nagi skaičiau skaičiau ir liko neaišku:tai viskoelastinis tai tas pats kas poliuretaninis visai susipainiojau. Ten Zoran apie visus lyg ir aiškiai ir išsamiai apšvietė, tik kažkaip vistiek tas klausimas iškilo
Sveiki,
ZORAN, noreciau pasiteirauti, kuris ciuzinys butu geresnis, ar sis is GEMEGOS
http://www.gemega.lt...l=lt&m=4&cid=18
ar vokiskas saulegrazu porolono ciuzinys, tik firmos nepamenu..
Mums ciuzinio reikia 180x200 cm. Gal but noretume lateksinio...., TEMPUR patiko, bet siek tiek brangokas.......
Ka galetumet pasiulyti?
Dekui
Mums ciuzinio reikia 180x200 cm. Gal but noretume lateksinio...., TEMPUR patiko, bet siek tiek brangokas.......
Ka galetumet pasiulyti?
Dekui
ZORAN, ar labai kenkia poliuretaniniui ciuziniui LONO Medea Plus, jei vaikas koki karta i para ant jo pasokineja?
P.S. Groteles minkstos pakabos....
QUOTE(Nordex @ 2008 10 26, 00:10)
ZORAN, ar labai kenkia poliuretaniniui ciuziniui LONO Medea Plus, jei vaikas koki karta i para ant jo pasokineja?
Nedaugiau nei kitiem ciuziniam ir zymiai maziau negu spyruokliniam.
Kiek uz groteles mokejot?
Papildyta:
QUOTE(MamyteVK @ 2008 10 25, 22:40)
Sveiki,
Ka galetumet pasiulyti?
Dekui
Ka galetumet pasiulyti?
Dekui
Cia net nera ka lyginti, Metzeler gaminiai visiskai kito lygio, iki kurio nepakils jokia Gemega, nes nenaudoja nei tokio lygio medziagu, nei technologiju, perbrangu.
Papildyta:
QUOTE(naminukas @ 2008 10 25, 21:12)
nagi skaičiau skaičiau ir liko neaišku:tai viskoelastinis tai tas pats kas poliuretaninis visai susipainiojau. Ten Zoran apie visus lyg ir aiškiai ir išsamiai apšvietė, tik kažkaip vistiek tas klausimas iškilo
Yra poliuretanai R (paprasti, uzdaru poru, maziau elastingi)
Yra poliuretanai HR (atvitu poru, elastingi, geriau praleidzia ora)
Yra viskoelastiniai poliuretanai (turi formuleje daug vandens, todel reaguoja i temperatura ir minksteja nuo silumos, pakankamai elastingi, jei tankis neperdidelis ir temperatura auksta, kvepuoja prastai, dazniausiai per leti, kad komfortiskai prisitaikytu). Zemesnio tankio ir pigesnis yra patogesnis, bet nukencia ilgaamziskumas.
Mes buvom labai susizaveje lateksiniais ciuziniais. Bet mums reikia 180plocio, o tokius ciuzinius gamina tik klijuojant 2 ciuzinius po 90. Nors ir sako,kad nesijaucia, bet is tikruju jauciasi...
QUOTE(violla @ 2008 10 26, 10:38)
Mes buvom labai susizaveje lateksiniais ciuziniais. Bet mums reikia 180plocio, o tokius ciuzinius gamina tik klijuojant 2 ciuzinius po 90. Nors ir sako,kad nesijaucia, bet is tikruju jauciasi...
Is kur tokios zinios?
Jei gerai suklijuota - nieko nesijaucia. Tik prancuzai leidzia lateksa dideliais lakstais, tai ten galima 200x180 gauti neklijuota.
Bet pasaulyje nera populiaru pirkti bendra ciuzini, 90% pasaulio rinkos perka du atskirus ciuzinius i dvigule lova, o mus vokieciai keistuoliais vadina del to.
QUOTE(gratira @ 2008 10 17, 15:27)
Man šeštadienį jau parveža šį čiužinį Labai ilgai rinkausi, jau buvau ir kainą suderėjusi Gemegoj, bet vis dėlto pasirinkau Fei&Co
Ar jau ismeginot Royal star ciuzini?
As parduotuvej gulinejau ant jo, bet jis pasirode man kietokas, bet toj lovoj groteles tokios lentos nelankscios, tai gal todel. Sesuo nusipirkus Gemegos Amadeo eth, tai jos zymiai minkstesnis man susirode, nors pagal spyruokliu skaiciu panasiai ten lyg gaunas.Dabar galvoju turbut Auriga ciuzinys bus dar kietesnis , dar to neteko isbandyt.
Zoran, kokia Jusu nuomone apie Royal star? Ar verta pirkt Auriga, jei svoriai nedideli?
QUOTE(*barbora* @ 2008 10 26, 13:44)
Ar jau ismeginot Royal star ciuzini?
