Na juk tą dešimt nebūtina suvartot iškarto. Va,kad ir du puikūs paskutiniai kepiniai.Zebras ir fainuolės spurgos
QUOTE(mmergyte @ 2008 08 21, 11:08)
o cia mano zebras niu nera toks jau labai dryzuotas ale zebras
koks grazuolis
MERGINOS TURIU DIDELI PRASYMA, jei padesit busiu labai dekinga
nusipirkau slyvu ir noriu issikepti koki slyvu pyraga, gal kuri galetumet parasyti koki NESUDETINGA (be mieliu, su kepimo milteliais ) skanu pyrago recepteli?
Skamba skaniai
Slyvų-migdolų apkepas
Cinamono tešla
175 g miltų
120 g margarino kepiniams
60 g cukraus
1/2 šaukštelio malto cinamono
tešlą padaryti trupinant visus ingredientus tarp pirštų. Kepimo formą (20-23 cm) ištepti riebalais ir ant jos pirštais spaudant sudėti tešlą.
Įdaras
700 g slyvų
100 g cukraus
1 šaukštas (25 g) krakmolo
1/2 šaukštelio cinamono
migdolų esencijos
30 g kapotų migdolų
(galima patiekti su plakta grietinėlę)
Įdarui slyvas supjaustome gabalėliais, išėmus kauliukus. Tada sumaišome su cukrum, krakmolu, cinamonu ir migdolų esencija. Sudedam įdarą ant tešlos ir ant viršaus pabarstom migdolais. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 45 minutes.
Slyvų-migdolų apkepas
Cinamono tešla
175 g miltų
120 g margarino kepiniams
60 g cukraus
1/2 šaukštelio malto cinamono
tešlą padaryti trupinant visus ingredientus tarp pirštų. Kepimo formą (20-23 cm) ištepti riebalais ir ant jos pirštais spaudant sudėti tešlą.
Įdaras
700 g slyvų
100 g cukraus
1 šaukštas (25 g) krakmolo
1/2 šaukštelio cinamono
migdolų esencijos
30 g kapotų migdolų
(galima patiekti su plakta grietinėlę)
Įdarui slyvas supjaustome gabalėliais, išėmus kauliukus. Tada sumaišome su cukrum, krakmolu, cinamonu ir migdolų esencija. Sudedam įdarą ant tešlos ir ant viršaus pabarstom migdolais. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 45 minutes.
sugryztu ir as jau su savo "zebru"(toli grazu iki tos isvaizdos ,mat as ne po sauksta tesla pilsciau o po truputi is bliudelio.ir siaip jis man kazkodel issipute,iskilo i virsu gal delto kad forma maza ).bet svarbu skanus
QUOTE(aguonele @ 2008 08 21, 15:33)
sugryztu ir as jau su savo "zebru"(toli grazu iki tos isvaizdos
oho
cia tai bent ziobras....
ir nesukrites.....
QUOTE(jurguliux @ 2008 08 21, 15:34)
oi aciu aciu,bet man paciai idomu kodel jis toks tvirtas o pas jus jis sukrenta? net paziurejau nuejus,stovi toks pats
na man jis buvo neblogai iskyles, tik kad labai jau trupejo pjaunant
Rinksim zebrų misių Vienas už kitą gražesni
o jau kiek grazuoliu zebru Reiks ir man butinai issikepti Dar ir spurgyciu noreciau
neryte keps pyraga
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 21, 14:53)
nusipirkau slyvu ir noriu issikepti koki slyvu pyraga, gal kuri galetumet parasyti koki NESUDETINGA (be mieliu, su kepimo milteliais ) skanu pyrago recepteli?
neryte keps pyraga
QUOTE(Terija:) @ 2008 08 21, 14:10)
aciu labai, niekas daugiau variantu neidejo tai ryt reiks pabandyti kepti si, neturiu migdolu esencijos, jei nenueisiu iki parduotuves tai kepsiu be esencijos
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 08 21, 15:02)
neryte keps pyraga
prasom nesitycioti taip noriu slyvu pyrago, kad reiks kepti... pradziai is puses porcijos, nes bijau, kad siuksliadezei neatsidurtu