Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

QUOTE(eni @ 2009 01 06, 21:15)
Zoran  biggrin.gif  Radau Jus temoje apie Dormeo ciuzinius  biggrin.gif  Tiesa pasakius mus irgi gundė jie  g.gif  Ir atsiliepimai neblogi  unsure.gif  Bet paskaičius visą temelę ir pamačius tokius aršius Jūsų pasisakymus prieš nusprendžiau, kad negali jie būti iš piršto laužti  g.gif  (Jūsų komentarai)

Miegojau ant labai kieto čiužinio skirto tipo paaugliams (kiek supratau tai buvo ortopedinis)  g.gif Bet jau toks kietumas, kad rytais vaikščiot negalėdavau  schmoll.gif  doh.gif  Koks jis ten buvo ar spiruoklinis ar koks net neįsivaizduoju  ax.gif  nelabai kažkaip domiuosi čiužiniais  blink.gif  bet esmė tame,kad nusipirkus koki mėnesiuką gal ir ištempiau.. vėliau perėjau ant pripučiamos lovos (o beje ant jos miegoti buvo kaip reklamoj:kaip ant debesų  lotuliukas.gif  ) tik dėja netyčia pradūrėm ir teko išmest.. Dabar miegu ant sofos..Nesiskundžiu, bet lova stovi be reikalo...  verysad.gif  tai ketinam įsigyti naują čiužinį. rolleyes.gif Kaip minėjau iki šiandien galvojom apie Dormeo...  blush2.gif 

Noriu paklausti...Kas Jūsų nuomone yra geresnis už dormeo bet už panašią kaina?  g.gif
p.s. aš kaip paauglė ir nieko nesuprantanti apie čiužinius ( lotuliukas.gif  ) noriu paklausti...Kas yra tos grotelėS??  doh.gif  Visur jos čia...O kas per dalykas neisivaizduoju  schmoll.gif 

Iš anksto dėkoju  4u.gif

Butent kokia kaina, nes Dormeo turi kelis ciuzinius su siek tiek skirtinga kaina?

Groteles
http://www.lonas.lt/...mp;page_id=1016
Atsakyti
QUOTE(joooste @ 2008 12 20, 16:17)
prasytume Zoran patarimo koks optimalus pasirinkimas tarp 2 ir 3 tukstanciu?
dydzio reiktu 160x200, o svoriai 65 ir 100

Manau "Medea Plus" plius paprastos groteles tilptu i jusu biudzeta ir svorio reikalavimus.

Zoran, o kas geriau Medea Plus ar Aruba H3 ?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 01 02, 12:43)
Naujas uzvalkalas kainuos nuo 200-600Lt, priklausomai nuo audinio lygio. Jeigu spyruokles jauciasi, tai ciuzini reikia mesti lauk.

Nu joooo blink.gif , tada turbūt verta pirkt naują ax.gif
Atsakyti
Zoran,

Noriu ir aš paprašyti patarimo 4u.gif Mūsų su vyru ūgiai 160 ir 185 cm, svoriai - 50 ir kažkur 85 kg. Kol kas sau galime leisti tik pigesniuosius variantus blush2.gif Ar tiktų mums tas Lono "Tyla" ar SleppWell - Special 1.9?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivira: 08 sausio 2009 - 14:20
QUOTE(vaivira @ 2009 01 08, 15:20)
Zoran,

Noriu ir aš paprašyti patarimo  4u.gif Mūsų su vyru ūgiai 160 ir 185 cm, svoriai - 50 ir kažkur 85 kg. Kol kas sau galime leisti tik pigesniuosius variantus  blush2.gif Ar tiktų mums tas Lono "Tyla" ar SleppWell - Special 1.9?

