Kai buvau dar netekėjusi žiūrėdavau pirmiausia į rankas.... yra žiedas ar ne. Dabar pirmiausia bendravimo kultūra, kiek gyvenimo būdo "nuvargintas" veidas, kvapas ir tik tada rankos.... bet dabar į jas žiūriu tik dėl panagių švarumo.

apranga turbut. Jei sutinku koki "geziuka" tai jau neklausau ka jis kalba
uztenka pamatyt kaip atrodo

po bendro vaizdo ivertinimo zvilgsnis krenta i akis...jos pasako labai daug...jose atsispindi ir praeitis ir gyvenimo budas ir dar daug kitu dalyku...

1. Eisena, laikysena
2. Rankos, akys
3. Balso tembras
2. Rankos, akys
3. Balso tembras
kažkaip pirmiausia atkreipiu dėmesį į batus
(gal dėl to MB visada su tvarkingais batukais, kartais ir mano pavaksuoja
)
paskui visą nužvelgiu, plaukučius, akytes ir pan. na ir žinoma užpakaliukas

paskui visą nužvelgiu, plaukučius, akytes ir pan. na ir žinoma užpakaliukas

1 bendras vaizdas
2 dantys
3 rankos
4 batai
5 bendravimas
2 dantys
3 rankos
4 batai
5 bendravimas

Į tokius dalykus kaip akys tai turbūt po mėnesio "aktyvaus" bendravimo dėmesį atkreipčiau ir nuoširdžiai manau kad daugumai tas akių sureikšminimas tėra tik num vat kad gražiai skamba or sth bet tai iš tikro nelabai ir patys kreipia dėmesį iš pradžių
Kaip ir dantis čia dauguma mini - nu taip, jei su jais negerai kažkas tai krenta į akis, bet tai šiaip nagrinėtis dantis ir pagal jų tankį ar dydį ar nežinau ką kategorizuoti žmones tai jau man biški freaky atrodo
Dėmesį atkreipia žmogaus išvaizda bendrai, įvairūs nukrypimai nuo "normos" jei tokie yra aišku, ūgis, sudėjimas, šukuosena, apranga ir mokėjimas derinti, elgesys aišku.

Kaip ir dantis čia dauguma mini - nu taip, jei su jais negerai kažkas tai krenta į akis, bet tai šiaip nagrinėtis dantis ir pagal jų tankį ar dydį ar nežinau ką kategorizuoti žmones tai jau man biški freaky atrodo

Dėmesį atkreipia žmogaus išvaizda bendrai, įvairūs nukrypimai nuo "normos" jei tokie yra aišku, ūgis, sudėjimas, šukuosena, apranga ir mokėjimas derinti, elgesys aišku.
QUOTE(moodring @ 2008 08 14, 14:08)
Į tokius dalykus kaip akys tai turbūt po mėnesio "aktyvaus" bendravimo dėmesį atkreipčiau ir nuoširdžiai manau kad daugumai tas akių sureikšminimas tėra tik num vat kad gražiai skamba or sth bet tai iš tikro nelabai ir patys kreipia dėmesį iš pradžių

Klysti. Būtent nuo akių pradedu žmogaus vertinimą - įdomus man ar neįdomus, o tai vyksta per pirmas susipažinimo akimirkas. Jeigu tinka akys, tada jau yra rankos ir batai.

tikriausiai į akis labiausiai žiūriu- ar šiltas žvilgsnis. Dar įsidėmiu kokius nors išskirtinius išvaizdos bruožus ir stengiuosi įsiminti vardą. O visa kita- nesvarbu: ženytis tai nesiruošiu.
QUOTE(Minerva @ 2008 08 14, 14:27)
Klysti. Būtent nuo akių pradedu žmogaus vertinimą - įdomus man ar neįdomus, o tai vyksta per pirmas susipažinimo akimirkas. Jeigu tinka akys, tada jau yra rankos ir batai. 

Kaip akys parodo ar žmogus įdomus ar ne ?

Čia gal daugiau kalbama apie tai, kad akimis užmezgamas pirmasis kontaktas, bet tai jau yra bendravimo išraiška, o ne kažkokia akių kaip kūno dalies savybė