Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(alisia28 @ 2010 06 26, 14:17)
Reikejo neisikisti, neistengete palaukti, kol uzbaigsime  biggrin.gif
Nei šitas pokalbis, nei forumas apskritai nereikalauja iš manęs jokių pastangų. Antraip čia nedalyvaučiau.

QUOTE(vilnera @ 2010 06 26, 16:18)
Praturtina ne ta kazkokia prasme, kad praturteji kaip asmenybe, bet praturteja saviverte gal but, paties saves vertinimas?

Kitaip tariant, savivertės kompleksų maskavimas. Čia to apstu. Bukystės su pretenzijomis vertinti ir būti įvertintu. Šitaip gimsta ištisi puslapiai niekinių didaktinių (!) dialogo imitacijų, beverčio barškėjimo. Sakysit, subjektyvūs vertinimai / interpretacijos. Kurgi ne : ) Kurgi ne...

Vat man klausimas toks kuri laika vartaliojasi-ar del to noro neinerti, to noro pabegt nuo asmeniskesnio sudalyvavimo cia - atnaujinat savo nika?

Kur kas paprasčiau - turiu "uodegą", taigi šiek tiek žaidžiam. Fun.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 26, 01:11)
Na va,visada svarbu kokia zmogaus apranga...,nes priesingu atveju,neatkreiptum i ji demesio...,o paskui jo "vidus",o ne atvirksciai...

Oi nesakyk....
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 26, 01:23)
As ir netaikau,bet Alisia patvirtino butent tai apie ka as sakau...,nes tai yra gyvenimas...,ir nereikia sakyti,kad jus pirmiau ziurite i jo "vidu"...idomu,atskleiskite,kaip pirma karta pamacius zmogu galima pamatyti jo "vidu",nebendravus su juo ,nepersimetus nei vienu zodziu.. Vat ir sakau,kad pirma -apranga,manieros,kultura...,o tik paskui jo vidinis pasaulis...

Pamatytum kaip mano būsimas vyras atėjo š pirmą pasimatymą apsirengęs doh.gif doh.gif pargriūčiau dabar pamačius biggrin.gif bet kažkuo traukė, tiksliau sudomino, tai jog apie mano pomėgį žinojo dar daugiau nei aš. Va ir dėl to atėjau. Patikėkit jo apranga pasikeitė tik laikui bėgant biggrin.gif Ir iš vis tada galvojau, kad velnias kaip gali toks protingas žmogus taip baisiai apsirengt biggrin.gif

Visada žiūriu į elementarę higieną ir...rankas. Čia savotiškas fetišas. Nemėgstu vyrų smulkiomis rankomis.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 06 26, 21:10)
Ir iš vis tada galvojau, kad velnias kaip gali toks protingas žmogus taip baisiai apsirengt  biggrin.gif

Esu analogišką situaciją patyrusi : ) Žiūrėjau į tą apgailėtiną bendrą vaizdą vainikuojantį "sulaižytą" sklastymą ir galvojau: iš kurio urvo anas išlindo??.... : )
Atsakyti
O aš galvojau, kad tokių kelnių su kantu jau nebegamina. Dabar beje pats nesupranta kaip susisuko taip apsirengt biggrin.gif
Atsakyti
Man NR.1 yra lupos, jos turi buti sexy wub.gif
Atsakyti
Kai parasai kazka labiau nuo dusios, skaudesnio gal-vat man tada kyla noras prideliot sypseniuku tu visokiu.. Na kad sukvailint visa teksta.. Padaryt ji toki absurdiskesni.. Labiau olialia formato..

Mano akimis, priešingai - kuo asmeniškiau, tuo mažiau kaipo reikalingas olialia formatas. Bet apskritai - kam įdomios emocijos forume? Vertingos įžvalgos, subtilus sarkazmas, neuralūs patarimai - taip. Emocijos - px.
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2010 06 26, 23:27)
Emocijos - px.

