Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

va va va, visiškai sutinku su tavo nuomone. na į akis nebent užmesčiau žvilgsnį, pažiūrėt kokia spalva-mažu graži visai biggrin.gif o šiaip tai nieko jos neparodo.
net nežinau į ką pirmiausiai atkreipiu dėmesį. į visą tą elgseną turbūt, sunku net apibūdint, netyrinėju organų atskirai, jamu viską iš karto, o jei kur žvilgsnis užkliūna tai galima ilgiau pažiūrėti ir paanalizuoti hihihi.gif
Atsakyti
visai nesutinku...niekas ir nesako, kad is akiu nusprendi viska...bet prasideda nuo akiu...i jas pazvelges...atsiranda noras labiau susipazinti, nes jos atrodo geros, siltos...o jei akyse matai tik salti...noro ir bendraut nera...apie skirtingus dalykus visai snekam...tarkim imant net ne vyrus...paziuri i zmogu ir jo akyse yra kazkas tokio, kad jis atrodo atstumiantis, nors nieko tau blogo jis ir nepadare...akyse labai matosi zmogaus emocijos ir poziuris i tave...nebent jis yra super aktorius, bet ir tai... g.gif
o dantys , nemanau kad kazkas isvis sneka apie ju tanki... biggrin.gif jei zmogus su ispuvusiais dantim, jam tuomet smirda is burnos...niekas neuzmaskuos to kvapo...iskart tai tampa siek tiek atstumiamu dalyku...be to tai parodo zmogaus poziuri i sveikata , i higiena... mirksiukas.gif o tai manau irgi labai svarbu...
Atsakyti
na gal ir keistai nuskambes,gal kai kurios pasijuoksit,bet as dazniausiai ziuriu i dantis blush2.gif .Man tiesiog patinka kai dantys yra balti,priziureti.Bet tai pastebiu ne tik pas vaikinus,bet ir pas merginas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(just me @ 2008 08 15, 00:02)
na gal ir keistai nuskambes,gal kai kurios pasijuoksit,bet as dazniausiai ziuriu i dantis blush2.gif .Man tiesiog patinka kai dantys yra balti,priziureti.Bet tai pastebiu ne tik pas vaikinus,bet ir pas merginas tongue.gif

Manau tai parodo,ar zmogus prisiziuri save
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 08 14, 16:22)
Kaip akys parodo ar žmogus įdomus ar ne ?  blink.gif kame, kurioje vietoje jos tą parodo? tipo kažkokie akių bruoželiai atspindi kažkokius pomėgius, būdą ar kaip?
Čia gal daugiau kalbama apie tai, kad akimis užmezgamas pirmasis kontaktas, bet tai jau yra bendravimo išraiška, o ne kažkokia akių kaip kūno dalies savybė  ax.gif

Oi, akys laaabai daug parodo. Tiesiog kaip sakai neatkreipi į jas dėmesio, užtat ir neužfiksuoji tam tikrų dalykų arba esi dar labai jauna smile.gif Aš kadangi mėgėja žiūrėt į akis ir jau n kartų esu įsitikinus,kad mano susidaryta pirminė nuomonė apie žmogų iš akių labai gerai pasitvirtina, tai pritariu tam banaliam posakiui, kad akys-sielos veidrodis. Pabandyk atidžiau paanalizuot žvilgsnį, pamatysi, kad tikrai ne iš piršto laužtas tas posakis mirksiukas.gif Šiaip sunku pasakyt į ką konkrečiai atkreipt dėmesį, tiesiog žiūri į žmogų ir matai.

QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 14, 20:35)
visai nesutinku...niekas ir nesako, kad is akiu nusprendi viska...bet prasideda nuo akiu...i jas pazvelges...atsiranda noras labiau susipazinti, nes jos atrodo geros, siltos...o jei akyse matai tik salti...noro ir bendraut nera...apie skirtingus dalykus visai snekam...tarkim imant net ne vyrus...paziuri i zmogu ir jo akyse yra kazkas tokio, kad jis atrodo atstumiantis, nors nieko tau blogo jis ir nepadare...akyse labai matosi zmogaus emocijos ir poziuris i tave...nebent jis yra super aktorius, bet ir tai... g.gif

drinks_cheers.gif Mano mintys labai panašios.
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2008 08 15, 01:04)

O jei tu dantu nerodo arba kalbant jie nelabai matosi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Visų pirma saviškio pastebėjau akis, o paskui bendravimas, elgesys... smile.gif
Atsakyti
Man irgi pirmoje vietoje žvilgsnis, akys mirksiukas.gif Po to jau išvaizda, laikysena, veido bruožai, sudėjimas ir tt. Bet tarkim einant gatve visuomet atkreipiu dėmesį į vyrus, kurie plačiais pečiais, juk iš tolo gali ir tų akių nelabai įžvelgti irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pastebiu koks jo susidomėjimas mano asmeniu, o po to jau visa kita ax.gif
Atsakyti
neziuriu i akis, dantis ar pan... o i bendra estetini vaizda, tvarkinguma.. juk kitam gali labai seksualiai atrodyti ir poros dienu barzdele bigsmile.gif ax.gif o kas liecia charakteri, mane zavi sveikas humoro jausmas, laisvumas ir svelnumas wub.gif tuo mane brangiausiasis ir suzavejo wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2008 08 15, 00:04)
Papildyta:

aš irgi doh.gif ax.gif
Atsakyti
Švarius batus, švarius dantis ir panages, švaros kvapą, išplauta galva ir tvarkingai susišukavęs. Po to visa kita. Jei anksčiau išvardintų dalykų nėra, nėra nei ko gaudyt žvilgsnių, akių, šypsenos ir t.t.
Atsakyti
Svarbiausia...visumas! bigsmile.gif tongue.gif
Bet šiaip, pats pirmas žvilgsnis būna į akis ax.gif Daug čia nuomonių apie tas akis, bet man vis dėlto, jos laaabai daug ką pasako tongue.gif
Dar pastebiu plaukus. Man patinka, kai gražiai krenta, purūs, truputį ilgesni, nei ežiukas, bet aišku ne iki pečių biggrin.gif biggrin.gif
Po to, žinoma, bendravimas, manieros ir visa kita smile.gif
Labai sunku išskirti kažką vieną ax.gif
Atsakyti