As parduotuvej gulinejau ant jo, bet jis pasirode man kietokas, bet toj lovoj groteles tokios lentos nelankscios, tai gal todel. Sesuo nusipirkus Gemegos Amadeo eth, tai jos zymiai minkstesnis man susirode, nors pagal spyruokliu skaiciu panasiai ten lyg gaunas.Dabar galvoju turbut Auriga ciuzinys bus dar kietesnis , dar to neteko isbandyt.
Zoran, kokia Jusu nuomone apie Royal star? Ar verta pirkt Auriga, jei svoriai nedideli?
Auriga verta pirkti tik tais atvejais - jeigu vyras sveria 100+, o moteris iki 60kg, arba kitokio ciuzinio negalima deti i lova, tik spyruoklini, ir abu smarkiai skiriasi svoriais.
Visais kitais atvejais tai ismesti pinigai ir tai tikrai nera geriausias ciuzinys, netgi sakyciau vidutinis ar zemiau to, bet tam tikrais atvejais gan tinkamas.
O kaip Royal Star?
Zoran,
ciu uz atsakyma.
Taip, tie vokiski ciuziniai, apie kuriuos kalbejau, yra Metzeler firmos, ir konkreciai mastome apie M-126 (Prestige tubes 126) varianta. Kuris geriau, pastarasis ar ARUBA?
ciu uz atsakyma.
Taip, tie vokiski ciuziniai, apie kuriuos kalbejau, yra Metzeler firmos, ir konkreciai mastome apie M-126 (Prestige tubes 126) varianta. Kuris geriau, pastarasis ar ARUBA?
QUOTE(*barbora* @ 2008 10 26, 21:43)
O kaip Royal Star?
Ziurint kiek praso, jei 1100Lt tada galima imti, jei virs 1200Lt, tai neverta ir ziureti.
Kalbu apie 200x160 matmenis.
Aruba ir Prestige Tubes 126 skiriasi kainoje dvigubai, 2300vs5600Lt, neskaitant groteliu +1000Lt uz pora kazkur. Aruba H2 man smagesnis ciuzinys, H3 jau panasus savo kietumu i Prestige Tubes 126, o pastarojo privalumas pries Arubas butu oro pralaidumas, nepralenkiamas net daugumos spyruokliniu.
Zoran, nepabek, tuoj parasysiu skubu klausimeli
Papildyta:
Taigi,
perskaiciu visus tavo patarimus ir priejau isvados, kad man labiausiai tiktu Aruba arba Medea, nes:
1. spyruokliniai atkrenta, nes noriu ortopedinio, su zonom
2. lateksiniai atkrenta, nes nemegstu prakaituot
Vakar buvau Lone, pasivoliojau ant Medea ir Medea Plus. pastarasis kaip supratau savo savybem ir ilgaamziskumu pranasesnins, bet man pasirode per kietas, tad sirdis linksta link Medea.
Klausimas:
1. Aruba paliginus su Medea yra kietesnis ar mazdaug toks pats? nes kokybes atzvilgiu taikaip suprantu pirmasis geresnis, bet vat patogumo ir kainos atzvilgiu pastarasis (dabar dar ir nuolaida 15 proc Medejai) ) Be to kadangi esu Vilniuje tai negaliu pasivoliot ant Arubos, o aklai pirkt pribijau...todel ir klausiu, kad mazdaug galeciau isivaizduot skirtumus.
2. Lone maciau groteles Daniel HN5V, kainuoja 400Lt. Geros? Tinka siems ciuziniams?
Tai butu tiek
Nekantriai laukiu atsakymo
Papildyta:
Taigi,
perskaiciu visus tavo patarimus ir priejau isvados, kad man labiausiai tiktu Aruba arba Medea, nes:
1. spyruokliniai atkrenta, nes noriu ortopedinio, su zonom
2. lateksiniai atkrenta, nes nemegstu prakaituot
Vakar buvau Lone, pasivoliojau ant Medea ir Medea Plus. pastarasis kaip supratau savo savybem ir ilgaamziskumu pranasesnins, bet man pasirode per kietas, tad sirdis linksta link Medea.
Klausimas:
1. Aruba paliginus su Medea yra kietesnis ar mazdaug toks pats? nes kokybes atzvilgiu taikaip suprantu pirmasis geresnis, bet vat patogumo ir kainos atzvilgiu pastarasis (dabar dar ir nuolaida 15 proc Medejai) ) Be to kadangi esu Vilniuje tai negaliu pasivoliot ant Arubos, o aklai pirkt pribijau...todel ir klausiu, kad mazdaug galeciau isivaizduot skirtumus.
2. Lone maciau groteles Daniel HN5V, kainuoja 400Lt. Geros? Tinka siems ciuziniams?
Tai butu tiek
Nekantriai laukiu atsakymo