NUkopijuota is temos apie DORMEO.
ZORAN HELP !!
QUOTE(Zoran @ 2007 02 22, 17:43)
Pirkti neapsimoka, uz tai kas ten sudeta yra perbrangiai prasoma. Labai tupa reklama patikliems zmonems. Jus pries pirkdami paklauskit kokios rusies tai porolonas to ciuzinio viduje, koks tankis ir kietumas bei kokio jis tipo, HR ar R.
jie turetu tai zinoti gana nesunkiai nes pardavineja tik vienos firmos maza asortimenta, tiek galima ismokti mintinai per kelias dienas.
Zinau, kad neatsakys, nes patys produkto vadovai nezino is kokio sudo jie padaryti.
Sekmes
QUOTE(Zoran @ 2007 02 23, 10:31)
As nieko nereklamuoju, pasitikiui tik savo ziniomis ir pojuciais bei logika. Jeigu pas zmones siu ziniu ar kitu atributu truksta, as patariu is savo puses, jei perbrangu, nereikia rekti, o reikia paprasyti, kad parinkciau geresni varianta is pigiu, gal ir parinksiu jei bus nuotaika, nors pigienos manes smarkiai nedomina, bet jas as zinau.
Labai nekenciu, kai gamintojai apgaudineja zmones savo reklamomis, kurios yra skirtos lengvatikiams pritraukti. Ir as pykstu ant jusu del to, kad jus taip lengvai pasiduodate mulkinimui. Man labai pikta, kad prasti gamintojai ir apgavikai taip lengvai treciosiose salyse pradzioje sau kelia skina. Aisku visi viska turi pabandyti viena ar kelis kartus. Nemanykit kad as noriu jums pakenkti. Pats esu ilga ir ydomu kelia perejas.
Bet mano nuomone, nereikia girti ciuzinio, nebandzius kitu geru ortopediniu, ar nepalyginus ilgesni laika rimtesniu gaminiu tarpusavyje.
Neisizeiskite jei as klausiu ant ko miegojote pries tai, nes dazniausiai (99%) visi giria ciuzinius naujus, pereja nuo seno(10-20 metu senumo) spyruoklinio ciuinio, is kurio spyruokles jau lysti i sonkaulius pradejo. Cia nepalyginimas ir tikrai neverta jo priimti uz gryna piniga. Nes bet kuri paguldzius, kad ir ant prasciausio bet naujo ciuzinio, pradziai jam bus zymiai geriau. Tai man atrodo logiska ane?
Mano kolegos nusipirko
Dormeo Memory čiužini, kaina gaunasi 1.029,90 LT labai patenkinti ir labai giria.
Mes kol kas miegam ant ne visai seno (4-5metu senumo) bet jau parejusio spyruolinio ciuzinio. Atsikeliam skaudancia nugara ir gelianciu visu kunu.
Nutarem kad reikia ir mums nusipirkti ka nors gereliau...
ale pinigu tai realiai galim sau leisti maximum tiek kiek kainuoja dormeo (1000-1200lt)
Kadangi pati asmeniskai ziauriai nekenciu reklamos ir visu TV shop'u (ir orientuojuosi reklamos televizijoje kainose) . Tai suvokdama KIEK dormeo turi isleisti TV reklamos gamybai plius transliacijai bandau suprasti kokia REALI ciuzinio kaina.
bet... jau keli asmeniskai pazistami zmones nusipirko ir labai patenkinti. Tai ir mums norisi ishsimiegot kaip zmonems
Vienzo is visos ilgos rasliavos...
ZORAN, kai busi geresnes nuotaikos, buk zmogus parink koki ciuzini uz auksciau mineta kaina mes galetumem isigyti busiu labai dekinga
Noretusi mums 180x200 (nes visa turima patalyne yra tokia). Mes labai skirtingo svorio su vyru esam. As 46kg vyras apie 85-90kg.
HELP
Jeigu staiga tapai kažkam blogu, tave dergia ir spjaudo už nugaros, vadinasi tam žmogui esi daug gero padaręs !!!! (F.Ranevskaya)