidaro - buna diena. kai uzsidaro - naktis. kai cemodanas priekiu i saule - buna vasara. kai nugara - buna ziema. tinkamesnio paaiskinimo nesu girdejusi.

P. S. man tai cigarai kvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keter: 11 liepos 2010 - 20:04
QUOTE(Moonte @ 2010 07 11, 20:34)
Tai norit pasakyti, kad vertas grieko vyras turi smirdeti: ragais, nagais ir kanopom...  sunglasses2.gif

Cia mes apie Ilgaplaukes silpnybes blevyzgojam...

Bet "Ragai ir kanopos"- labai netgi tinka!
Papildyta:
QUOTE(Keter @ 2010 07 11, 21:03)
cia buvo diskusija apie zemes forma. taigi, mano tevukas, pagal specialybe fizikas sitaip paaiskino  mano vaikui:

Kadangi as nesu fizike- tai vaikui gaubli nupirkau...
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 07 11, 19:41)
O kaip cigarelos?

Cigariles ir pypke kvepia wub.gif
Papildyta:
  Ane...,tai kaip sakoma kvailys ir is pirsto juokiasi...

Prestizas...,na dievaz jus idomi ir keista ,nors jei tik subjektyvi nuomone...,skaitant jusu nuomone,jauciasi  nostalgija "sovietiniams laikams"

Gal dar kokiu perliuku turit?Teskit teskit
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 07 11, 20:28)
...as ir paragavus ju skonio esu, geriau, nei nerasysiu, i ka tas skonis panasus...

Brudas kokiu reta.Isbandziau kelias rusis (galvojau ne ant tu pataikiau) laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 11 liepos 2010 - 20:11
QUOTE(juraga @ 2010 07 11, 22:09)

Papildyta:

ai kam tas gaublys, kai yra namie internetas kur viska galima pasitikslinti biggrin.gif Drops, o pypke bandei rukyti? va ten tai brudas atrodo pabandzius. net nebekvepia paskui.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 11, 21:09)

Papildyta:

O tai gal dabar kalbekim i tema...,nes mano "narstymas" kazkaip visai ne i tema...,nebent pervardinsite tema...,ir pavadinsite mazdaug taip:" Visu besilankanciu pasiplepejimuose kauleliu narstymas"...,na gal kazkas sugalvos ir geriau... lotuliukas.gif

O ka jau fizikai uzsiima zemes pavirsiaus nagrinejimu... g.gif ,na ir zinios...,as apakus...siaubiakas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 07 11, 22:05)
O tai gal dabar kalbekim i tema...,

Net ir labai i tema.
Va, jau issiaiskinom, kad tu pirmiausia atkreipi demesi savotisko kvapo aferistus...
Atsakyti