Bet apstu.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 06 26, 20:48)
Kitaip tariant, savivertės kompleksų maskavimas. Čia to apstu. Bukystės su pretenzijomis vertinti ir būti įvertintu. Šitaip gimsta ištisi puslapiai niekinių didaktinių (!) dialogo imitacijų, beverčio barškėjimo. Sakysit, subjektyvūs vertinimai / interpretacijos. Kurgi ne : ) Kurgi ne...

Gal ne maskavimas, gal tu kompleksu neutralizavimas, kompensavimas kazko..
Bet zmogus, nesvarbu kokiais budais pasigerines savo ta saviverte, yra laimingesnis.. O salia laimingesnio visiems geriau.. Tai vat cia yra nauda. Ir del to tas rasinejimas ne visuomet bevertis..
Papildyta:
QUOTE(Braun @ 2010 06 26, 23:27)
Mano akimis, priešingai - kuo asmeniškiau, tuo mažiau kaipo reikalingas olialia formatas. Bet apskritai - kam įdomios emocijos forume? Vertingos įžvalgos, subtilus sarkazmas, neuralūs patarimai - taip. Emocijos - px.

Kodel neidomios? Tiesiog tas emocijas nuspet ar numanyt galima ir be sypsuliuku.. Sypsuliukai minti ne pakrauna emocijom, o palengvina-na suskystina-sakykim taip (zodzio tinkamesnio nesurandu) -bet ne blogaja prasme, kartais tiesiog to ir norisi-skystai pamyzcioti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 26, 23:31)
Bet apstu.

QUOTE(vilnera @ 2010 06 26, 23:40)
Kodel neidomios? Tiesiog tas emocijas nuspet ar numanyt galima ir be sypsuliuku.. Sypsuliukai minti ne pakrauna emocijom, o palengvina-na suskystina-sakykim taip (zodzio tinkamesnio nesurandu) -bet ne blogaja prasme, kartais tiesiog to ir norisi-skystai pamyzcioti ir tiek.

Nu taip.
Bet visgi - noras žvelgti iš pozicijos to, kam forume junti simpatiją :)
Tad kalbant apie reiškiamas emocijas, ir kodėl jos yra neįdomios. Pavyzdžiui - džiaugsmas, liūdesys, pyktis - ar forumo dalyviai savo pasipasakojimas virtualiame pasaulyje gali sužadinti tokius jausmus, kuriuos norėtųsi išreikšti realiame pasaulyje? Na, nebent futbolo pasaulio čempionato temoje. Visa kita - diskusija.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 06 26, 23:40)
Gal ne maskavimas, gal tu kompleksu neutralizavimas, kompensavimas kazko..
Bet zmogus, nesvarbu kokiais budais pasigerines savo ta saviverte, yra laimingesnis.. O salia laimingesnio visiems geriau.. Tai vat cia yra nauda. Ir del to tas rasinejimas ne visuomet bevertis..

Tiesa, sakant, neisivaizduoju, kaip rasinejan forume, galima kompensuot savo kompleksus?...
As matau tokius rasymo momentus- issliet emocijas, pablevyzgot, ieskot "tiesos" ar atsakymo i dominanti klausima...
Gal, kai apsimeti siek tiek kitokiu, nei esi istiesu. Bet, kad is to aptureti naudos, labai abejoju (gal momentine busena- pasijauti kietas).
Na, bet gal as kazko nematau ir nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 27 birželio 2010 - 09:27
QUOTE(Braun @ 2010 06 26, 15:44)
Nėra "gyvas" žmogus tas, kuris slepia savo jausmus nedėdamas šypsenėlių. Šitų " biggrin.gif ", šitų " verysad.gif " ir kitų. Jei be šypsenėlių - esi negyvas, jei su šypsenėlėm - esi gyvas.

Kaip sviesiais plaukais esi Blonde, o rudais Braune. mirksiukas.gif mirksiukas.gif daug mirksiukuu
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2010 06 27, 00:27)
Vertingos įžvalgos, subtilus sarkazmas, neuralūs patarimai - taip.

...Visa tai, kas sukeltu oponentui emocija i posta. smile.gif
Atsakyti