Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 4 dalis

zoran noriu paklausti kas geriau ar aruba ar bonaire ir kiek zonu juose mano svoris 48 ugis 169 ar tiesa kad bonaire geresne oro apykaita? gal dar ka nors panasaus pasiulyti gali gulejau ant arubos patiko minkstumas noriu minksto labai
kaip gi su tom zonom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 11 30, 12:40)
mindaugasbs :

Is Lono produkcijos jums tiktu tik Kristyna Natural, ji minkstesne ir normaliai atlaiko iki 130kg.
Is Fey&Co  : Passion H3 neblogas jusu atveju.
Is Metzeler : Prestige Tubes 126, arba Aruba H3 tiktu.

Visi sitie ciuziniai yra neblogi ir komfortiski, bei turintys 7 anatomines zonas, isskyrus Kristyna.

Ko jus isikibe tos Gemegos, jie nieko gero nedaro isskyrus spyruoklinius, o ir ju pavyzdys yra neteisingas 5 zonu ciuziniui.
7 zonos yra universalesnes kai ugiai mazesni uz 170cm ir didesni uz 190cm. 5 zonu ciuziniai turi platesnes viduriniasias zonas ir ne visi zemaugiai patenka su dubeniu i reikiama zona.

Na mes pradėjom čiužinio paieškas nuo kristyna, žiūrėjom ir seną ir naują modelį,bet kažkas netaip, perminkštas gal ir 16 cm mūsų žemai lovai nelabai.

http://www.idejosnam...uniq=1228063160

BRIUGE labiau patiko už kristyna. +7zonos ir plius 5 cm eucatherm C medžiagos h ~ 23 ir ta pati kaina kaip kristynos. Prestige Tubes 126 ir kiti pasiūlyti yra tiesiog per brangūs smile.gif
Žiūrėjom Padvaiską, Loną, Trivlita, ir dar šį bei tą ką vilniuje galima rasti, kol remontai vyksta skubos nėra smile.gif išgulėjom daug čiužinių smile.gif
Kainos patogumo santykiu kol kas labiausiai patiko Briuge su eucatherm C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaugasbs: 30 lapkričio 2008 - 18:41
Ir vis tik vel nebeaisku kaip del tu zonu ARUBA ciuzinyje. Kiek skaiciau forume, tai Zoran rase jog turi 7 zonas, bet pradejus galutinius aiskinimus su tiekejais, man paraso toki atsakyma: aruba 5 zonas O 7 ZONU MAXIM MONOCELL IR PAZANGIAUSIA TECHNOLOGIJA TRIOCELL RUFINA BEI SAFIR IRGI 7 ZONOS IR DAR PREZTIZE TUBES IRGI 7 ZONOS Cia is interjeru vizijos atsakymas.
Ar gali kas pateikti atsakyma su irodymais, nes visiskai susipainiojau blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2008 11 30, 19:24)
zoran noriu paklausti kas geriau ar aruba ar bonaire ir kiek zonu juose mano svoris 48 ugis 169 ar tiesa kad bonaire geresne oro apykaita? gal dar ka nors panasaus pasiulyti gali gulejau ant arubos patiko minkstumas noriu minksto labai
kaip gi su tom zonom  bigsmile.gif

Bonaire tik geresne oro cirkuliacija, nedaug, taip pat minkstesnis gal kokia 3%.
Jei yra lisnu pinigu, pirk bonaire.

