Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

Šiaip pasidarė smalsu į ką pirmiausia atkreipiat dėmesį kai susipažįstat su vyru ax.gif Ar tai išvaizdos detalės, ar bendravimo bruožai... mirksiukas.gif
Atsakyti
As iskart i bendravima ir i taip kaip elgiasi ir i dantis smile.gif 4u.gif
O veliau jau i charakteri ir t.t... tongue.gif
Atsakyti
VYRAS TURI MANE PAKERETI AKIM IR ZVILGSNIU, MANO VYRAS NEZINODAMAS TAIP IR PADARE ax.gif
Atsakyti
Iš karto po "labas" žiūriu į batus blush2.gif Kadangi su "šviežiais" vyriškiais paskutiniu metu buvo tik dalykiniai santykiai, tai iš savo "varpinės" galiu pasakyt - jei atėjo į susitikimą, o batai aiškiai tą rytą nevalyti... aggressive.gif Paskui jau prasideda vertinimas to, ką kalba, kaip kalba ir kaip žiūri... blush2.gif O į savo "paties pačiausio" avalynę iš karto neteko įdėmiai pažiūrėti, nes buvo naktis smile.gif Atsimenu tik žvilgsnį ir švelnų, tvirtą, be galo malonų balsą...
Atsakyti
1)-Į rankas ir balso tembrą.Čia dėl išvaizdos.

2)- Į bendravimo manierą ir elgesio kultūrą- čia jau vidus pradeda reikštis.
Atsakyti
kai dar nebuvau vedusi ziuredavau i vyriskiu figura - bendra vaizda. jei aatitikdavo mano ideala, vyra kuri isivaizduoju salia saves, tai prasideda bendravimas, na o jei jau patiko isvaizda stengiuosi issiaiskinti jo vertybes ir issilavinima biggrin.gif
Atsakyti
o as ziuriu i rankas ir nagus, jei panages baisios ar nekirpti nagai vengiu net tokio zmogaus... doh.gif cia mano fobija juodu panagiu ir nekirptu nagu...ir dar jei apkramtyti nagai tai irgi siaubas blink.gif
Atsakyti
Laikyseną, eisną ax.gif

Pvz, beždžioniška, neva ,,krūtų" beriukų eisena su atkištu į priekį smakru ir šiek tiek pakeltom rankom (na, tipo raumenys trukdo jas nuleisti lotuliukas.gif ) labai linksmai nuteikia (kaip zoologijos sode) biggrin.gif ; velkamos kojos ir sudribusi laikysena - visada man asocijuojasi su skuduru, dažnai vaizduojančiu, koks jam nereikšmingas pasaulis ir tie aplinkiniai, valantys į jį kojas (reikia kažkaip savivertę gi žmogui pasikelt); sukumpusi nugara (kupra) ir atkištas į priekį pilvas ar klubai - labai veda ant minties, kad žmogus bijo (bijojo) išsiskirti iš minios - iškišti galvą (aišku, gali būti, kad jis tiesiog koks nors ištisom dienom virš stalo palinkęs klerkas, kas viena kitam neprieštarauja).

Akį patraukia tiesios, taisyklingos laikysenos, atvirai žiūrintys, tvirtai žengiantys vyrai (nieko naujo). Kūno kalba informatyvi, ypač koks nužiūrėtas iš šono jų bendravimas su kažkuo mirksiukas.gif Bet kartais daug pasako ir jų pastangos stengiantis patikti. Nesakyčiau, kad tokiais atvejais labai žavi perdėtas pasitikėjimas, jis atvirkšičiai mane verčia galvot apie surepetuotą mėginimą, o vadinasi, ir kompleksų slėpimą. Visi, aišku jų turim, bet taip malonu būtų manyt, kad yra vyrų, kurie nebijo apie tai prisipažint smile.gif

Vo, pavariau, a lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 08, 02:59)
Laikyseną, eisną  ax.gif 

Pvz, beždžioniška, neva ,,krūtų" beriukų eisena su atkištu į priekį smakru ir šiek tiek pakeltom rankom (na, tipo raumenys trukdo jas nuleisti lotuliukas.gif ) labai linksmai nuteikia (kaip zoologijos sode) biggrin.gif ; velkamos kojos ir sudribusi laikysena - visada man asocijuojasi su skuduru, dažnai vaizduojančiu, koks jam nereikšmingas pasaulis ir tie aplinkiniai, valantys į jį kojas (reikia kažkaip savivertę gi žmogui pasikelt);  sukumpusi nugara (kupra) ir atkištas į priekį pilvas ar klubai - labai veda ant minties, kad žmogus bijo (bijojo)  išsiskirti iš minios - iškišti galvą (aišku, gali būti, kad jis tiesiog koks nors ištisom dienom virš stalo palinkęs klerkas, kas viena kitam neprieštarauja).

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Aš tai pirmiausia į visumą žiūriu, bendravimą, kalbos manierą ir pan. Visokie batai, panagės jau paskui biggrin.gif Aišku, jeigu kasnors akivaizdaus, tai iškart pamatau blink.gif
Atsakyti
Pirmiausia bendra vyro išvaizda (sudėjimas, laikysena, apdarai), kalbėjimo maniera. O toliau po truputį į smulkmenas smile.gif
Atsakyti
Jei vyras rodo man demesi, iskart ziuriu i jo batus. Man batai daug ka pasako...Kai susipazinau su savo MB, iskart atkreipiau demesi i jo batus. Neapsirikau lotuliukas.gif
Atsakyti
1. Į akis
2. Į rankas
3. Elgesį, manieras, ar.. atsiranda bendra tema pokalbiui ax.gif
Atsakyti