Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

dantis, batus ir rankas doh.gif
Atsakyti
Akys, balsas ir.... batai
Atsakyti
Pirmiausia įvertinu bendrą vaizdą, o tada jau išnagrinėju man rūpimas detales biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 09 rugpjūčio 2008 - 22:07
Pirmiausiai bendras vaizdas o tada jau akys, lupos... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkodėl visada pirma pažiūriu į lūpas, siaurom lūpom man nepatinka, jos turi būt prisirpusios blush2.gif ir, jei gaunasi į užpakaliuką blush2.gif kad tik nebūtų su į rukę sulindusiom kelnėm tongue.gif Na, o po to visa kita rolleyes.gif
Atsakyti
bendras vaizdas, poto, zinoma, akys tongue.gif jos gi - sielos veidrodis wub.gif
Atsakyti
Dar mano akių demesį patraukia gražus ir stangrus kunas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 10, 17:36)
Dar mano akių demesį patraukia gražus ir stangrus kunas  wub.gif

na kuna pamatai veliau, bet ir tai svarbu rolleyes.gif
as pirmiausia ziuriu i rankas, labiausiai nagus, jei nukramtyti negaleciau bendrauti schmoll.gif o juo labiau leisti tokiom rankom mane liesti... brrrrr..... paskui dantis.... paskui i kuno kalba, nemegstu kai daug gestikuliuoja, ypac jei tuo gestikuliavimu bando parodyti savo ''krutuma'' cool.gif
Atsakyti
balsas,akys,plaukai,sypsena..
O kartais buna taip,ka dnepastebiu nieko,tik is aplinkiniu,ka lepteli,po to paziuriu,ir pagalvoju,aha tiksliai,kaip nepastebejau ax.gif
Atsakyti
aprangos stiliu. tai labai daug ka pasako.
Atsakyti
Aš tai iškart atkreipiu dėmesį, ar kultūringai valgo (na, kai proga pasitaiko). Nemėgstu žmonių, kurie valgo kaip paršiukai. O kai pirmą kartą susitinku į nieką ypatingo dėmesio neatkreipiu, tiesiog į bendrą vaizdą: kaip bendrauja, kaip elgiasi ir t.t.
Atsakyti
Akys-rankos-batai
Atsakyti