Aciu nu sampano tai gailoka tiek pilti
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 04, 17:14)
Labai gražus tavo zebras, Neryte O tos širdutės dar geriau už zebriškus dryžius
QUOTE(daividija @ 2008 09 04, 17:16)
Neryte,labai grazus tavo zebras,o itrukti tai cia keksu savybe,del to nepergyvenk,nes tu kepei siauroj formoj
QUOTE(aguonele @ 2008 09 04, 17:58)
Neryte niu labai grazus isejo tavo zebras
QUOTE(Ronet @ 2008 09 04, 18:00)
Neryte gražus tavo zebriukas
Man kai kepiau jis nesutrūko , Bet tas trūkimas skoniui įtakos juk neturi
Man kai kepiau jis nesutrūko , Bet tas trūkimas skoniui įtakos juk neturi
ACIU merginos uz ivertinima itrukimai skoniui netrukdo, labai patiko reiks kepti dar karta
aguonele, labai fainas desertas, reiks ir man isbandyti, nes skamba visai nesunkiai padaromai )))
Neryte, žinok tą tortuką, kur aš įkėliau, tikrai verta gaminti!!! Va šiandien buvo svečių, tai taip viską greit patvarkė, kad oj oj O ir išgirdau pasiūlymų atsidaryt tortų gaminimo bizniuką
Cipciuk nu ir grožis Be reikalo įlindau čia iš pat ryto darbe
Einu geriau kavos išgersiu Jūsų skanėstų prisižiūrėjus
Einu geriau kavos išgersiu Jūsų skanėstų prisižiūrėjus
QUOTE(bliuskė @ 2008 09 05, 00:15)
Neryte, žinok tą tortuką, kur aš įkėliau, tikrai verta gaminti!!! Va šiandien buvo svečių, tai taip viską greit patvarkė, kad oj oj O ir išgirdau pasiūlymų atsidaryt tortų gaminimo bizniuką
atrodo labai graziai, tik kad braskes jau baigesi su saldytom nesigaus taip skaniai... o ir tu ji pakoregavai truputi, nes originale kaip ir nematau virsutinio zele sluoksnio, o pas tave yra
QUOTE(innguta @ 2008 03 04, 14:12)
,,Zebriukas"
Jums reikes:
150 g sviesto (perku margarina kepiniams)
4 kiausiniu
1,5 stikl cukraus
200 g grietines
0,5 a.s. sodos
2 stikl. miltu
3 saukstai kakavos
kiausinius suplakti su cukrumi. pilti istirpinta sviesta ir grietine. viska gerai ismaisyti. deti 1 stikl. miltu, tada saukste vandens nugesinta soda, ir likusius miltus. viska ismaisyti. tesla padalyti i dvi dalis. i viena sudeti kakava. forma istepti sviestu ir deti sauksta baltos, sauksta rudos teslos, taip kaip sahmatus. tada ant irsaus vel deti, kur buvo balta - deti ruda ir vel kaip sachmatus. kepti apie 40 min. 180 laipsniu orkaiteje.
skanaus
Jums reikes:
150 g sviesto (perku margarina kepiniams)
4 kiausiniu
1,5 stikl cukraus
200 g grietines
0,5 a.s. sodos
2 stikl. miltu
3 saukstai kakavos
kiausinius suplakti su cukrumi. pilti istirpinta sviesta ir grietine. viska gerai ismaisyti. deti 1 stikl. miltu, tada saukste vandens nugesinta soda, ir likusius miltus. viska ismaisyti. tesla padalyti i dvi dalis. i viena sudeti kakava. forma istepti sviestu ir deti sauksta baltos, sauksta rudos teslos, taip kaip sahmatus. tada ant irsaus vel deti, kur buvo balta - deti ruda ir vel kaip sachmatus. kepti apie 40 min. 180 laipsniu orkaiteje.
skanaus
noriu ir as iskepti isgirta keksa.........
o sodos pakeisti kepimo milteleis idomu negalima.......
jau koks tas zebriukas grazus
manau kad soda galima pakeisti i kepimo miltelius, tik kokiu santykiu
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 05, 08:56)
jau koks tas zebriukas grazus
aga
noreciau vyro gimtadieniui padaryti sampano torta, bet kas tas vanilinis pudingas ? Gyvenu UK, tai gal kas zinot kaip butu angliskai?
Ir gal kas galit man padet, gal kas kepet koki vyniotini? Taip uzsimaniau...