Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

QUOTE(Zoran @ 2009 01 26, 09:22)
Tai visa gyvenima renkates preke ta, kuri turi nuolaida arba kainuoja pigiausiai?

Ziurekite i Lono Tyla tada bent.

Ne, nesirenkam tokių prekių visą gyvenimą. Namą statėm iš nepigių ir kokybiškų medžiagų, santechniką, inžinerinius įrenginius ir baldus irgi pirkom tik kokybiškus. O vat čiužiniams, užuolaidoms ir panašioms prekėms pritrūko lėšų verysad.gif Tai ir ieškom išeities tongue.gif

Reiks pasidomėt ta Lono Tyla.
Atsakyti
noreciau paprasyti visazinio Zoran 4u.gif : pasakykit savo nuomone apie 38 psl paklausima nr 451, matot dar ne velu pakeisti uzsakyma g.gif
Atsakyti
Sveiki, ieskome dukrytei ciuzinuko 60x140. Mergaite alergiska. Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 01 26, 15:07)
Sveiki, ieskome dukrytei ciuzinuko 60x140. Mergaite alergiska. Ka patartumet?

Norka galima uzsakyti tokiu matmenu, bet nelabai gerai gausis su ekonomija, o gal pas jus 120x60? (gali buti 140x70)
Papildyta:
QUOTE(Leta13 @ 2009 01 26, 11:37)
noreciau paprasyti visazinio Zoran 4u.gif : pasakykit savo nuomone apie 38 psl paklausima nr 451, matot dar ne velu pakeisti uzsakyma g.gif

Nebutina
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 01 26, 14:42)
Norka galima uzsakyti tokiu matmenu, bet nelabai gerai gausis su ekonomija, o gal pas jus 120x60? (gali buti 140x70)

Ne, pas mus darzeline lovyte 60x140 unsure.gif
o kokios kainos? g.gif
Atsakyti
Aciu, Zoran 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite kūdikiams skirtą Lono čiužinuką MIMI? būtų gerai išgirsti atsiliepimus, ypač jei turit su tuo neperšlampamu užvalkalu - kaip suprantu, jis drėgmės iki pačio čiužonio nepraleidžia, o kaip dėl oro pralaidumo, kvėpavimo ir pan (t.y. ar vaikas neprakaituoja ant jo gulėdamas)? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 01 25, 19:02)
Ziureti i spyruoklinius pocketinius, nebrangius, apie 1000Lt.

gal kvailas klausimas pasirodys - ar yra specializuotu parduotuviu ciuziniu ar tik akropoliai visokie ir ermitazai?
Atsakyti
QUOTE(GirtasAngelas @ 2009 01 26, 21:35)
gal kvailas klausimas pasirodys - ar yra specializuotu parduotuviu ciuziniu ar tik akropoliai visokie ir ermitazai?

Specializuotu jau nera, o tik firmines vieno gamintoju pardes beliko geriausiu atveju turbut.
Atsakyti
Zoran, gal galėtumėt ir mano postą kiek aukščiau dėl Mimi pakomentuoti? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2009 01 26, 22:08)
Zoran, gal galėtumėt ir mano postą kiek aukščiau dėl Mimi pakomentuoti? ačiū smile.gif

Mano manymu geriausias ka galima nupirkti lietuvoje kudikiui, o del kvepavimo tai ciuzinio pavirsius realiai praleidzia ora, bet ar to pakanka, kad nesustu as nezinau, nes mano laikais tokio nebuvo, o kas ji turi po to neteko sneketi. O ar ne cieratas anksciau klodavo mamos i lovas, kad myzaliukai ant parketo nebegtu? Tos turbut visai nekvepuodavo ane?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 01 26, 21:20)
Mano manymu geriausias ka galima nupirkti lietuvoje kudikiui, o del kvepavimo tai ciuzinio pavirsius realiai praleidzia ora, bet ar to pakanka, kad nesustu as nezinau, nes mano laikais tokio nebuvo, o kas ji turi po to neteko sneketi. O ar ne cieratas anksciau klodavo mamos i lovas, kad myzaliukai ant parketo nebegtu? Tos turbut visai nekvepuodavo ane?

tos tai tikrai nekvėpuodavo, bet va dabar ir norisi geriausio smile.gif pats Mimi čiužinys kaip suprantu kvėpuojantis, dėl to neperšlampamo užvalkalo man tik neaišku.. nors Lono konsultantė jų firminėj parduotuvėj bazėj sakė, kad ir jis tipo orą praleidžia g.gif
Atsakyti