QUOTE(Cilmi @ 2008 08 18, 18:10)
Sveikos.
Žinau puikų pyragą,nu tiesiog nuostabų.
PYRAGAS SU KRIAUŠĖMIS
Tešlai
250g miltų
50g cukraus
1 kiaušinis
150g sviesto
1 a. š. kepimo miltelių
Įdarui
4 kriaušės
1 stiklinė riešutų (bet kokių,bet žinokit su anakardžiais gaunas.. nu tiesiog pasaka.)
1 indelis kondensuoto pieno
Truputis cinamono (aš nededu,nes nesu didelė megėja.Asmeniškai man cinamonas su obuoliais tinka.)
EIGA
Suberiame miltus ir cukrų, bei šaukštelį kepimo miltelių.Sviestą vis pavoliodamos į miltus sutarkuojame su tarka. Tada į tešlą įmušame kiaušinį ir ją išminkę dedame į šaldytuvą.
Tuo tarpu supjaustome kriaušes ir susmulkiname riešutus.Iškočiojame tešlą ir dedame į skardą (geriausiai ka būtų gan didelė forma,kad perkeptų).Padarykite kraštelius iš tešlos! Sudedame kriaušes,tada riešutus.Viską užpilame kondensuotu pienu. Įkaitiname orkaitę iki 170-180 laipsnių ir dedame pyragą.KEpame kol viskas pilnai perkeps.
Tai vat merginos nu prie kavos tai nerealiai skanu.
Papildyta:
Tik nežinau kaip foto įkelti.
Kepiau siandien sita pyraga,ne sreikejo gelbeti kriauses ir kondensuota piena
Tikrai labai skanus,ejo ir be kavos,tik kondensuoto pieno pyliau ne pilna skardine,truko gal 100g,tai pripyliau dar grietineles
Riesutus dejau anakardziu.