Beje, groteles butinai geras ziurekit, kitaip pinigai i bala.
Papildyta:
QUOTE(Diamond @ 2008 11 30, 22:21)
Ir vis tik vel nebeaisku kaip del tu zonu ARUBA ciuzinyje. Kiek skaiciau forume, tai Zoran rase jog turi 7 zonas, bet pradejus galutinius aiskinimus su tiekejais, man paraso toki atsakyma: aruba 5 zonas O 7 ZONU MAXIM MONOCELL IR PAZANGIAUSIA TECHNOLOGIJA TRIOCELL RUFINA BEI SAFIR IRGI 7 ZONOS IR DAR PREZTIZE TUBES IRGI 7 ZONOS Cia is interjeru vizijos atsakymas.
Ar gali kas pateikti atsakyma su irodymais, nes visiskai susipainiojau  blink.gif  g.gif

Ka tu nori is tu pradedanciu, jie pirma karta ciuzinius normalius gyvenime gavo pardavineti.
Yrodymas paprastas, nuvaziuoji i OLLO baldus Kaune, ten guli Aruba. Atsegi uzvalkala ir suskaiciuoji zonas is akies. Gali paprasyti pardaveju pagalbos. Beje nenustebk, kad skirsis nuo paveikslelio, lankstinukuose klaida isivelusi, kaip ir tinklapiuose.
Papildyta:
QUOTE(mindaugasbs @ 2008 11 30, 19:41)
Na mes pradėjom čiužinio paieškas nuo kristyna, žiūrėjom ir seną ir naują modelį,bet kažkas netaip, perminkštas gal ir 16 cm mūsų žemai lovai nelabai.

http://www.idejosnam...uniq=1228063160

BRIUGE labiau patiko už kristyna. +7zonos ir plius 5 cm eucatherm C medžiagos h ~ 23 ir ta pati kaina kaip kristynos. Prestige Tubes 126 ir kiti pasiūlyti yra tiesiog per brangūs smile.gif
Žiūrėjom Padvaiską, Loną, Trivlita, ir dar šį bei tą ką vilniuje galima rasti, kol remontai vyksta skubos nėra smile.gif išgulėjom daug čiužinių smile.gif
Kainos patogumo santykiu kol kas labiausiai patiko Briuge su eucatherm C

Nelygink Cekisku ciuziniu is lono su kitu gamintoju lietuvoje, smarkiai skiriasi latekso kokybe. Kas tau is to eucathermo, jeigu jis slopina anatomines zonas. Sutinku, kad jis patogus ciuzinys, bet yra patogiu geriau padarytu ciuziniu musu rinkoje. As Kristynos nestatau etalonu. Mano etalonus zinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 30 lapkričio 2008 - 22:02
QUOTE(Zoran @ 2008 11 30, 23:18)
Bonaire tik geresne oro cirkuliacija, nedaug, taip pat minkstesnis gal kokia 3%.
Jei yra lisnu pinigu, pirk bonaire.

Beje, groteles butinai geras ziurekit, kitaip pinigai i bala.
Papildyta:
Ka tu nori is tu pradedanciu, jie pirma karta ciuzinius normalius gyvenime gavo pardavineti.
Yrodymas paprastas, nuvaziuoji i OLLO baldus Kaune, ten guli Aruba. Atsegi uzvalkala ir suskaiciuoji zonas is akies. Gali paprasyti pardaveju pagalbos. Beje nenustebk, kad skirsis nuo paveikslelio, lankstinukuose klaida isivelusi, kaip ir tinklapiuose.
Papildyta:

Aš penktadienį Olo balduose buvau praseges Aruba užvalkalą ir suskaiciavau tik 3 zonas, neskaičiuojant po 5cm nuo galų. Galiu ir rytoj nueiti ir nufotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 11 30, 23:18)

Zinoma vaziuosim pasibandyti Aruba ciuzini pries perkant ir reikes realiai apziureti.
QUOTE(pempe1 @ 2008 11 30, 23:24)
Aš penktadienį Olo balduose buvau praseges Aruba užvalkalą ir suskaiciavau tik 3 zonas, neskaičiuojant po 5cm nuo galų. Galiu ir rytoj nueiti ir nufotografuoti

