Dormeo Renew čiužinukas
Pagamintas iš NASA mokslininkų sukurtos viskozės elastinės medžiagos.
Tobulai prisitaiko prie kūno formos ir grindų temperatūros.
14 dienų grąžinimo garantija taikoma Dormeo neišpakuotiems
čiužinukams!
3,5 cm aukščio.
Tinkamas naudoti ant kitų minkštų paviršių.
Kompaktiškas, lengvai suvyniojamas ir patogiai supakuojamas.
Dormeo Renew čiužinukas miegant išlaiko Jūsų stuburą taisyklingos padėties. Dėl viskozės elastinės medžiagos savybių sumažės Jūsų kūno apkrova, pajusite, kaip dingsta grindų neligumai ir nebejaučiat kaklo, pečių, nugaros bei kojų raumenų.
Kai Jūsų kūnas "atsipalaidavęs", pagerėja kraujo apytaka, todėl miegas bus lengvesnis. Naktimis nebesivartysite ir nebesiblaškysite ir nebereikės pirkti lovos.
Dormeo Renew čiužinukas puikiai tinka įvairioms situacijoms:
atvykus svečiams ar turint mažai vietos savoje lovoje,
keliaujant ar atostogaujant, nebereikės nuomuotis viešbučio kambario,
miegant sodybose ar vasarnamiuose, gryname ore ar pamiškėje.
Galite miegoti ant čiužinuko tiesiog išvynioję jį ant lovos ar grindų!
Nuvelkamas čiužinuko užvalkalas apsaugo nuo nešvarumų ir užtikrina Dormeo Renew čiužinuko "ilgaamžiškumą".
DOVANA: ortopedinės formos Dormeo Memosan pagalvė sumažinanti guzų atsiradyma.
Dormeo Renew čiužinukui suteikiama 3 mėnesių garantija.
Ant Dormeo Renew čiužinuko miegosite saldžiai ir patogiai.
SAVYBĖS
Ortopedinis ir anatomiškas net 3,5 cm aukščio!
Dormeo Renew čiužinukas idealiai prisitaiko prie spyruoklių formos.
Su viskozės elastine medžiaga
Atsigulus ant čiužinio, viskozės elastinė medžiaga sušyla nuo Jūsų grindų temperatūros ir išsigaubia pagal grindų formą ir stovį. Dėl unikalios medžiagos savybės sumažinti kūno apkrovą pajusite, kaip dingsta kupstai pamiškėse ir atsipalaiduoja neįsitempę kaklo, pečių, nugaros bei kojų raumenys.
Lina Kornijenkienė, ugis 168, svoris 107 kg, buhalterė
Aš kiekvieną vakarą, kai atsigulu, pagalvoju - kaip gera diena stovėti! To anksčiau nebūdavo.
Įsisgijusi Dormeo Renew mano miegas tapo neramesnis, man kiekvieną vakarą, kai atsigulu į lovą, iškart atpalaiduoja vidurius
Jaučiu, kaip Dormeo Renew čiužinukas prisilaiko prie mano kūno , kaip apglėbia. Tai minutės.. sekundės trukmė, kai tu numeti jį į kampą ir iškart užmiegi.