QUOTE(Joho @ 2008 10 27, 09:30)
Zoran, nepabek, tuoj parasysiu skubu klausimeli
Papildyta:
Taigi,
perskaiciu visus tavo patarimus ir priejau isvados, kad man labiausiai tiktu Aruba arba Medea, nes:
1. spyruokliniai atkrenta, nes noriu ortopedinio, su zonom
2. lateksiniai atkrenta, nes nemegstu prakaituot
Vakar buvau Lone, pasivoliojau ant Medea ir Medea Plus. pastarasis kaip supratau savo savybem ir ilgaamziskumu pranasesnins, bet man pasirode per kietas, tad sirdis linksta link Medea.
Klausimas:
1. Aruba paliginus su Medea yra kietesnis ar mazdaug toks pats? nes kokybes atzvilgiu taikaip suprantu pirmasis geresnis, bet vat patogumo ir kainos atzvilgiu pastarasis (dabar dar ir nuolaida 15 proc Medejai) ) Be to kadangi esu Vilniuje tai negaliu pasivoliot ant Arubos, o aklai pirkt pribijau...todel ir klausiu, kad mazdaug galeciau isivaizduot skirtumus.
2. Lone maciau groteles Daniel HN5V, kainuoja 400Lt. Geros? Tinka siems ciuziniams?
Tai butu tiek
Nekantriai laukiu atsakymo
Papildyta:
Taigi,
perskaiciu visus tavo patarimus ir priejau isvados, kad man labiausiai tiktu Aruba arba Medea, nes:
1. spyruokliniai atkrenta, nes noriu ortopedinio, su zonom
2. lateksiniai atkrenta, nes nemegstu prakaituot
Vakar buvau Lone, pasivoliojau ant Medea ir Medea Plus. pastarasis kaip supratau savo savybem ir ilgaamziskumu pranasesnins, bet man pasirode per kietas, tad sirdis linksta link Medea.
Klausimas:
1. Aruba paliginus su Medea yra kietesnis ar mazdaug toks pats? nes kokybes atzvilgiu taikaip suprantu pirmasis geresnis, bet vat patogumo ir kainos atzvilgiu pastarasis (dabar dar ir nuolaida 15 proc Medejai) ) Be to kadangi esu Vilniuje tai negaliu pasivoliot ant Arubos, o aklai pirkt pribijau...todel ir klausiu, kad mazdaug galeciau isivaizduot skirtumus.
2. Lone maciau groteles Daniel HN5V, kainuoja 400Lt. Geros? Tinka siems ciuziniams?
Tai butu tiek
Nekantriai laukiu atsakymo
1. Aruba yra smarkiai minkstesnis uz Medea modelius. Tokio lygio ciuziniuose skirtumas iki 500Lt yra niekinis, todel lemti turetu ne nuolaidos jusu pasirinkima.
Dabartine Medea neblizga komfortu, jau nera tiek daug zmoniu ja patenkintu ir kalbanciu apie tai, kiek buvo su Erika(pirmtake, kuri buvo zymiai minkstesne ir kokybiskesne).
2. Daniel groteles skirtos spyruokliniams ciuziniams. Zodziu nieko gero, o kainuoja daugokai, nors apkrovas laiko gan dideles. Lonas turi rimtas groteles, kurios vadinasi Triton, jos kainuoja 660Lt, ten berods dar yra reguliuojamas visos pakabos minkstumas per perimetro ilgi,kas jas pabrangina ir pakelia i dar aukstesni lygi, nors tai ir nelabai butina.
Patarciau nesibaidyti latekso taip smarkiai, nes skirtumas nera toks labai didelis, kas liecia siluma, sakyciau tarp poliuretaninio ir lateksinio apie 15% bus, o tarp atviru poru latekso ir poliuretano gal 5%. Mes nesnekam apie Metzeler Prestige Tubes 126 modeli poliuretanini.
Is Lono produktu patarciau atkreipti demesi i Kallisto, turbut vienas geriausiu lateksiniu(klasikines konstrukcijos, bet naujoviskai padarytos) ciuziniu europoje uz savo kaina. Nelyginam su Dunlopillo Hybrex serija.