Sveikutes .Labai noriu pasidaryt zele torta.Gal galit pasidalint idejom?Butu gerai su foto
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 23:05)
labai skaniai atrodo, bet ar ne sausas? kazkaip nelabai panasus i tiramisu (del kremo)
Sausas? Tikrai ne Net pjauti sunku buvo (matyti tai ir foto)
Ačiū
QUOTE(Cinside @ 2008 08 25, 23:13)
as tai darau i atskirus indelius, kad nereiketu kankintis su pjaustymu, nors darau ne pagal si recepta
QUOTE(vaida39 @ 2008 08 25, 23:13)
Sveikutes .Labai noriu pasidaryt zele torta.Gal galit pasidalint idejom?Butu gerai su foto
Užeik štai čia Želė tortai
Čia visa tema apie želė tortus
sveikos kepėjėlės
šitą vakar kepiau - tai tikrai tik klausimas dėl kepimo miltelių - pas mane tai pakelis 50g tai dėjau pgl instrukciją ant pakelio
gal galėtum čia receptuką įmesti nesusikalbu su savo kompu, tai visą puslapį meta simboliais
jau susikalbėjau
QUOTE(daividija @ 2008 08 23, 19:20)
o as siandien irgi kepiau slyvu pyraga,tesla dariau su varske,man labai patiko,gavosi nesaldus,rugstokas pyragas,pati tesla labai idomi,nepanasi nei i biskvitine,nei i mieline,bet mums patiko.Be to labai greitai ir lengvai pagaminamas.
125g varskes,
4v.s.aliejaus,
4v.s.pieno,
80g cukraus,
1/2 pokelio kepimo milteliu,
200g miltu,
700g slyvu,
3v.s. aliejaus,
cukraus ir cinamono.
is varskes,aliejaus,pieno,cukraus,miltu ir kepimo milteliu uzminkyti tesla,ja iskloti i torto forma,padaryti neausktus krastelius.
Ant pyrago isdelioti slyvas,uzpilti 3 saukstais aliejaus ir pabarstyti cukraus ir cinamono misiniu.Pyraga kepti 200 temp 20-25min.Isimta dar pabarstyti cukrumi su cinamonu.
125g varskes,
4v.s.aliejaus,
4v.s.pieno,
80g cukraus,
1/2 pokelio kepimo milteliu,
200g miltu,
700g slyvu,
3v.s. aliejaus,
cukraus ir cinamono.
is varskes,aliejaus,pieno,cukraus,miltu ir kepimo milteliu uzminkyti tesla,ja iskloti i torto forma,padaryti neausktus krastelius.
Ant pyrago isdelioti slyvas,uzpilti 3 saukstais aliejaus ir pabarstyti cukraus ir cinamono misiniu.Pyraga kepti 200 temp 20-25min.Isimta dar pabarstyti cukrumi su cinamonu.
šitą vakar kepiau - tai tikrai tik klausimas dėl kepimo miltelių - pas mane tai pakelis 50g tai dėjau pgl instrukciją ant pakelio
QUOTE(Cinside @ 2008 08 25, 20:46)
Tiramisu pagal šį receptą: http://www.manovirtu...i/tiramisu.html
gal galėtum čia receptuką įmesti nesusikalbu su savo kompu, tai visą puslapį meta simboliais
jau susikalbėjau
Kepiau ir aš šiandien Zebrą. Tik nebūčiau aš, jei kažko nepakeisčiau. Taigi, dariau ne dviejų, o trijų spalvų(paprasta tešla, kakavinė tešla ir su juodųjų serbentų kisieliumi tešla). Tik tas kisieliaus sluoksnis ne toks ryškus. Gavosi skanus, purus ir nuo kisieliaus tokia švelni rūgštelė jaučiasi.
