Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

QUOTE(Niam @ 2008 10 14, 18:08)
Gal galite kasnors parasyti ciuziniu parduotuviu adresus Vilniuje, buciau labai dekinga. Ir kokios mazdaug kainos, jei ciuzinys butu metro sesiasdesimties ant dvieju metru g.gif

Ar imanoma uz 1000lt nupirkt ax.gif

baldu rojuje kalvariju gatveje patogu rinktis,ten yra ir gemegos ,ir lono,ir breckle ,ir padvaisko ciuziniai.As pati tokio dydzio ciuzini dabar rinktis bandau, uz tavo minima suma giria lono ciuzini TYLA,kaina apie 900lt.
Dar galima internetu uzsisakyti www.pigu.lt,nes cia uz atvezima,uznesima tik 5 lt.
Na,dar dormeo priestaringai vertinamas,bet 160*200 kaina 949 lt,ji per 30 d. galima grazinti,jei neitinka.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 10 14, 20:07)
baldu rojuje kalvariju gatveje patogu rinktis,ten yra ir gemegos ,ir lono,ir breckle ,ir padvaisko ciuziniai.As pati tokio dydzio ciuzini dabar rinktis bandau, uz tavo minima suma giria lono ciuzini TYLA,kaina apie 900lt.
Dar galima internetu uzsisakyti www.pigu.lt,nes cia uz atvezima,uznesima tik 5 lt.
Na,dar dormeo priestaringai vertinamas,bet 160*200 kaina 949 lt,ji per 30 d. galima grazinti,jei neitinka.

Dekui uz atsakyma, bandysim ieskot tu ciuzinuku thumbup.gif

Idomu,o tos groteles daro didele itaka? Senoji lova buvo su grotelem (jos kazkaip islenktos), bet kazkaip jokio skirtumo as nejauciu del tu groteliu... g.gif
Tevu lova su tiesiom lentelem per visa lova, tai jau kokie 5 metai, o nei ciuzinys issigulejo nei dar kas...Tai net nezinau, kur koks skirtumas...Gal kas gali paaiskinti ax.gif
Atsakyti
Jei rinktumeisi brangesni ciuzini ,su lateksu ,ortopedini-tada groteles ir ju kokybe svarbu,tarpai tarp ju,turi buti ne didesni nei 4-5 cm.Ciuzinys turi vedintis,ji reikia vartyti.
Spyruokliniam ciuziniui be latekso groteles ar plokste reiksmes neturi-bent man taip aiskino.
Daugiau gali pasiskaityti ir internetiniuose gamintoju psl.pvz.www.gemega.lt ,www.lonas.lt ,www.trivilita.lt ir kt.paieskojus rastum.
Atsakyti
As ir noreciau padekot Zoran kad uzveda mus ant kelio, nes ka tik is Nemuno baldu, tai konsultante net nerauke kokios firmos ciuziniais prekiauja, kai paklausiau tai atsake vokiski, sakau o kokia firma, tai atsivertus pirma lapa savo uzrasu ir pamacius Aloe vera uzrasa taip man ir atsake kad firma Aloe vera, tada sakau kazkaip nesitiki, cia juk alijosius, nu tai paskui pagaliau rado kad Fey&Co, ir primygtinai pirso ciuzini Royal star, kaip geriausia is ju siulomu. Ir kad patalynes dezes galima bet kokiem ciuziniam det ir dar daug kitu dalyku pasakojo.Ir kad ciuziniai ner skirstomi pagal zmoniu svorius, kad visiems tinka ir pan. Pavargau as jos klausinet ir nusprendziau kad reiks vaziuot i kita prekybos centra.
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2008 10 17, 11:53)
nu tai paskui pagaliau rado kad Fey&Co, ir primygtinai pirso ciuzini Royal star, kaip geriausia is ju siulomu. 

