jau liaudis vaisinosi
Papildyta:
dabar nezinau kokiu budu jos vel atsirado (nuotraukos)
QUOTE(dziunka @ 2008 09 01, 15:51)
jau liaudis vaisinosi
Papildyta:
dabar nezinau kokiu budu jos vel atsirado (nuotraukos)
Papildyta:
dabar nezinau kokiu budu jos vel atsirado (nuotraukos)
o gal papasakotumet kaip daret, su kuo apipylet ji?
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 01, 12:22)
man nerodo
MERGINOS! kaip manot kuris zebras skanesnis.... su grietine ar su aliejum? man noretusi slapesnio... kad nebutu labai sausas ir sprangus... vis ruosiuosi ji issikepti, bet nedristu
MERGINOS! kaip manot kuris zebras skanesnis.... su grietine ar su aliejum? man noretusi slapesnio... kad nebutu labai sausas ir sprangus... vis ruosiuosi ji issikepti, bet nedristu
Su aliejumi gaunasi slapesnis.
Merginos,idekit,prasau receptukus prie nuotraukyciu,kad nereiketu klausinet kaip darosi.
QUOTE(daividija @ 2008 09 01, 15:00)
Su aliejumi gaunasi slapesnis.
Merginos,idekit,prasau receptukus prie nuotraukyciu,kad nereiketu klausinet kaip darosi.
Merginos,idekit,prasau receptukus prie nuotraukyciu,kad nereiketu klausinet kaip darosi.
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 01, 15:55)
o gal papasakotumet kaip daret, su kuo apipylet ji?
varskes tris pokeliai (turejau dvaro ,tos 18%),bet nebutina
cukraus keli saukstai is akies
sviesto apie 50gr.
visa tai kaitinau virs puodo su garais ,kol istirpo sviestas.idejau uogienes 2 saukstu
sausainiu gal 7 pok,suejo tipo selgos
ir sluoksniuoji
o glajus is cia ,kadangi sokolado neturejau MB ir sunus dabar valge tai sake
http://forelle.bloga...pyrageliai.html
QUOTE(dziunka @ 2008 09 01, 16:20)
o glajus is cia ,kadangi sokolado neturejau MB ir sunus dabar valge tai sake
http://forelle.bloga...pyrageliai.html
http://forelle.bloga...pyrageliai.html
oho koks idomus receptas, reiks pabandyti....
bet kad nebera tiek valgytoju pas mane, kiek as gaminu
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 01, 16:24)
oho koks idomus receptas, reiks pabandyti....
bet kad nebera tiek valgytoju pas mane, kiek as gaminu
bet kad nebera tiek valgytoju pas mane, kiek as gaminu
kadangi as turiu tris valgytojus visu saldumynu tai mano norma visai kitokia,(jie linuotemis matuoja neduok dieve daugiau kam atiteks,)
pabandykit daryti is daug mazesnes normos.
QUOTE(daividija @ 2008 08 31, 20:54)
Vaziuoju pas tave i svecius
gali nevaziuoti,nes nesigavo man niekas biskvitas nepatiko visai,bet tai ne problema. Kai i kiausiniu alvesusia mase imaisiau kambario temperaturos sviesta,jis man tokiais guzeliais issimete ir neissiplake visai. manau jog geriau gal butu buve ji islydyta deti zodziu,sutepiau vistiek bet kazkaip nelabai valgos
Tik norejau eit daryt ta skanesta su varske ir sausainiais, ir atsiminiau kad neturiu varskes teks atidet kitai dienai.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 18:27)
Tik norejau eit daryt ta skanesta su varske ir sausainiais, ir atsiminiau kad neturiu varskes teks atidet kitai dienai.
ai ai ai ,kap negerai
Nesiseke su tortu, tai bandziau kazkurios duota spurgu recepta:
0,5 l kefyro
2 kiausiniai
saukstelis druskos
3 saukstai cukraus
saukstas sodos
miltu
nu laaaaabai skanios gavos, tik kita karta daugiau cukraus desiu. dekui uz recepta
0,5 l kefyro
2 kiausiniai
saukstelis druskos
3 saukstai cukraus
saukstas sodos
miltu
nu laaaaabai skanios gavos, tik kita karta daugiau cukraus desiu. dekui uz recepta