Ir gimė dar daugybė idėjų: galima daryti, pvz; ne vien kakavinį, o ir į dalį tešlos įtarkuoti obuolių, o į kitą - aguonų. Mmmm skanu turėtų būti. Arba vieną dalį su morkomis(čia kas mėgsta morkų pyragus), o kitą dalį paprastą. Būtų orandžiniai dryžiai(vos ne leopardas ). Ir dar daugybė variantų. Aš, ko gero pirmiausia bandysiu su obuoliais ir aguonomis
Ir gimė dar daugybė idėjų: galima daryti, pvz; ne vien kakavinį, o ir į dalį tešlos įtarkuoti obuolių, o į kitą - aguonų. Mmmm skanu turėtų būti. Arba vieną dalį su morkomis(čia kas mėgsta morkų pyragus), o kitą dalį paprastą. Būtų orandžiniai dryžiai(vos ne leopardas ). Ir dar daugybė variantų. Aš, ko gero pirmiausia bandysiu su obuoliais ir aguonomis
QUOTE(sausine @ 2008 08 25, 20:59)
Pasitaikė dar viena proga išmėginti naujam receptui. Torto pavadinimas Niigata.Pagrindas biskvitas,pertepimas iš apelsinų sultyse mirkytų abrikosų,plaktos grietinėlės ( su želatina) ir virto kondensuoto pieno (irgi su želatina).Skanu.
[URL=http://]My Webpage[/URL]
[URL=http://]My Webpage[/URL]
o galima visa receptuka?
QUOTE(inesasim @ 2008 08 26, 10:53)
sveikos kepėjėlės
šitą vakar kepiau - tai tikrai tik klausimas dėl kepimo miltelių - pas mane tai pakelis 50g tai dėjau pgl instrukciją ant pakelio
gal galėtum čia receptuką įmesti nesusikalbu su savo kompu, tai visą puslapį meta simboliais
šitą vakar kepiau - tai tikrai tik klausimas dėl kepimo miltelių - pas mane tai pakelis 50g tai dėjau pgl instrukciją ant pakelio
gal galėtum čia receptuką įmesti nesusikalbu su savo kompu, tai visą puslapį meta simboliais
As irgi nezinau kiek tuose pakeliuose buna,bet dedu sauksteliais,jei puse pakelio,tai nepilna sauksteli,jei visa tai pusantro saukstelio.
QUOTE(LABUSKA @ 2008 08 26, 14:15)
Kepiau ir aš šiandien Zebrą. Tik nebūčiau aš, jei kažko nepakeisčiau. Taigi, dariau ne dviejų, o trijų spalvų(paprasta tešla, kakavinė tešla ir su juodųjų serbentų kisieliumi tešla). Tik tas kisieliaus sluoksnis ne toks ryškus. Gavosi skanus, purus ir nuo kisieliaus tokia švelni rūgštelė jaučiasi.
Ir gimė dar daugybė idėjų: galima daryti, pvz; ne vien kakavinį, o ir į dalį tešlos įtarkuoti obuolių, o į kitą - aguonų. Mmmm skanu turėtų būti. Arba vieną dalį su morkomis(čia kas mėgsta morkų pyragus), o kitą dalį paprastą. Būtų orandžiniai dryžiai(vos ne leopardas ). Ir dar daugybė variantų. Aš, ko gero pirmiausia bandysiu su obuoliais ir aguonomis
Ir gimė dar daugybė idėjų: galima daryti, pvz; ne vien kakavinį, o ir į dalį tešlos įtarkuoti obuolių, o į kitą - aguonų. Mmmm skanu turėtų būti. Arba vieną dalį su morkomis(čia kas mėgsta morkų pyragus), o kitą dalį paprastą. Būtų orandžiniai dryžiai(vos ne leopardas ). Ir dar daugybė variantų. Aš, ko gero pirmiausia bandysiu su obuoliais ir aguonomis
as kai kepiau irgi pagalvojau faina butu leoparda padaryt is triju spalvu: gelsvos, oranzines ir rudos, bet nezinau ar bandysiu
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 26, 16:52)
IR NE VELNIO TAU LABUSKA NESIGAUS , SUNKESNE MASE SEDA ANT DUGNO IR NELIEKA JOKIU DRYZELIU ,as jau bandziau su aguonom vietoj kakavos ,gavosi du sluoksniai -apatinis su aguonom ,o virsutinis baltas ,bet man labiau patiko negu zebras .O tu bandyk bandyk gal kas ir iseis
Na, jei tie dryžiai ir nesigaus, bent jau paprasti sluoksniai matysis. Vistiek bandysiu