Man šeštadienį jau parveža šį čiužinį smile.gif Labai ilgai rinkausi, jau buvau ir kainą suderėjusi Gemegoj, bet vis dėlto pasirinkau Fei&Co ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2008 10 17, 15:27)
Man šeštadienį jau parveža šį čiužinį  smile.gif  Labai ilgai rinkausi, jau buvau ir kainą suderėjusi Gemegoj, bet vis dėlto pasirinkau Fei&Co ax.gif

As nieko pries si ciuzini neturiu, bet kai konsultante tokia varna pasitaike, tai nusprendziau kitur pasizvalgyt.
Atsakyti
[girdejau,kad geri gemegos ciuriziai.nenoriu labai minksto.gal galit koki parekomenduoti.kazkaip mastau apie spyruoklini...
Atsakyti
Tai va, apziurejom visokius ciuzinukus ir man labiausiai patiko spyruokliniai su lateksu ant tu spyruokliu virsaus ir apacios (spyruokles ivilktos, zinoma). Kaip manot ar pasirinkimas tinkamas?
Ir labiausiai patiko is sleep well firmos, kokie atsiliepimai apie sia firma? g.gif Konsultante sake, jog siem ciuziniam geriausia groteles, bet tankiai isdestytos, o jei jau plokste, kad butu su skylutem. Labai bijau, kad ta plokste nepakenktu ciuziniui, nors is su skylutem...Bijau, kad nesupelytu. Butu idomu isgirsti jusu nuomone apie siuos pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2008 10 17, 11:53)
As ir noreciau padekot Zoran kad uzveda mus ant kelio, nes ka tik is Nemuno baldu, tai konsultante net nerauke kokios firmos ciuziniais prekiauja, kai paklausiau tai atsake vokiski, sakau o kokia firma, tai atsivertus pirma lapa savo uzrasu ir pamacius Aloe vera uzrasa taip man ir atsake kad firma Aloe vera, tada sakau kazkaip nesitiki, cia juk alijosius, nu tai paskui pagaliau rado kad Fey&Co, ir primygtinai pirso ciuzini Royal star, kaip geriausia is ju siulomu.  Ir kad patalynes dezes galima bet kokiem ciuziniam det ir dar daug kitu dalyku pasakojo.Ir kad ciuziniai ner skirstomi pagal zmoniu svorius, kad visiems tinka ir pan. Pavargau as jos klausinet ir nusprendziau kad reiks vaziuot i kita prekybos centra.

o baldu rojuje esanti konsultante man pasirode labai kompetentinga, atsake i visus mano klausimus ir pagal turima lova ir salygas kaip ir Zoran pasiule vilktu spyruokliu ciuzini Amadeo HR, siaip pasiskaicius sita tema uzdaviau jai tikrai daug klausimu ir labai patiko, kad i visus atsake taip kaip dauguma jau buvot apsnekeje sitoj temoj (del latekso paralono, kokoso ir tt).

laukiam ciuzinio 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,perskaiciau visa temele, mums irgi verkiant reikia ciuzinio,bet naujos lovos jau nebeistengsime nusipirkti,taigi pas mus ne groteles,o plokstes(po jomis deze patalynei)ar teisingai supratau,kad lateksiniai iskart atkrenta,nera kur ventiliuotis,o ar galima tada deti ant ploksciu putu poliuretano ciuzinius(butent Lono produkcijos)ar tokiu atveju tik spyruokliniai?aciu
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2008 10 20, 23:36)
Sveiki,perskaiciau visa temele, mums irgi verkiant reikia ciuzinio,bet naujos lovos jau nebeistengsime nusipirkti,taigi pas mus ne groteles,o plokstes(po jomis deze patalynei)ar teisingai supratau,kad lateksiniai iskart atkrenta,nera kur ventiliuotis,o ar galima tada deti ant ploksciu putu poliuretano ciuzinius(butent Lono produkcijos)ar tokiu atveju tik spyruokliniai?aciu

Pasilikit prie vilktu spyruokliu tada? Be latekso aisku.

Uz lateksinius paminkstinimus vilktu spyruokliu ciuziniuose neverta permoketi, uztenka HR poliuretano, cia NIAM atsakau. SleepWell ciuziniai labai faini savo komfortu, nebrangus, bet neilgaamziai.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 10 21, 09:30)
Pasilikit prie vilktu spyruokliu tada? Be latekso aisku.

Uz lateksinius paminkstinimus vilktu spyruokliu ciuziniuose neverta permoketi, uztenka HR poliuretano, cia NIAM atsakau. SleepWell ciuziniai labai faini savo komfortu, nebrangus, bet neilgaamziai.

aciukas,bet taip ir nesupratau ar putu poliuretano ciuzini galima ar ne?
va pvz toki,latekso jame nera g.gif
My Webpage
Atsakyti