QUOTE(cipciukas @ 2008 09 02, 12:52)
O ,kad tet neduota darymo eiga, turbut viska sumaisai ,padarai tesla, kad galima butu kabinti saukstu ir verdi , bent man taip is nuotaukos atrodo ,kad ten su saukstu leista i riebalus
man irgi taip atrodo, nes spurgytes iv. formos, bet va kiek miltu
QUOTE(Terija:) @ 2008 09 02, 09:24)
Aguonele-tavo spurgas mes vadiname drambliukais,nes gaunasi visokių,lyg su straubliukais
tai vadinas cia tavo receptas buvo,aciu tikrai skanu
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 02, 13:42)
o kiek miltu reikia deti? ir kaip suprantu jas reikia sausktu i verdanti alieju deti ar ne? kazkaip praleidau si recepta prie tai
na miltu parasyta buvo deti is akies, as dariau tokia ciut ciut skystesne mase nei grietines. o eiga tokia: kiausinius isplakti su cukrumi, supilti kefyra,nugesinta soda. ismaiysti. sudeti likusius ingridientus ir virti
aguonele, aciu tau labai!
Stai ka siandien sumeitravojau Drauge dave recepta.
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
tesla:
istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.
idaras:
plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.
glaistas:
200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.
Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu.
Ka tik paragavau, skanu! Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
tesla:
istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.
idaras:
plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.
glaistas:
200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.
Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu.
Ka tik paragavau, skanu! Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi
***** mergaite, jus cia kukius menus darot itariu kas tos bandeles su pudingu ir mano nosiai dekui uz ideja, bandysiu daryt
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 02, 18:09)
nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi
Tai dėl to ir kietas/sausas, nes mažai sulaistei Jei alkoholio gaila daug, o norisi mikštesnio torto, tai galima sulaistyt ir saldžiu sirupu, kava su trupučiu alkoholio arba be alkoholio
Šiaip aš torto sulaistymui sunaudoju apie puodelį sirupo
O tortas tai gražus
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 02, 17:09)
Stai ka siandien sumeitravojau Drauge dave recepta.
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
prapjautas atrodo labai gardziai
QUOTE(Owly @ 2008 09 02, 18:55)
Tai dėl to ir kietas/sausas, nes mažai sulaistei Jei alkoholio gaila daug, o norisi mikštesnio torto, tai galima sulaistyt ir saldžiu sirupu, kava su trupučiu alkoholio arba be alkoholio
Šiaip aš torto sulaistymui sunaudoju apie puodelį sirupo
O tortas tai gražus
Šiaip aš torto sulaistymui sunaudoju apie puodelį sirupo
O tortas tai gražus
Manau jis ir slapias blogai gnybtusi, nes grietinele labai puri.. ir ta drauge sake, kad pas ja taip pat, nors ji sulaisto daugiau nei as.. na nezinau, kita kart daugiau bandysiu uzpilt. O jis siaip labai skanus, nes tas biskvitas toks sausesnis su grietinele labai tinka