Cia is straipsnio apie ciuzinius:
"Trijų zonų čiužiniai nėra ortopediniai- paminkštinti tik iš dalies, ties dubeniu, bet to nepakanka, kad būtų visiškai užtikrinta taisyklinga stuburo padėtis.
Penkių zonų ortopediniai čiužiniai skirti 170 cm-185 cm ūgio žmonėms.
Septynių zonų ortopediniai čiužiniai tinka 150 cm-200 cm ūgio žmonėms."
Aruba ciuzinys yra ortopedinis, tai maziausiai turi tureti 5 zonas, vokiskam aprasyme (http://www.interjeruvizija.lt/attachments/File/metzeler-rubex-duo-cell-aruba.pdf), parasyta jog jis tinka visu ugiu zmonems, todel darau isvadas jog jis turi 7 zonas (isitikinsiu pamaciusi realiai).
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2008 11 30, 23:24)

Jei matei 3, reiskia ten 7, matei toki dalyka :

1 - galvos-koju zona, be paminkstinimo
2 - peciu zona suminkstinta skylem
3 - pilvo-klubu zona be paminkstinimo arba su minimaliu
4 - dubens zona suminkstinta skylem
5 - klubu-pilvo zona be paminkstinimo arba su minimaliu
6 - peciu zona suminkstinta skylem
7 - koju-galvos zona, be paminkstinimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 01 gruodžio 2008 - 08:31
Noriu paklaust Zoran nuomones, kas geriausia butu, jei mes norim pakeliamu atskirai groteliu skaitymui, ziurejimui tv (manau reikia atskiru ciuziniu ir groteliu?). Musu ugis 184 ir 168, o svoris 102 ir 59. Kiek skaiciau, tai latekso nesinori, nes pakeitus langus ir apsiltinus nama kartais nori pasirodyti pelesis. Grotelem ir ciuziniams noretusi isleist apie 4000 lt, bet jei verta butu galim ta suma padidint pora trejeta tukst. Gali buti ir bendras ciuzinys jei tai labai keicia kaina. Aciu is anksto.
Atsakyti
Aruba ir Bonaire ispjaustymas panasus i 5 zonu ciuziniu ispjaustyma, bet ciuzinio branduolio struktura ispildo 7 zonu ciuzinio reikalavimus. Tai yra irodyta testu metu. Vokiskuose puslapiuose bent jau taip raso.
Atsakyti
QUOTE(rromka @ 2008 12 01, 12:25)
Noriu paklaust Zoran nuomones, kas geriausia butu, jei mes norim pakeliamu atskirai groteliu skaitymui, ziurejimui tv (manau reikia atskiru ciuziniu ir groteliu?). Musu ugis 184 ir 168, o svoris 102 ir 59. Kiek skaiciau, tai latekso nesinori, nes pakeitus langus ir apsiltinus nama kartais nori pasirodyti pelesis. Grotelem ir ciuziniams noretusi isleist apie 4000 lt, bet jei verta butu galim ta suma padidint pora trejeta tukst. Gali buti ir bendras ciuzinys jei tai labai keicia kaina. Aciu is anksto.

Atminkite, kad normaliai padeti skaitymui padaro tik motorizuotos groteles, o tai jau minimum 4500Lt uz normalias minkstos pakabos groteles su dviem varikliais.
Nes be variklio, jos tik 30 laipsniu kampa padaro.
Zmonai Aruba H2 1400Lt, o vyrui Prestige Tubes 126 2400Lt.
Kainos apytiksles.
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2008 11 30, 19:24)
kaip gi su tom zonom  bigsmile.gif

aciu zoran dar klausimas o kuo skiriasi monocell duocell ir driocell 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2008 12 01, 16:39)
aciu zoran dar klausimas o kuo skiriasi monocell duocell ir driocell 4u.gif

Gamintojai nesugebejo paaiskinti normaliai, kuom jie skiriasi is tikruju. Tipo struktura kitokia, geriau dirba tipo, ilgiau tarnauja ir t.t. Padariau isvada, kad tai tankiai medziagos, tik neivardinti skaiciais, techniskai, o primityviai reklamiskai graziai klientui.
Atsakyti