Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 08 21, 16:19)
prasom nesitycioti  blush2.gif taip noriu slyvu pyrago, kad reiks kepti... pradziai is puses porcijos, nes bijau, kad siuksliadezei neatsidurtu blush2.gif  unsure.gif  cool.gif

Tikrai nesitycioju 4u.gif tik zinau,kad tu nekepi,tai ir pasirode keista biggrin.gif Viskas tau gerai gausis thumbup.gif Lauksim nuotraukytes rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, kazkaip netycia radau jusu puslapiuka, uhhh jus cia prikepusios bigsmile.gif gal kuri galit imest saldainiuku koki receptuka, kaip tik turiu formele bet ka su ja daryt............... lauksiu pasiulymu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 08 21, 15:32)
Tikrai nesitycioju  4u.gif  tik zinau,kad tu nekepi,tai ir pasirode keista  biggrin.gif  Viskas tau gerai gausis  thumbup.gif  Lauksim nuotraukytes  rolleyes.gif

kas tiesa tai tiesa, visai saldumynu nekepu, is tikruju nesu ju labai megeja... bet kartais labai uzsimanau, kai pir si karta pyrago su slyvom rolleyes.gif o jei iseis kas valgomo tai mesiu nuotraukyte

o dar merginoms kepusioms zebra klausimas, ar jis toks pats skanus kaip ir atrodo? bigsmile.gif rolleyes.gif atrodo superiskai, o kaip skonis? ax.gif
Atsakyti
o dar merginoms kepusioms zebra klausimas, ar jis toks pats skanus kaip ir atrodo? bigsmile.gif rolleyes.gif atrodo superiskai, o kaip skonis? ax.gif
[/quote]
Zebras 2, kuri kepiau - tai man labai patiko, toks nesausas thumbup.gif nors siaip kekso tipo pyragu nelabai megeja esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 21, 16:03)
Velniskai grazus jusu zebriukai good.gif , aguonele ,o tavo toks aukstas jei ne paslaptis tai kokio skersmens formoj kepei ax.gif

kokia cia paslaptis: 18 cm. nusipirkau ekstra tokia maza,kadangi esam tik dviese tai kepu viska dazniausiai is puses normos lotuliukas.gif


QUOTE(Nerytė @ 2008 08 21, 17:18)
o dar merginoms kepusioms zebra klausimas, ar jis toks pats skanus kaip ir atrodo? bigsmile.gif  rolleyes.gif atrodo superiskai, o kaip skonis? ax.gif

nu zinok tikrai skanus ir velniskai lengvai iskepamas thumbup.gif tik isvaizda zebrine negarantuojama hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 21 rugpjūčio 2008 - 17:44
Ai tai maza tavo formele uztai jis taks aukstas ,as irgi turiu 19 cm ,tai joje ir reikes kepti ,man labiau patinka "stori " pyragai, paziuresiu ar man irgi taip graziai susisluoksniuos kaip pas jus ax.gif
Atsakyti
Keksinej formoj, apvalioj su skyle buvau kepus zebrą, pagaminimas labai paprastas ir trumpas, tik tas supylimas šaukštais užtrunka, bet gaunas dryžuotas ir laaaaaaaabai skanus thumbup.gif Į darbą gabaliuką nunešiau, tai visi išgyrė 4u.gif Aš dar ant viršaus buvau šokoladinį glajų uždėjus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 08 21, 14:06)
viskas ir as einu kepti zebro,nebegaliu daugiau ziureti i jusu grazuolius...

nu žinok beskaitydama ir bežiūrėdama tokius grožius nusprendž-iau ir aš "atsisveikinimo vakarienei: cray.gif iškepti. einu tik recepto ieškot smile.gif
Papildyta:
hmm receptą radau bet man biški neaišku tas darymas "pilam paeiliui" tai kaip tą tešlą pilti, kad ji nesusimaišytų ir sluoksniais gautųsi?
nedaeina blush2.gif gal kuri galit taip iš eilės paaiškint kaip ką pilt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 21 rugpjūčio 2008 - 18:25
QUOTE(grange @ 2008 08 21, 19:33)
hmm receptą radau bet man biški neaišku tas darymas "pilam paeiliui" tai kaip tą tešlą pilti, kad ji nesusimaišytų ir sluoksniais gautųsi?
nedaeina  blush2.gif  gal kuri galit taip iš eilės paaiškint kaip ką pilt  blush2.gif

I kepimo indo viduri su saukstu dedi vienos spalvos mases, i jos viduri dedi sauksta kitos, paskui vel viska is naujo, kol supilsi visa tesla thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 21 rugpjūčio 2008 - 18:40
I formos viduri ipilamas vienas saukstas rudos mases ,irudos mases viduri viena sauksta baltos mases ,ant jos vel rudos ir taip toliau ,kol supilsi visa tesla ,o kai ji orkaiteje kils tada ir susisluoksniuos taip graziai . Jei labai skubi ,pilk po du saukstus bus greiciau ,bet sluoksniai gausis storesni. SEKMES!!! mirksiukas.gif
Papildyta:
Na ir suskubo visos i pagalba ,tik ydomu ar tau kas paaiskejo? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 08 21, 17:27)


QUOTE(aguonele @ 2008 08 21, 17:41)


QUOTE(Ronet @ 2008 08 21, 18:18)


ACIU pasisakiusioms apie zebra biggrin.gif 4u.gif
va dabar ir man jau dasuto kaip tas zebras zebruojamas thumbup.gif Aciu merginos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 21, 14:53)
MERGINOS TURIU DIDELI PRASYMA, jei padesit busiu labai dekinga 4u.gif
nusipirkau slyvu ir noriu issikepti koki slyvu pyraga, gal kuri galetumet parasyti koki NESUDETINGA (be mieliu, su kepimo milteliais blush2.gif ) skanu pyrago recepteli? bigsmile.gif  ax.gif



Neryte, jei ne per velu dedu tau recepteli su slyvomis (cia Sonatinos isbandytas)

SLYVŲ CLAFOUTIS

Clafoutis – prancūziškas pudingas, ruošiamas iš tirštos tešlos ir, dažniausiai, vyšnių. Tačiau galima naudoti ir kitokius kaulavaisius, tarkim, slyvas...

3 kiaušiniai
75 g cukraus
75 g maltų migdolų
40 g tirpinto sviesto
150 ml neriebios grietinėlės
1 v. š. brendžio

675 g slyvų
cukraus pudros apibarstyti

Orkaitę įkaitinti iki 190º C. 23 cm skersmens kepimo indą patepti riebalais.
Iš slyvų išimti kauliukus ir jas supjaustyti į keturias dalis.
Visus ingredientus, išskyrus slyvas ir cukraus pudrą, gerai išplakti mikseriu ir supilti į paruoštą kepimo indą. Ant viršaus išdėlioti slyvas.
Kepti 40 – 45 min., kol gražiai pagels ir kraštai iškils, o vidurys sustandės. Patiekti pabarsčius cukraus pudra. Ypač tinka su vaniliniais ledais.


Cia gali ir su nuotraukele pasiziureti
http://sonatinos-rec...-clafoutis.html


Dar radau viena nuoroda su slyvu pyragu http://www.visirecep...vu_pyragas.html


Neryte, lauksim tavo slyvu pyrago fotoreportazo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 21 rugpjūčio 2008 - 19:02