QUOTE(*barbora* @ 2008 10 26, 13:44)
Ar jau ismeginot Royal star ciuzini?
As parduotuvej gulinejau ant jo, bet jis pasirode man kietokas, bet toj lovoj groteles tokios lentos nelankscios, tai gal todel. Sesuo nusipirkus Gemegos Amadeo eth, tai jos zymiai minkstesnis man susirode, nors pagal spyruokliu skaiciu panasiai ten lyg gaunas.Dabar galvoju turbut Auriga ciuzinys bus dar kietesnis
, dar to neteko isbandyt.
Zoran, kokia Jusu nuomone apie Royal star? Ar verta pirkt Auriga, jei svoriai nedideli?
jau savaitė kaip miegam, ryt poryt apversim kitą pusę išbandyti. Kaip ir neblogas, patinka, kad kai MB verčiasi, mano pusėje niekas "nebanguoja". Bet aš mėgėja ant pilvo miegoti, o ant to čiužinio kažkaip neįsitaisau, ir kietokas jis man truputį, bet gal dėl to, kad nuo minkšto išplerusio perėjau. Tai va, kaip ir neblogas, bet stebuklų dar nepatyriau.
ZORAN, mūsų nauja nepigi lova, bet ne grotelės, o plokštės - po jom patalynės dėžė,
gėda pasakyt, kai užsakinėjau visiškai neturėjau supratimo apie kažkokių grotelių egzistavimą
Ar būtina skubiai tas plokštes mesti lauk ir kokias grotas geriau dėt, jei jau mesti?