QUOTE(Kuitulienė @ 2009 01 19, 00:39)
Įkritau į gilius svarstymus... Pirkom prieš metus su trupučiu Medea čiužinį (180x200), o jis paėmė ir įdubo - riedam dabar su vyru vidurin. Tai vat nesuprantu, kodėl taip atsitiko - garantija jam tai 5 metai. Kaip ir liepta, vartėm mes jį, sukinėjom, grotelių tarpai mažesni nei 4cm, niekur nekaitinom ir kitaip negaidinom. Ar įmanoma, kad kaip nors jį "sugadinom"? Čia matyt gaunasi klausimas ZORAN Ūgiai mūsų 165 ir 177, sveriam 53 ir 64. Nors sakoma, kad skirtas sunkiems žmonėms, man jis tikrai nepasirodė kietas, gal net norėtųsi kietesnio....
Dar jis man labai nepatinka tuo, kad karšta labai ant jo. Dabar dar rytais pasiguldom į lovą savo mažiuką, tai ir jo nugarytė visa suprakaituoja
Dar jis man labai nepatinka tuo, kad karšta labai ant jo. Dabar dar rytais pasiguldom į lovą savo mažiuką, tai ir jo nugarytė visa suprakaituoja
Atsekite ciuzinio uzvalkala ir paziurekite i pavirsiu,jeigu matosi duobes, tai jas pamatuokite su lygia lenta ar gulsciuku. Jeigu idubos didesnes kaip 2cm, tai cia brokas ir ji galima pasikeisti. Susisiekite su Lonu, jeigu neismetete pirkimo dokumentu.
Del ciuzinio silumos, cia ipratimo reikalas ir dazniausiai problema ne ciuzinyje, o sveikatoje arba kaldroje. Siulau pasikeisti kaldra i plonesne.