Taip
Atsakyti
Nelabai gaudaus čiužiniuose, tad noriu paklaust labiau besigaudančių biggrin.gif

Noriu įsigyti antčiužinį (čiužinį neblogą turiu, spyruoklės į užpakalį nelenda, ale nugara pernakt paskausta dry.gif ). Gal galit patarti, kokį geriau pasirinkt: viskoelastinį, lateksinį, ... ? Ir kokios tai būtų firmos, kieno gamybos? Žinau, kad Tempur man labiausiai patiktų, bet jų kaina nepatinka huh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 01 08, 20:15)
Nelabai gaudaus čiužiniuose, tad noriu paklaust labiau besigaudančių biggrin.gif

Noriu įsigyti antčiužinį (čiužinį neblogą turiu, spyruoklės į užpakalį nelenda, ale nugara pernakt paskausta dry.gif ). Gal galit patarti, kokį geriau pasirinkt: viskoelastinį, lateksinį, ... ? Ir kokios tai būtų firmos, kieno gamybos? Žinau, kad Tempur man labiausiai patiktų, bet jų kaina nepatinka huh.gif

labutis ax.gif tai kad ziurejau antciuziniai dvigulei lovai apie 600lt 900 lt kainuoja tai gal dar pridejus geriau ciuzini nusipirkti pavaiksciokit pagulinekit issirinkit minksciausia
nes kai mes rinkomes masaziste patare kad jei megsta miegoti ant sono tai turi butinai buti kuo minkstesnis ciuzinis. ir manau svarbu zonos biggrin.gif
Atsakyti
Zoran,
noriu paklausti-pirkau tevams ciuzini sleep Well 1.9. Paklausiau pardavejos ar galima skalbti ta uzvalkala, tai pardaveja sake, kad nerekomenduoja, nes gali susitraukti, tipo geriau antciuzinuka nusipirkt ir det an t ciuzinio, lengviau priziuret. Ar tai tiesa??
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 01 09, 12:27)
labutis  ax.gif  tai kad ziurejau antciuziniai dvigulei lovai apie 600lt 900 lt kainuoja

Man tokia kaina tinka smile.gif Ir nemanau, kad gerą čiužinį galima už tokią kainą nusipirkt. O ir ar verta? Juk minėjau, mūsų čiūžinys geras (mano supratimu), noriu tik antčiužinio a la Memory ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2009 01 09, 16:10)
Zoran,
noriu paklausti-pirkau tevams ciuzini sleep Well 1.9. Paklausiau pardavejos ar galima skalbti ta uzvalkala, tai pardaveja sake, kad nerekomenduoja, nes gali susitraukti, tipo geriau antciuzinuka nusipirkt ir det an t ciuzinio, lengviau priziuret. Ar tai tiesa??

Susitraukti tikrai gali, jei per daug temperaturos uzmesi, gali ir valykloje sutraukti, ten irgi klaidu daro, plius nelabai telpa dviguliai ciuziniu uzvalkalai i mazas buitines skalbykles.
Antciuzinis reikalingas butent tais atvejais, kada reikia pratesti ciuzinio tarnavimo laika, kai spyruokles lenda i subine, arba nuo mazu vaiku ir gyvunu siusiuku. Bet is principo tai yra pinigu ismetimas daugeliu atveju. Kam gaileti ciuzini, kuri po 5 metu reikes mesti lauk? Gi jo spyruokles kazkur tiek laikys, nebent svoriai labai mazi ir vartys dazniau.
Atsakyti
Zoran, matau, kad nusimanai, gal galėtum patart? huh.gif
QUOTE(jėga @ 2009 01 08, 19:15)

Mūsų čiužiniui 8-i metai eina cool.gif Bet spriruoklių net nesijaučia good.gif Ir svoriai mūsų nemaži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 01 09, 17:51)
Man tokia kaina tinka smile.gif Ir nemanau, kad gerą čiužinį galima už tokią kainą nusipirkt. O ir ar verta? Juk minėjau, mūsų čiūžinys geras (mano supratimu), noriu tik antčiužinio a la Memory ax.gif

Uz tokia kaina gero ciuzinio nenusipirksi, bet ir savo problemos neisspresi su antciuziniu. O jei jau ieskai antciuzinio, tai tavo ciuzinys reiskia visiskas meslas yra. Nebent tu geriau uz mane zinai ka butent tas antciuzinis duos tavo atveju?
Vienintelis variantas kuris man ateina i galva, kad tavo ciuzinis tau smarkiai per kietas, todel nori sia problema spresti su Tempur ar panasiu antciuziniu. Pradziai paieskok pigesniu dvigubai, kurie ta pacia funkcija atlieka, kad ir Lono vikoelastini 6cm storio antciuzini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 10 sausio 2009 - 10:58