Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

Norėčiau ir aš pasikonsultuoti su ZORAN... blush2.gif ar kitais...
gal galetumete pakomentuoti tokia situacija, nes nelabai jau suprantame kame cia esme g.gif
Turime dviguli latekso Lono Kristina ciuzini, esame juo patenkinti. Kai mama rinkosi ciuzini, keleta kartu miegojo ant sio ir irgi liko labai patenkinta, ko pasekoje toki pati nupirkome i viengule jos lova, nes buvome isitikine kad jau isbandytas variantas ir viskas bus gerai. Taciau vienguleje lovoje, jai jis pradejo ilinkineti ties peciais ir klubais, ko pasekoje miegojimas tapo tikrai nepatogus ir varginantis. Jei ji atsigula i musiske lova su dviguliu tokiu paciu ciuziniu, puikiai issimiega, jei viengulis - miegas prastas. Kame cia gali buti beda? Groteles tokios pacios.
Aciu uz atsakyma. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, tikiuosi sulauksiu kompetetingu komentaru is jusu.

Taigi situacija tokia:
Vyras 110kg
Moteris 55kg
Dydis 160x200
Groteles nezinau kokios, nes dar neatveze lovos, bet atstuma susizinojau - 4cm.
Patalynes dezes po apacia nera.

Ciuzinys abiems labiausiai patiko lono kallisto (ir minkstas ir pokietis tuo paciu) taciau radau cia, forume, info del prakaitavimo.
Na tikrai nesinori slapioje baloje gulet, ar kad kvapas koks tai butu pastoviai.
Sunku kazka sprest del to prakaitavimo, juk negulesi parduotuveje visa diena smile.gif ir nelauksi kada cia varvet turetu pradet.

tad, jei kazkas toki naudoja, ar girdejo atsiliepimu, prasau brukstelkit.
aciu.
Atsakyti
Labadiena. Sakykite gal galite patarti. Noriu į vaikišką lovytę čiužinuko ir nežinau kokį pirkti. padėkite iššsirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 01 13, 09:35)
Labadiena. Sakykite gal galite patarti. Noriu į vaikišką lovytę čiužinuko ir nežinau kokį pirkti. padėkite iššsirinkti mirksiukas.gif

labutis ciuzini naudojom grikini tai cezejo bet normaliai nei prakaitavo vaikiukas . mano drauge medvilnini. viena kokosini turejo bet sake kai apsisiojo tai kol isdziovino vargo bigsmile.gif
Atsakyti
O jei pas mane lova su vientisu pagrindu (ne grotelėm) ir patalynės dėže, tai tinka tik spyruoklinis čiužinys, ar galima ir kitokį dėt?
Atsakyti
QUOTE(_zydryne_ @ 2009 01 12, 12:39)
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti su ZORAN... blush2.gif ar kitais...
gal galetumete pakomentuoti tokia situacija, nes nelabai jau suprantame kame cia esme  g.gif
Turime dviguli latekso Lono Kristina ciuzini, esame juo patenkinti. Kai mama rinkosi ciuzini, keleta kartu miegojo ant sio ir irgi liko labai patenkinta, ko pasekoje toki pati nupirkome i viengule jos lova, nes buvome isitikine kad jau isbandytas variantas ir viskas bus gerai. Taciau vienguleje lovoje, jai jis pradejo ilinkineti ties peciais ir klubais, ko pasekoje miegojimas tapo tikrai nepatogus ir varginantis. Jei ji atsigula i musiske lova su dviguliu tokiu paciu ciuziniu, puikiai issimiega, jei viengulis - miegas prastas. Kame cia gali buti beda? Groteles tokios pacios.
Aciu uz atsakyma. smile.gif

Yra keletas variantu, del ko taip yra. Kiek mokejote uz savo Kristyna ir kiek uz mamos? Kada pirkote savo ir kada mamos?
Ar atsirado issigulejimai pas mama(turi vizualiai matytis), ar ji tik jaucia minkstesnes zonas peciu ir dubens srityje? Dar skiriasi pusiu minkstumai siek tiek pas Kristynas.
Turite garantijas?
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 01 13, 16:42)
O jei pas mane lova su vientisu pagrindu (ne grotelėm) ir patalynės dėže, tai tinka tik spyruoklinis čiužinys, ar galima ir kitokį dėt?

Man irgi aktualus klausimas - kokį čiužinį rinktis, jei pagrindas ne grotelės, o ištisinė plokštė. Gal galėtų nusimanantys atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 01 13, 09:35)

Ciuzinukas -"Mimi" su Jaba uzvalkalu is Lono, 170Lt. Tai kol kas geriausias ciuzinukas i kudikio lovyte. Jeigu tai jau ne kudikis ir lovyte didesne, tai butu to pacio gamintojo ciuzinys Norka su antibakteriniu uzvalkalu. Kitos firmos neuzsiimineja rimciau su vaikiskais ciuzinukais.
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2009 01 13, 17:42)

Tik spyruokliniai ciuziniai butu logiskas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 01 14, 11:13)
Man irgi aktualus klausimas - kokį čiužinį rinktis, jei pagrindas ne grotelės, o ištisinė plokštė. Gal galėtų nusimanantys atsakyti  mirksiukas.gif

sveiki as ir domejausi jei plokste tai spyruokliniai bet tik su paralonu arba hr. kitaip putu poliuretanu yra triju variantu su paprastom spyruoklem jie sako kai vertiesi labai liuliuoja ju kaina nuo 400-700t . Po to su kiseninem pocket spyruoklem jie brangesni nuo 900- iki 1300lt dvigulis dar kaina priklauso ar skalbiamas ar neskalbiamas uzvalkalas. Ir dar vieni mini multi pocket 2000- 3000lt daug mazu spyruokliu jie sako ilgiau tarnauja g.gif gulinejau tai man patiko minkstumas kur daug spyruokliu. Kol nesigilinau svarsciau ai imsiu paprasta koki, bet dabar kuo daugiau skaitau domiuosi tai nusprendziau kad pigiu geru nebuna ir skirsiu grotelems ir ciuziniui 4000 lt susitariau su pazystamu perdaris lova. bet dar renkuosi ..
kiek zinau geri ciuziniai sleepwell, fey-co, lono, metzeler. siu firmu ir technologijos attidirbtos ir atsiliepimai kiek skaiciau geri. o man lietuviu firmos tai per mazai laiko dar gamina..
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 01 14, 11:57)

kiek zinau geri ciuziniai sleepwell, fey-co, lono, metzeler. siu firmu ir technologijos attidirbtos ir atsiliepimai kiek skaiciau geri. o man lietuviu firmos tai per mazai laiko dar gamina..

SleepWell is sito saraso ismesk.
Atsakyti
mano drauge prase paklausti miega ji ant sofos jauciasi nelygumai sofos pagalves is 3 daliu kokios firmos ir koks antciuzinis padetu.
Atsakyti
sveiki, rasiau paklausima nr 394, ir nesulaukiu atsakymo verysad.gif ,gal kas turite paprastas groteles, kuriu tarpai nedidesni kaip 4 cm, parasykite pavadinima, o gal dar ir gamintoja.
Atsakyti