Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

Zoran, jei galetum patarti buciau labai dekinga blush2.gif
Mano dukrele ir as esame alergiskos namu dulkems.
Norime pirkti ciuzini: mano svoris apie 60 kg, ugis kazkur 167 cm. (esu netaisyklingos laikysenos, tad man visada rekomendavo guleti kuo kieciau) vyro svoris apie 90 kg., ugis 180 cm., turi stuburo isvarza. Pas mus gana dregna, tad labai svarbu, kad nesiveistu pelesis ir nesikauptu dulkes.
Koki ciuzini rekomenduotumei rinktis?
Didelis ACIU aciuks.gif is anksto!
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2008 09 29, 17:06)
Zoran, jei galetum patarti buciau labai dekinga  blush2.gif
Mano dukrele ir as esame alergiskos namu dulkems.
Norime pirkti ciuzini: mano svoris apie 60 kg, ugis kazkur 167 cm. (esu netaisyklingos laikysenos, tad man visada rekomendavo guleti kuo kieciau) vyro svoris apie 90 kg., ugis 180 cm., turi stuburo isvarza. Pas mus gana dregna, tad labai svarbu, kad nesiveistu pelesis ir nesikauptu dulkes.
Koki ciuzini rekomenduotumei rinktis?
Didelis ACIU aciuks.gif is anksto!

Lateksiniai atkrenta del dregmes, spyruokliniai ir egzotiniai del dulkiu erkuciu, lieka vieninteliai poliuretaniniai ciuziniai. Nuo per kieto ciuzinio butent ir atsiranda isvarzos bei netaisyklingos miegosenos, kaip ir nuo isguletu suplerusiu ciuziniu.

1. Aruba H3 + geros minkstos pakabos groteles apie 900-1300Lt (Fey&Co)
2. Passion H2 + tos pacio groteles (Fey&Co)
3. Athena + tos pacios groteles (Lonas)
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 09 29, 21:01)
Lateksiniai atkrenta del dregmes, spyruokliniai ir egzotiniai del dulkiu erkuciu, lieka vieninteliai poliuretaniniai ciuziniai. Nuo per kieto ciuzinio butent ir atsiranda isvarzos bei netaisyklingos miegosenos, kaip ir nuo isguletu suplerusiu ciuziniu.

1. Aruba H3 + geros minkstos pakabos groteles apie 900-1300Lt (Fey&Co)
2. Passion H2 + tos pacio groteles (Fey&Co)
3. Athena + tos pacios groteles (Lonas)

Zoran, kur man ieskoti pirmuju dvieju variatu, kazkiap nerandu as nei kaip jie atrodo, nei kur firma Fey&Co prekiauja Kaune?
Atsakyti
Gal kiti gali patarti: Aruba HR ir Passion H2 - cia FEY@CO gaminiai? mastau.gif
Atsakyti
Dar klausimas: ar tiktu groteles LIGNUM STAR arba PARIS 5V ciuziniui ARUBA?
Mano planuojamas variantas - Lono siulomos Daniel 5V BVM su atidarymo mechanizmu ciuziniui ARUBA - kiek mazdaug turetu buti iskelti amortizatoriai šonuose, kad miegant nesijaustu?
Ir kiek ilgai mazdaug gali tarnauti sis ciuzinys????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nordex: 04 spalio 2008 - 17:16
Atrodo, kad ciuziniu pirkimas sustojo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2008 10 05, 22:05)
Atrodo, kad ciuziniu pirkimas sustojo..  blink.gif

kas galetumete pagelbeti, jau pasimeteme tarp ciuziniu. Kaip ir buvome issirinke Lono ciuzini, bet dabar atradome, kad Baldu rojuje yra ir vokieciu firmos BRECKLE ciuziniai, jie net pigesni, atrodo, nei LONO. Kas galetumete patarti, gal zinote apie BRECKLE ciuzinius, parasykite
Atsakyti
o mes jau isigijom Lono Kristyna ciuzini..dar miegot neteko, bet pagulinet patinka..
Atsakyti
na startuoju ir aš į čiužinio paieškas biggrin.gif čia tiek daug prirašyta, tai kol viską perskaitysiu doh.gif
Atsakyti
KUR DINGO ZORAN sad.gif Taip reik jo patarimo....
Dar klausimas: Jau beveik apsisprendem imti MEDEA PLUS 160*200 ir groteles Lignum Star dvigubas - geras sprendimas?
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2008 10 07, 11:28)
KUR DINGO ZORAN sad.gif Taip reik jo patarimo....
Dar klausimas: Jau beveik apsisprendem imti MEDEA PLUS 160*200 ir groteles Lignum Star dvigubas - geras sprendimas?

Medea Plus neblogas pasirinkimas, bet jis kietokas.
Passion H2 malonesnis. Is Lono komfortu pasizymi Kallisto, Athena. Jeigu Kristyna, tai tik Natural, kaip kazkada minejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 07 spalio 2008 - 20:05
QUOTE(Zoran @ 2008 10 07, 21:05)
Medea Plus neblogas pasirinkimas, bet jis kietokas.
Passion H2 malonesnis. Is Lono komfortu pasizymi Kallisto, Athena. Jeigu Kristyna, tai tik Natural, kaip kazkada minejau.

o Zoran, kaip su firmos BRECKLE ciuziniais? gal zinote apie BRECKLE ciuzinius, ar jie geri, patikimi? g.gif parasykite
Atsakyti